Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jak już przestaniecie grać w zapowiedzi [moment premiery Uncharted 4] to zaczniecie grać w grafikę. Ja wole gry, a ciężko pod tym względem jarać się flagową serią Playstation i czekać z zniecierpliwieniem na następną, dopiero 4 część. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ale Quantum Break bedzie hitem co nie...wszak ma super plynne przejscia z gameplayu do filmikow

ja do korytarzykow nic nigdy nie mialem, dobrze zrobione daja mi wiecej funu z gry niz wiele nudnych pozycji z otwartym lecz pustym swiatem

Opublikowano

DRZWI

WYPIE.RDALAJ PRZEZ NIE

good-good-thumb.jpg

Raporcik poszedl. Moze jak odpoczniesz od forum zaczniesz w koncu w te gry grac a nie kopiowac neogafa i gify.

Opublikowano

Robi się niebezpiecznie.

Idę na obiadek i przed Xboksa.

1090901_835504416493919_8003647282753423

Opublikowano

sunset overdrive to jak na razie najlepsza gra z 2014 w jaka gralem. miod wylewa sie ekranu litrami

Opublikowano

po prezentacji Uncharted4 za miesiac xbotom zostanie tylko pisanie, ze "klapki znowu graja w zapowiedzi", a w miedzy czasie beda juz odkladac kase w skarbonach na ps4 i z pogarda patrzec na ten szrot z bebechami z biedronki, ktory teraz maja

dwojka uncharted wyznaczyla nowe standardy w dziejach prezentacji gier tps, cos czuje, ze czworka znowu bedzie milowym krokiem w przod w tej kwestii

Boże, Ficuś weź się ogarnij. Uncharted nie ma nawet startu do starych Max Paynów a Ty o nowych standardach w prezentacji TPS piszesz. Uncharted wyznaczył nowe trendy ale w dziedzinie samo przechodzących się gier. A, że żyjemy w czasach strzałki z kierunkiem drogi, QTE, marnej AI, czy fatalnie zrobionych zagadek logicznych, to inni te " trendy " kopiują.

Opublikowano

wprowadzil trendy w cinematic experience i to fakt niezaprzeczalny, do dzisiaj w tps i fps firmy prawie caly czas klonuja u2 i cod4 i to fakt wg mnie i to podciagam pod prezentacje

nigdy nie napisalem ze cod4 to najlpeszy fps w historii albo ze u2 to najlepszy tps

Opublikowano

Co to PS4 z Ficusiem zrobilo to ja nie rozumiem tego :/

Przeciez to taki ok uzytkownik byl a teraz tylko piane toczy na MS w imie Sony :(

Co do U4, uwierze jak zobacze, juz wiele razy sie ludzie sparzyli w tej generacji jesli o grafike i obietnice chodzi (DC pierwszy przyklad z brzegu - i nie, nie mowie ze brzydkie, mowie ze nie takie jak obiecywali). Na pewno graficznie zerwie pape z dachu, co do tego nie mam watpliwosci, ale teksty "scary real" to se w dupe moze wsadzic leming jeden, nie dam sie poniesc hypowi tylko po to zeby potem mnie pieklo z zawodu, o nie Sony, nie tym razem.

Opublikowano

Sony skończyło się na PS2. I nawet fotorealistyczne U4 nie zmieni tego w mojej ocenie.

Opublikowano

Bansai dostosuje sie do tematu i wielu postow tutaj :) mam co post pisac, ze szanuje botki i xone i mam wy.(pipi)ane na wojenki? a ps4 mam z powodow o jakich wiele razy pisalem, jakby nie mial co robic z czasem i nie mial w zyciu wazniejszych wydatkow to bym pewnie mial wszystkie konsole, a tak personalnie dla mnie konsole sony to najlepszy wybor jako jedyna konsola ale to moja decyzja, nie twierdze nigdy, ze jedyna sluszna - sluszna dla mnie, dla innego moze byc niezrozumiala, bladna itp ale mnie to wali

Opublikowano

FIGARO DZISIAJ RANO

Niższa rozdzielczość w ogóle mnie nie obchodzi, design (i może oświetlenie) tworzą grafikę, nie LICZBAp :usmiech:

FIGARO PO PRZECZYTANIU O REALISTYCZNEJ GRAFICE W UNCHARTED

QpE25Rs.gif

Martin saw Uncharted 4 – “Never seen anything like it. Almost scary real, photo realistic."

Tam są drzwi.

DRZWI

WYPIE.RDALAJ PRZEZ NIE

:obama:

Opublikowano

wprowadzil trendy w cinematic experience i to fakt niezaprzeczalny, do dzisiaj w tps i fps firmy prawie caly czas klonuja u2 i cod4 i to fakt wg mnie i to podciagam pod prezentacje

nigdy nie napisalem ze cod4 to najlpeszy fps w historii albo ze u2 to najlepszy tps

No i świetnie. Podobnie jak z DLC. Jeden zrobił, drugi podpatrzył a trzeci wprowadził na dobre. Znaczy się, wprowadził nowe trendy w dziedzinie "dodatków" do gier a właściwe ich krojenia z zawartością na płycie.

Ja nie mam nic osobiście do Uncharted. Fajna gra, żeby się odstresować na easy, bo na wyższych to mego upośledzony gniot( zwłaszcza 1 i 2). Ale jak (pipi)a gram sobie w The Evil Within i na początku jednego z ostatnich rozdziałów mam skojarzenia, właśnie z grą ND, to mnie (pipi)ica bierze. Niech sobie bedzie jedno Anczarted i ch.uj ale w innych grach tych samograjskich elementów rodem z tej serii, nie chce na oczy oglądać.

Opublikowano

Boże, Ficuś weź się ogarnij. Uncharted nie ma nawet startu do starych Max Paynów a Ty o nowych standardach w prezentacji TPS piszesz. Uncharted wyznaczył nowe trendy ale w dziedzinie samo przechodzących się gier. A, że żyjemy w czasach strzałki z kierunkiem drogi, QTE, marnej AI, czy fatalnie zrobionych zagadek logicznych, to inni te " trendy " kopiują.

Przechodzę teraz jedynkę i ciężko mi się oderwać. Dlatego tak bardzo liczę na Quantum Break, bo mi mocno przypomina pierwsze Payne'y.

Opublikowano

FIGARO DZISIAJ RANO

Niższa rozdzielczość w ogóle mnie nie obchodzi, design (i może oświetlenie) tworzą grafikę, nie LICZBAp :usmiech:

FIGARO PO PRZECZYTANIU O REALISTYCZNEJ GRAFICE W UNCHARTED

QpE25Rs.gif

Martin saw Uncharted 4 – “Never seen anything like it. Almost scary real, photo realistic."

Tam są drzwi.

DRZWI

WYPIE.RDALAJ PRZEZ NIE

:obama:

Nie rozumiem? Napisałem że nie obchodzi mnie rozdzielczość i dalej to prawda.

Opublikowano

Przechodzę teraz jedynkę i ciężko mi się oderwać. Dlatego tak bardzo liczę na Quantum Break, bo mi mocno przypomina pierwsze Payne'y.

w czym ci przypomina? w tym, ze zamiast skoku masz cutscene z skokiem? to co pokazali na razie z QB i z czego mam beke do dzis i wiele razy pisalem z podwojnej moralnosci botow - na razie to pokazuje gre gdzie co 1-2min masz cutscene, nonstop co chwile, jak juz przyjdzie do strzelania to mamy MP3 w sf z freezem zamiast slowmo i tyle

przy sposobie prowadzenia zozgrywki z jedynki MP to nawet nie stalo

Opublikowano

bluber, rozdzielczość =/= grafika.

Opublikowano

QB po tych pokazach widzę jako grę, która będzie prezentować "feeling" gier z ostatniej generacji. Pierwsze MP, podobnie, jak i trójka, to gry z agresywnym i zmuszającym odbiorcę do ciągłego ruchu gameplayem. Tam nie ma czasu na siedzenie za murkiem, bo jesteś trupem w parę sekund. To samo się tyczy pierwszego HL lub remaku Blak Mesa. Nie wyobrażam sobie grać w to na padzie i konsoli.

Opublikowano

OJ TAM, WAŻNE ŻE SIĘ PLUSY ZGADZAJĄ

oj bluber :smutas:

Opublikowano

No przeciez.

Fotrealistyczna grafika w niskiej rozdzielczosci :yao:

Opublikowano

Pamietam jak pisałeś, że Crysis jest paskudny bo oprócz realistycznej grafiki to nie ma designu więc teraz to samo w przypadku Uncharted będzie, ale jednak jest jaranko. Dat podwójne standardy.

Opublikowano

A może dżungla w anczartet będzie miała super design i co terass bluber?

Opublikowano

Korytarz między w drzewami jak to było w poprzednich uncharted? :yao:

Opublikowano

Idźcie w coś zagrać bo przynudzacie strasznie :P

Opublikowano

Pamietam jak pisałeś, że Crysis jest paskudny bo oprócz realistycznej grafiki to nie ma designu więc teraz to samo w przypadku Uncharted będzie, ale jednak jest jaranko. Dat podwójne standardy.

To do mnie, ze sie niby U4 jaram?

Jesli juz o C1 cos pisalem to to, ze strzelanie bylo slabe w ch.uj i meczaca obsluga pancerza.

Opublikowano

Korytarz między w drzewami jak to było w poprzednich uncharted? :yao:

jak w driveklapie TUUUUU DUUU DUUUUUM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.