Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

zapowiedzieli już coś ciekawego na PS4?

Bloodborne, gniecie wszystko co zostało zapowiedziane na xbone, z pedałem w rurkach wlacznie.

Tylko ze SO bylo grywalne na E3 I wyjdzie na koniec pazdziernika, a Bloodborn mozesz sobie poogladac na gifach jak koles walczy z plotkiem. Tyle warte sa wasze zapowiedzi.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Driveclub może być dobrym szpilem, skreślenie tej gry zanim się w nią zagra świadczy o płyciźnie intelektualnej, mówię to bo grę robi nie byle kto, jak w przypadku chociażby twórców SO.

Że jak? Insomniac Games to jest byle kto? Coś Ci się chyba pomerdało. Fakt jest taki, że zarówno Evolution Studios, jak i Insomniac Games mogą dostarczyć na dwóch platformach solidne szpile, tyle tylko, że te gry są z różnych gatunków więc po kiego takie sugestie. DriveClub porównuj do Horizon 2, chociaż w przypadku tego porównania ciężko, żeby Evolution Studios miało do zaoferowania coś lepszego od powalającej grafiki. Bo że graficznie będzie ładniejsze to wątpliwości nie ulega.

Opublikowano

No od paru miesięcy trochę lipa w ps+

Opublikowano

Bloodborn mozesz sobie poogladac na gifach jak koles walczy z plotkiem. Tyle warte sa wasze zapowiedzi.

Bloodborne i The Order wychodzą w Q1 2015 czyli w zależności od dokładnych dat różnica nie musi być wcale taka duża.

Nowa oferta PS+ faktycznie średnia, bo na PS4 indyki a na PS3 DS3. Wygląda na to że dodanie 2gier na PS4 mocno ograniczyło gry na PS3. 

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Zaklad ze Bloodborne nie wyjdzie w Q1?

Opublikowano

Ok. Przegrany wstawia w sygnaturę ,, KOCHAM XBOXA " ( to ja :D ) lub KOCHAM SONY ( ty ) na miesiąc.

ew może być do tego jakis gif z ryse czy knacka xD

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Jestem w ch*j ciekawy w co klapki sie tak zagrywaja na swoich konsolach XD. Znowu jakas eksluzywna alpha?

W 90 % w to samo co boty. Ja (pipi)e jak ty mi obrzydzasz Xbona :yucky:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Crap Space 3 w PS+ beka z Sony :D

Polecam przejść do połowy i zostawić - druga połowa to Dead Warfare 3.

Opublikowano

Ok. Przegrany wstawia w sygnaturę ,, KOCHAM XBOXA " ( to ja :D ) lub KOCHAM SONY ( ty ) na miesiąc.

ew może być do tego jakis gif z ryse czy knacka xD

Ok :)

KARAS - nie kazdy moze wejsc do zielonego Krolestwa Spencera. Przykro mi.

Opublikowano
KARAS - nie kazdy moze wejsc do zielonego Krolestwa Spencera. Przykro mi.

Na to już za późno gdyż już tam jestem dlatego tak bardzo mi je obrzydzasz :(

Edytowane przez Karas

Opublikowano

A to nie wiedzialem XD. W co pogrywasz?

Opublikowano

W to dlaczego mnie interesuje Xbon czyli FM :good2:

Opublikowano

To akurat tam nie bede Tobie obrzydzal bo za symulacjami nie przepadam :P

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

W to dlaczego mnie interesuje Xbon czyli FM :good2:

Dobry szpil, nie?

SSzkoda tylko że taki pazerny.

Opublikowano

Nowa Forza to gra sprzeczności , ostatecznie jest to dobry szpil dzięki modelowi jazdy (wibrujące triggery także wpływają pozytywnie na imersje) no i Drivatar. Mam nadzieje że T10 wyciągnęło wnioski i tak z(pipi)anego systemu ekonomi w następnej części już nie zobaczymy.

Opublikowano

Nowa oferta PS+ faktycznie średnia, bo na PS4 indyki a na PS3 DS3. Wygląda na to że dodanie 2gier na PS4 mocno ograniczyło gry na PS3.

Dead Space nie jest slaba gra, ja z checia nadrobie, Strider to bardzo fajny szpil.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nowa Forza to gra sprzeczności , ostatecznie jest to dobry szpil dzięki modelowi jazdy (wibrujące triggery także wpływają pozytywnie na imersje) no i Drivatar. Mam nadzieje że T10 wyciągnęło wnioski i tak z(pipi)anego systemu ekonomi w następnej części już nie zobaczymy.

Też mam taką nadzieję.
Opublikowano

Strider to indyk? Teraz wszystko co nie wyszło w pudełku = indyk?
Opublikowano

co wy macie z tymi indykami ? No dobra to jak nazwiesz Strider ?

Opublikowano

Messer już jakiś czas temu dał do zrozumienia, że wszystko co nie jest wydawane w pudełkach to dla niego twory niższej klasy. Jak gdyby retail był automatycznie równoznaczny z jakimś uznaniem czy prestiżem. TLoU by wydali jako digital only i pewnie też by był indyk dla niego.

Strider to action-platformer z elementami metroidvanii.

Opublikowano

co wy macie z tymi indykami ? No dobra to jak nazwiesz Strider ?

Może tytuł AA dystrybuowany cyfrowo ?

Opublikowano

Z tego co slyszalem to Strider jest calkiem dobry, ciekawe co dadza w GwG? Loco cycle? XD

Opublikowano

Możliwe, że kampania Halo 2 Anniversary będzie działać w innej rozdzielczości, aby zapewnić odpowiednie buforowanie klatek animacji.

Frank O'Connor

Nawet 10cio letniej gry na nextgenie nie moga w FullHD zrobic. Beka.

Opublikowano

Możliwe, że kampania Halo 2 Anniversary będzie działać w innej rozdzielczości, aby zapewnić odpowiednie buforowanie klatek animacji.

Frank O'Connor

Nawet 10cio letniej gry na nextgenie nie moga w FullHD zrobic. Beka.

Skoro H2 Anniversary śmiga na tym samym silniku co oryginał to nic dziwnego że natrafili na problem.

Edytowane przez Karas

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.