Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Lepszy  :reggie:

Wspominalem juz o RPG w klimatach SF od nowego studia 1st party LXP ? :reggie:

Opublikowano

Nie, ale Banjo w 2D to fatalny pomysł. Ja chcę chcę duże poziomy w 3D i znajdźki, tak jak poprzedniki.

Opublikowano

Wiem od Spencera że na bieżąco wymienia z nim informacje na temat nowych projektów więc takich pomówień w kierunku zielonego brata jak hav3n proszę tu nie kierować ;)

Co do Banjo to tyko 3D , do tego poproszę o nowego Conker'a :)

Edytowane przez Karas

Opublikowano

A mój  :shotgun:  mi powiedział,że xbone to g.ówno obesrane .
Znając życie to już możecie szykować kartki i ołówki do nowych projektów w innowacyjnym sequelu banjo:orzechy i bolce 2

Opublikowano

Juz kontaktuje sie z moimi ludzmi w tej sprawie.

Wspominalem juz ze MS bedzie wydawca nowego RPG od CD Projekt - Cyberpunk 2077? Xone & PC Only  :reggie:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jak ja bym chciał powrotu tych starych ip Medievila, Syphon Filtera, Omegi Boost o Crashu nie wspomne. I wierze że znikniecie marki Crash w Acti i pamietna reklama Sony to nie przypadek.

Najpierw SONY musi dostać odpowiedni bodziec, a sprzedawanie 100mln konsoli na rok gierkami typu pif paf, kotlet, meh, raczej takiemu obrotowi sprawy nie służy
Opublikowano

Zróbcie jakąś emotikonę ze Spencerem.

W sumie dobry pomysl

b4LuVXB.png

3kxUip1.png

Brotherhood of Green

Opublikowano

A mój  :shotgun:  mi powiedział,że xbone to g.ówno obesrane .

Znając życie to już możecie szykować kartki i ołówki do nowych projektów w innowacyjnym sequelu banjo:orzechy i bolce 2

Aha, i niech się pojawi chociaż jeden samochodzik w tym nowym Banjo, to ukradnę komuś xboxa, wejdę na najwyższe piętro, zrzucę go, zejdę na dół, podniosę go i znów do góry go zrzucić. I tak 720 razy.

Opublikowano

77766228008785530722.jpg

Pieknie ich ktos zaoral xD

Opublikowano

Ech a zamiast cyrków z DC mogliśmy mieć to:

33.jpg

Edytowane przez Karas

Opublikowano

problem z klapkami wlasnie jest taki ze wy mogliscie miec lub bedziecie miec, a my po prostu mamy b4LuVXB.png

Opublikowano

Moim zdaniem Acti rozegralo to po mistrzowsku.

Call of Duty to swietna pozycja dla posiadaczy PS4. Gre mozna kupic, przejsc i sprzedac w ten sam dzien oczywiscie tylko w jednej slusznej rozdzielczosci 1080p.

Na Xboxie gracze patrza na CoDa przez pryzmat multiplayera, a tutaj liczy sie 60fps. Community Live, lepsze usluga sieciowa, lepszy pad oraz jakos chatu zrobila swoje. Po co pozbywac sie gry jak tylu randomow do zabicia.

Jakie spadki dokladnie sa w multi na PS4 ? Jakie Comunity ? Chyba z hamburgerami, bo przeciez na Onie NIKT - ale to NIKT z forum w nic poza HALO nie bedzie gral! :teehee:  , a ze konsole kupilo 5 osob na krzyz to wybor znacznie mniejszy. No i ten pad - czas obalic mity - skrzypiace bumpery do ktorych nie mozna sie z poczatku w ogole przyzwyczaic, mniejsze i mniej wygodne galki, a co najwazniejsze przy FPSach - mniej precyzyjne (piekne rzeczy mozna w fpsach wykrecac na padzie od PS4). Ogolnie mozecie skonczyc pisac o gorszym padzie, bo o ile mozna sie przypieprzac do jakosci wykonania, to jezeli chodzi o wygode i ergonomie to roznica bierze sie jedynie z przyzwyczajeniu, niz realnych roznic.

Ps+ dla ps4 na grudzien i styczen

Grudzien:

Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition

Secret Ponchos

More TBC

Styczen:

inFAMOUS: First Light

The Swapper

More TBC

blog.eu.playstation.com/2014/11/04/playstation-plus-november-content-update-little-something-extra/

WoW - w koncu normalne miesiace dla nextgena sie zaczna!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Zauważyliście że Mantis, kidnappa, exact i szczególnie Yeti jakoś przycichli w ostatnich tygodniach w CW? Może to jej urok? Może to Spenceriine.

3013767-inline-slide-4-xbox-one-and-the-

Opublikowano

[*]

Opublikowano

77766228008785530722.jpg

Pieknie ich ktos zaoral xD

You can't rush evolution ;)

Opublikowano

Wypraszam sobie , proszę nie nazywać mnie :klapek: po tym jak mnie

b4LuVXB.pngnawrócił takie pomówienia naprawdę bolą :(

Opublikowano

Figaro ty judaszu ty.

Opublikowano

Zauważyliście że Mantis, kidnappa, exact i szczególnie Yeti jakoś przycichli w ostatnich tygodniach w CW? Może to jej urok? Może to Spenceriine.

Daddy im takiego posta nasmarował, że jeszcze sie zastanawiają co tu odpisać, potwierdzone info z fejsbooka

:daddy: :daddy: :daddy::kaz:

Opublikowano

Czytam regularnie Figaro, obecnie w oczekiwaniu na lepszego Far Cry 4 i GTA V, nie ma co się zbytnio odzywać bo ostatnio nastała moda na Xboxa, Sony może postawić teraz serwery każdemu w piwnicy a hejt i tak będzie, w grudniu znów będzie lawina świetnych zapowiedzi i gameplayów gier w które zagramy w przyszłym roku i w przyszłości a hejt i tak będzie.

Nie powiem że nie słusznie, Sony dało ciała, mam nadzieję że Xbox One nie zejdzie z pierwszego miejsca sprzedaży przynajmniej do wakacji przyszłego roku, by dyrekcja posprzątała w tym chlewie jaki tam panuje.

Ja osobiście i tak nie kupię znów Xboxa wcześniej niż z kolejną Forzą, albo zapowiedzią gry która mnie zainteresuje, pomiędzy padami nie ma przepaści, a usługa sieciowa nie jest na tyle lepsza by goiła gorycz niższej rozdzielczości czy średniej 26fps jak w Alienie na Xbox One.

Po przeczytaniu oferty PS+ na styczeń pojawił mi się uśmiech na twarzy, jest to pierwsza oznaka jak się domyślam spadku odnowień subskrypcji PS+, to też mnie cieszy, bo jeśli ta firma ma robić z klienta de.bila to może dla mnie nie istnieć.

Opublikowano

mocne słowa jak na forumkowego mistrza w DriveClub :D

btw mam nadzieje, że sie zapisałeś na turniej Darkosia

Opublikowano

Ehh, niech to Sony pokaże coś 6 grudnia bo serio mam ochotę na Xbonka :doom: Last Guardiana, Dragon Questa nowego, cokolwiek. Bo konkurencja nie próżnuje. SO mi się śni po nocach, w dodatku jest Cuphead, który zapowiada się genialnie. Intrygujący White Night no i Inside oraz Below, które mogą być czarnymi koniami. Kolekcją Szefa też bym nie pogardził :reggie: . W dodatku Girsy, które wrócą klimatem do jedynki (bo te szczynowe filtry w trójce i judgment mnie odpychają), możliwe Banjo no i ten genialny, cudowny, boski padzik. Nawet OS mi się podoba. :niedobrze: A w przyszłości Scalebound od Kamiya-san :obama:. Niższa rozdzielczość w ogóle mnie nie obchodzi, design (i może oświetlenie) tworzą grafikę, nie LICZBAp :usmiech:

Picture-202.png

Rodzina nie zapomina, pamiętaj o tym don Figarze

Opublikowano

mocne słowa jak na forumkowego mistrza w DriveClub :D

btw mam nadzieje, że sie zapisałeś na turniej Darkosia

nic nie słyszałem o żadnym turnieju :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.