Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Aha, czyli wczoraj oburzyłeś się na to, jak nazwałem Bayo 2 japońskim huiwieczym, kiedy Ty w istocie gry na oczy nie widziałeś.

Też nie widziałem na żywo, ale mogę potwierdzić, że o ile dizajnersko takie Bayo jest guwnem obsranym, to jedynka mocno się broniła grywalnością, więc dwójka też może być spoko. Szkoda, że nie przeportują jej na Xbox One z achievementami. Grałbym.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ping, please STAHP!! ;)

Opublikowano

Oferta ps+ na grudzień/styczeń dalej słabo a kiedyś dawali kozackie gry i się szanowało ps+  drive crapa dalej nie widać, ja pierdole   :kaz: 

Banjo w 2D ?   :/  Jest inne IP Rare które się o to prosi + co-op i wysoki poziom trudności:

https://www.youtube.com/watch?v=JVX8Og4xWK4

Opublikowano

Jak ja Ubi gardze :poo:

Opublikowano

Zauważyliście że Mantis, kidnappa, exact i szczególnie Yeti jakoś przycichli w ostatnich tygodniach w CW? Może to jej urok? Może to Spenceriine.

A moze chlopaki maja honor i nie zostawiaja rannych na polu bitwy oraz nie pucuja sie do przeciwnego obozu?

Aha, czyli wczoraj oburzyłeś się na to, jak nazwałem Bayo 2 japońskim huiwieczym, kiedy Ty w istocie gry na oczy nie widziałeś.

I jest to złe, bo...?

To nie jest zle, to jest norma. U ciebie.

Opublikowano

W końcu coś ciekawego będzie w plusie. Niech jeszcze oferta na PS3 da radę.

Opublikowano

No, niech Figaro, Ficuś i nobody kupią po xboxie i można uciekać z tego tematu, reszty klapów nie warto przekonywać.

ja tam kiedys jakas konsole dokupie do ps4 - ale z racji na malo czasu na granie nie predko, poczekam na ostre obnizenie cen samego sprzetu jak i tanich uzywek - wiec najwczesniej za 2-3lata cos u mnie wyladuje, zobaczymy jak sie przez ten czas sytuacja WiiU i Xone rozwinie - z racji tego, ze najlepsze multiplatformy na ps4 to exy zadecyduja co u mnie wyladuje, a tutaj na razie WiiU zdecydowanie goruje, choc Xone tez juz ma przeblyski - KI, Horizon2, w zanadrzu Cuphead i Quantum Break i daj boze nowe Banjo od Rare- z ta konsola jest taki problem, ze jej flagowe serie procz Gyrosow mnie nie jaraja - Halo to do mnie od zawsze i na zawsze kupsko obesrane chyba ze design ostro by zmienili ale na to sie nie zanosi, symulatory typu Forza mnie nie grzeja, na Fable nawet nie splune.

a plus na ps4 super - chyba tylko xboty by trollowac sony i niepoprawni marzyciele liczyli, ze na rocznej konsoli w ramach abonamentu beda wpadac co miesiac duze gry aaa - spokojnie one nadejda do tej uslugi ale za jakis czas, musza sie zestarzec, baza gier zwiekszyc itp i wtedy zaczna dokladac

Opublikowano

Obecnie na PS4 system jest 2x szybszy i nie ma to jakoś większego znaczenia.

A propos tej kwestii. Zaczynam doceniać największą wadę Xboxa: bebechy jak w Xperii U. Dzięki temu Ms zainwestował w gierki, a nie pokazy slajdów, ładne filmiki i inne ładne pejzaże. Prawdziwi gracze przeżywają już teraz święta rozkoszując się Sunsetem, Horizonem i Halo (zauważyliście podobieństwo tych słów względem siebie? To nie może być przypadek, Xbox to dar niebios, drodzy bracia i figaro!). 

Dlatego nie wkurzajmy się i rozkoszujmy, bo święta w pełni! Choć niektórzy muszą czekać do stycznia na Infamousa a MOŻE w lutym na DC

Ten brat nawrócił się, Figaro nie czekaj i dołącz do XL

1bd0398bd7c7f4f0aa8d433959003a1b.gif

Opublikowano

Dziś nintendo direct i zobaczymy co w zanadrzu ma niny. Xbpx i ps4 to na razie szroty bez killer exów. Ja chce takie bomby jak gears of war na x360 czy uncharted na ps3.

Opublikowano

soft 2.0 w kwestii dzialania ps4 sporo poprawilo - wczytywanie listy znajomych, trofea czy jakosc rozmow glosowych - dostaly mega boosta. co dziwne dalej loteria z wiadomosciami - raz wysyla i odbiera w sekunde, raz wiadomosc ktora zajmuje pewnie z 5kb system odbiera dobra minute - to zenada, co ciekawe ta sama wiadomosc gdy chcemy odebrac ja na vicie zostaje na tym sprzecie sciagnieta i odczytana w sekunde wiec na pewno problem nie lezy po stronie serwerow

widze kolejny trend forumka - hejtowanie Second Son - jak ktos lubi ta serie i nie przejadl sie ta formula rozgrywki lub to jego pierwszy kontakt z seria to bedzie zadowolony, wszystko jest wykonane tam wzorcowo, gra nie nudzi, co chwile oferujac cos do roboty - nie jest to zaden mesjasz, do tego od dawna ta seria powinna miec bardziej rozbudowana strukture misji ale i tak jest to fajna szpila

Opublikowano

Wczoraj w glownym wydaniu wiadomosci na polsacie byl wywiad z Kevinem Spacey'em odnosnie jego roli w nowym CoD. Miliony januszy w polsce zobaczylo urywki trailera. I jesli wydawalo sie, ze ta seria nizej upasc juz nie moze to prosze, jednak moze. Nastepny CoD na bank w kosmosie.

Opublikowano

Próbowałem, ale za każdym razem miałem coś w stylu WTF? Skakanie po grzybkach? Rzucanie muszelkami w innych typów? Nie potrafiłem się zmusić do grania ani na trzeźwo, ani po polepszaczach nastroju, próbowałem wszystkiego - nie da rady. Infantylizm wylewa się z ekranu strumieniami, a do głowy wbijają się myśli typu Naprawdę za to zapłaciłem? 

Zaplaciles za to Czezkiemu  :daddy:  :daddy:  :daddy:  :daddy:  :daddy:  :daddy:  :daddy: 

Opublikowano

No, niech Figaro, Ficuś i nobody kupią po xboxie i można uciekać z tego tematu, reszty klapów nie warto przekonywać.

ja tam kiedys jakas konsole dokupie do ps4 - ale z racji na malo czasu na granie nie predko, poczekam na ostre obnizenie cen samego sprzetu jak i tanich uzywek - wiec najwczesniej za 2-3lata cos u mnie wyladuje, zobaczymy jak sie przez ten czas sytuacja WiiU i Xone rozwinie - z racji tego, ze najlepsze multiplatformy na ps4 to exy zadecyduja co u mnie wyladuje, a tutaj na razie WiiU zdecydowanie goruje, choc Xone tez juz ma przeblyski - KI, Horizon2, w zanadrzu Cuphead i Quantum Break i daj boze nowe Banjo od Rare- z ta konsola jest taki problem, ze jej flagowe serie procz Gyrosow mnie nie jaraja - Halo to do mnie od zawsze i na zawsze kupsko obesrane chyba ze design ostro by zmienili ale na to sie nie zanosi, symulatory typu Forza mnie nie grzeja, na Fable nawet nie splune.

a plus na ps4 super - chyba tylko xboty by trollowac sony i niepoprawni marzyciele liczyli, ze na rocznej konsoli w ramach abonamentu beda wpadac co miesiac duze gry aaa - spokojnie one nadejda do tej uslugi ale za jakis czas, musza sie zestarzec, baza gier zwiekszyc itp i wtedy zaczna dokladac

Grasz w DC, więc jakbyś odpalił Forza Motorsport i Forza Horizon, to byś gacie przez głowę ściągał. W Forza Motorsport można tak sobie asysty ustawiać, że grasz albo w sima albo praktycznie arkejd.

Opublikowano

majac pozyczonego x360 probowalem sie przekonac do serii glownej serii Forza i nic z tego nie wyszlo, nie lubie simow, nie lubie jezdzic po pustych torach na pustyniach, ide w ciemno, ze nagle F5 tego nie zmieni. Nawet w starych Gran Turismo najbardziej kochalem tory w miastach :P :P. Jeden tor w Pradze tego nie zmieni - tu juz uprzedzam twoja ewentualna linie obrony. Horizon na x360 mi sie bardzo podobal i jego kontynuacje wpisalem w exach jakie mnie jaraja na One.

A Driveclub mi sie podoba, rajcownie sie w to jezdzi, mam juz 39lvl i dalej z checia odpalam na te 20min - nic na to nie poradze, zreszta cala friendlista, a nawet ostatnio i Masorz, ktory pozyczyl sztuke od Pleja pisze to samo - mimo to juz milion razy tu pisano, ze hejt do sony i evo jest uzasadniony - wydali niedokonczony produkt i dalej nie wiedza gdzie tak na prawde tkwi przyczyna tego, ze to dziala tak jak dziala

Opublikowano

No Grudzien i Styczen juz zapowiadaja sie na naprawde fajne miesiace.
Opublikowano

Dobra, przestańcie juz pyerdolic o gierce ze srednia 69%, zalosne to sie robi. 

Opublikowano

srednia jest uzasadniona i reprezentuje to co dostajemy w pudelku na chwile obecna

Opublikowano

Gdybym patrzył na średnią ocen to nie zagrałbym w najlepszego jrpg na tamtej generacji konsol :

Nier_%28game_box_art%29.jpg

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

smiechlem

Opublikowano

I jest to złe, bo...?

To nie jest zle, to jest norma. U ciebie.

Konkretnie spieczone, jeszcze pachnące pieczywo z rana. Niech mi jeszcze kawa się zrobi i będzie idealny poranek.

Opublikowano

nie gralem ale ponoc fabularnie to jest serio przekozacki tytul - kazdy zachwala kogo znam co w to gral

Opublikowano

Twoi znajomi zachwalaja tez driveklape i chleb ze slonina.

Opublikowano

Top 10 najbardziej oczekiwanych gierek w 2015 wg Gameinformera.

10. Xenoblade Chronicles X
09. Bloodborne
08. The Legend of Zelda
07. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
06. Rise of the Tomb Raider
05. Evolve
04. Batman: Arkham Knight
03. Uncharted 4: A Thief’s End
02. No Man’s Sky
01. The Witcher 3: Wild Hunt

<szuka exa na xbona>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.