Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Czyzby f2p tak jak triad wars?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie wkręciłem się w dwójkę, więc od Avalanche to czekam tylko na Mad Maxa (daaawno nowych materiałów nie było).

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

W dwójce woziłem się ~40h. 

Opublikowano

Wypluj te słowa ino roz! :(

Opublikowano

Wypluj te słowa ino roz! :(
shinobi na neogaf wlasnie napisal:

Not F2P. It won't have a...traditional release though.

m.neogaf.com/showpost.php?p=137324662

Wlasnie dodal:

Let's just say it may not come out in one piece.

m.neogaf.com/showpost.php?p=137325700

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Na pewno oszustwo, na pewno M$ zapłacił Rockstarowi by nie było 60fps na PS4!

A już w styczniu... GTA V w 1080p/60fps z modami :fsg: :fsg: :fsg::obama:

TYLKO NA KOMPUTERY OSOBISTE KLASY PC OCZYWIŚCIE

Opublikowano

Jaranko TLoU Remastered, teraz GTA V, kur.wa pokupowali nowe konsole żeby grać w starocie z zeszłego roku xD. Pękam!

A ponoć to na PC trzeba zmieniać co chwilę sprzęt, żeby grać na max detalach :taknieco:

Przykre, ale prawdziwe to co piszesz. No i dodać do tego trzeba jeszcze jaranko edycją szefa kuchni.

Ja mam wyebane na te całe remastery, niech sobie tam wychodzą, ale kupić nigdy żadnego nie kupię nawet jak są to remastery gier pokroju TLOU czy GTA V. Nie mówiąc już o tym, że nigdy nie kupiłem i nie kupię żadnego DLC. Tez dla mnie kolejny po remasterach rak branży.

Sukces bociarni, gra z poprzedniej generacji działa w 1080 na XO :D jest czym się jarać.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Zapomniałeś dodać, że najładniejsza gra na nextgeny działa w 1080p na XO.

:fsg:

Opublikowano

Ja kupię TLOU, bo nie miałem ps3, natomiast nie widzę potrzeby kupna remastera gry w którą już grałem. GTA 5 to najlepsza gra w jaką grałem w ostatnim czasie, ale już przeszedłem. Widok z pierwszej osoby i kilka dodatków, jak dla mnie nie jest warty tej ceny. Remastery owszem ale później, jak już się nextgeny rozkręcą, jako dodatek a nie zapychacz rynku. 

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

DLC to rak branży w zależności jak na to patrzeć. Jako kolekcjoner często kupuję używane gry, bo niektórych nawet nie da się już kupić nowych. Nie mam wtedy problemu, żeby dokupić jakiś dodatek (o ile jest fabularny, nie jakaś zbroja dla qnia) i dać zarobić twórcom. Czemu większość ludzi stara się wszystko zaszufladkować? DLC - wszystkie złe, zawsze i nigdy nie kupię, Xbox zły, bo nie lubię Halo i na pewno nic już nie polubię na tej konsoli, szieet.

Pamiętajcie, że głosujemy portfelem.

Opublikowano

FPP w GTA ? Czy ich pok(pipi)vilo do reszty ? Rozumiem taka kamera za kolkiem, ale zeby cala gre do tego dopasowywac ? No nie wiem :/ ... Zeby sie nie okazalo ze VI bedzie tylko w FPP (male prawdopodobienstwo wiem, ale przeraza mnie ta wizja).

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

a3CigKk.png

Apropo Just Cause 3. (Christofer Sundberg = Avalanche Studios founder and creative director)

I już się nacieszyłem. :reggie:

HR3xVjH.gif

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ehh, niech to Sony pokaże coś 6 grudnia bo serio mam ochotę na Xbonka :doom: Last Guardiana, Dragon Questa nowego, cokolwiek. Bo konkurencja nie próżnuje. SO mi się śni po nocach, w dodatku jest Cuphead, który zapowiada się genialnie. Intrygujący White Night no i Inside oraz Below, które mogą być czarnymi koniami. Kolekcją Szefa też bym nie pogardził :reggie: . W dodatku Girsy, które wrócą klimatem do jedynki (bo te szczynowe filtry w trójce i judgment mnie odpychają), możliwe Banjo no i ten genialny, cudowny, boski padzik. Nawet OS mi się podoba. :niedobrze: A w przyszłości Scalebound od Kamiya-san :obama:. Niższa rozdzielczość w ogóle mnie nie obchodzi, design (i może oświetlenie) tworzą grafikę, nie LICZBAp :usmiech: 

Opublikowano

Jak ja bym chciał powrotu tych starych ip Medievila, Syphon Filtera, Omegi Boost o Crashu nie wspomne. I wierze że znikniecie marki Crash w Acti i pamietna reklama Sony to nie przypadek.

Opublikowano

No, niech Figaro, Ficuś i nobody kupią po xboxie i można uciekać z tego tematu, reszty klapów nie warto przekonywać.

Opublikowano

czekam na teaser fallouta 4  :nuke:  może w pierwszym kwartale 2015 będzie teaser

Opublikowano

Nie wkręciłem się w dwójkę, więc od Avalanche to czekam tylko na Mad Maxa (daaawno nowych materiałów nie było).

Też czekam na jakieś konkrety w temacie Maxa (rezygnacja z wersji na poprzednią generację ?) a tu cisza jak makiem zasiał :(

Ehh, niech to Sony pokaże coś 6 grudnia bo serio mam ochotę na Xbonka :doom: Last Guardiana, Dragon Questa nowego, cokolwiek. Bo konkurencja nie próżnuje. SO mi się śni po nocach, w dodatku jest Cuphead, który zapowiada się genialnie. Intrygujący White Night no i Inside oraz Below, które mogą być czarnymi koniami. Kolekcją Szefa też bym nie pogardził :reggie: . W dodatku Girsy, które wrócą klimatem do jedynki (bo te szczynowe filtry w trójce i judgment mnie odpychają), możliwe Banjo no i ten genialny, cudowny, boski padzik. Nawet OS mi się podoba. :niedobrze: A w przyszłości Scalebound od Kamiya-san :obama:. Niższa rozdzielczość w ogóle mnie nie obchodzi, design (i może oświetlenie) tworzą grafikę, nie LICZBAp :usmiech:

Całe szczęście że posiadając obie konsole człowiek nie ma takich zmartwień  ^_^

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Figaro jeszcze kilka takich postow i moze zaczne Ciebie szanowac.

Na E3 pokaza nowego Banjo w 2D i juz zupelnie parowa ci zmieknie  :reggie:  Scalebound na poczatku 2016  :reggie:  Nowe IP od Rare  :reggie: Nowe Otogi  :reggie:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Zróbcie jakąś emotikonę ze Spencerem.

Opublikowano

Figaro jeszcze kilka takich postow i moze zaczne Ciebie szanowac.

Na E3 pokaza nowego Banjo w 2D i juz zupelnie parowa ci zmieknie  :reggie:  Scalebound na poczatku 2016  :reggie:  Nowe IP od Rare  :reggie: Nowe Otogi  :reggie:

Banjo w 2D? :scratch_one-s_head:

Opublikowano

Tak mi mowi moj insajder

krysztalowa-kula.jpg

I czy wiesze ze Susnet to nie jedyny projekt Insomniac dla Micro?

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.