Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

WiiU juz nic nie uratuje, czas zeby Nintendo sie pogodzilo z 3rd part devami i zrobilo konsole ktora dorowna konkurencji. Multiplatformy, plus ich exy = miliardy zielonyych.

spokojnie, jeszcze nie ma nowych Zeldy i Metroida

Jaranko TLoU Remastered, teraz GTA V, kur.wa pokupowali nowe konsole żeby grać w starocie z zeszłego roku xD. Pękam!

jako świadomy konsument przewidziałem, że GTAV wyjdzie na nowe szroty od MS/Sony i przytomnie nie zakupiłem gorszej wersji na pastgena, więc wychodzi na to, że już mam jedną gierkę do ogrania na currentgenach! <geniusz>

Edytowane przez golab

Opublikowano

gta to nie tylko podbicie rozdziałki jak w tlou. 

Opublikowano

Jak ta gra niszczy  :mog:

Opublikowano

Remastery niszcza wam mozgi. Tak (pipi) o raku branzy a to jest najwieksze (pipi) jakie mozna zrobic. Smiejecie sie z PC, a sami pakujecie kase aby zagrac drugi raz w to samo w wyzszej rozdzielczosci

To teraz powinniscie botki poleciec do sklepu po PS4 bo wszsytkie multiplatformy na PS4 to dla was beda wygladac jak remastery

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

ludzie sie jarają widokiem z pierwszej osoby w gta, koniec świata

Opublikowano

ano, masakra xD

Opublikowano

Nawet mi was nie zal.

Opublikowano

ano, masakra xD

W momencie premiery GTA III już myślałem, jakby to fajnie było zagrać z widoku FPP (były nawet jakieś mody). A teraz wreszcie się to spełni, ten widok zmienia całą rozgrywkę, szczególnie online. Mistrzostwo.

Opublikowano

Po prostu Rockstar to takie przech.uje i wiedzą dobrze że remastera muszą zareklamować czymś nowym. Dla klapersów wystarczy że rozdziałka podbita byle jak i jest smooth 20-60fps.

Opublikowano
  • Autor

WiiU juz nic nie uratuje, czas zeby Nintendo sie pogodzilo z 3rd part devami i zrobilo konsole ktora dorowna konkurencji. Multiplatformy, plus ich exy = miliardy zielonyych.

Tak. Jasne.

770658nintendo-gamecube.system.png

:facepalmz:

Opublikowano

Dla klapersów wystarczy że rozdziałka podbita byle jak i jest smooth 20-60fps.

Nie, dla nas wystarczy ze cokolwiek wyjdzie na PS4 xD

Opublikowano

Czy wszystkie te filmiki z GTA są z widokiem fpp? Jeśli tak to nawet nie oglądam. U mnie w tej grze tylko tpp wchodzi w rachubę.

Opublikowano

Wszyscy tak hejcą tego call of duty co roku, a potem uruchamiam konsolę i pierwsze co widzę to to:

20141104_192023.jpg?_subject_uid=1345288

W sensie spoko, jeśli komuś się gra podoba to czemu miałby jej nie kupić, ale nie rozumiem jednoczesnego hejtowania czegoś i grania w to. 

Edytowane przez terror

Opublikowano

Wszyscy tak hejcą tego call of duty co roku, a potem uruchamiam konsolę i pierwsze co widzę to to:

20141104_192023.jpg?_subject_uid=1345288

W sensie spoko, jeśli komuś się gra podoba to czemu miałby jej nie kupić, ale nie rozumiem jednoczesnego hejtowania czegoś i grania w to. 

Podwójne standardy. Plucie na CoDa na forumku bo taka jest moda, a samemu z wypiekami na twarzy ogrywanie kampanii. Dlatego ja otwarcie się przyznaję do swojego januszostwa połączonego z rakowaniem.

Opublikowano

Ja również, chociaż po porażce jaką był Ghost tego cod'a na premierę nie wziąłem :P

Dopiero co obejrzałem ten nowy trailer GTA 5 i .... :OOOOOOOOO Ja pierniczę, jak to wygląda, po prostu ŁAŁ !

Edytowane przez terror

Opublikowano

Ps+ dla ps4 na grudzien i styczen

Grudzien:

Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition

Secret Ponchos

More TBC

Styczen:

inFAMOUS: First Light

The Swapper

More TBC

blog.eu.playstation.com/2014/11/04/playstation-plus-november-content-update-little-something-extra/

Opublikowano

Fajno, czekam. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.