Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Pamietam jak pisałeś, że Crysis jest paskudny bo oprócz realistycznej grafiki to nie ma designu więc teraz to samo w przypadku Uncharted będzie, ale jednak jest jaranko. Dat podwójne standardy.

Bo Crysis to gunwo obsrane. Jak możesz porównywać Crysis do Uncharteda? Szanujesz trochę cokolwiek? Uncharted ma dobry art design, chyba nie zaprzeczysz.

Edytowane przez Figaro

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

chyba nikt nie ma wątpliwości że U4 wyznaczy na nowo standardy w nowej generacji jak to było przy 2 części, xbotom oczywiście nic innego nie pozostaje jak dupościsk i negowanie tych killerów, premiera Uncharted 4 sprawi że xboty masowo zaczną przetaczać krew z plebsowej zielonej na szlachecką niebieską i będzie to ostateczny ich koniec w tym temacie

i jeszcze bonusik

aom1wj.jpg

"bezproblemowe online" :yao: chyba gó,wno oszczane

Opublikowano

chyba nikt nie ma wątpliwości że U4 wyznaczy na nowo standardy w nowej generacji.

Nowe standardy w januszowaniu. Kiedys press x to win, teraz pay 60$ to win.

O grafice, po tym jak zobaczylem jak wyglada falszywy mesjasz TloU, nawet sie nie wypowiem. Nie kopie sie lezacego. No ale nizszej klasie bedzie sie podobac.

Opublikowano

Pamietam jak pisałeś, że Crysis jest paskudny bo oprócz realistycznej grafiki to nie ma designu więc teraz to samo w przypadku Uncharted będzie, ale jednak jest jaranko. Dat podwójne standardy.

To do mnie, ze sie niby U4 jaram?

Jesli juz o C1 cos pisalem to to, ze strzelanie bylo slabe w ch.uj i meczaca obsluga pancerza.

To do Figaro.

Opublikowano

Eh Figaro to jednak klapek...

A bylo tak blisko :/

Opublikowano

Eh Figaro to jednak klapek...

A bylo tak blisko :/

Bo chcę zobaczyć więcej Uncharteda? <głask>

Opublikowano

Nie tylko.

Opublikowano

Batman Arkham Asylum

[..]

Daje 8-/10. Może sprawdzę Arkham City, ale coś czuje w kościach że będzie gorsza i mniej skoncentrowana.

:reggie:

Opublikowano

Batman Arkham Asylum

[..]

Daje 8-/10. Może sprawdzę Arkham City, ale coś czuje w kościach że będzie gorsza i mniej skoncentrowana.

:reggie:

Napisz może w końcu posta z jakimkolwiek sensem, to chętnie wdam się w dyskusję z Twoją osobą.

Opublikowano

Posty z sensem w CW to spam.

Opublikowano

No i wyszło że na xbonie net tylko po kablu :/

Opublikowano

Dziwne, u mnie działa po WiFi, ale w sumie jestem ekspertem od komputerów i sieci, więc nic dziwnego, że u mnie wszystko bezproblemowo lata.

Opublikowano

Przyjdzie człowiek po całym dniu roboty i to (pipi) obesrane nie działa dzięki Microsoft. 

Opublikowano

Uuu jeden przyadek i :klapek:  od razu wariuja.

Opublikowano

Przyjdzie człowiek po całym dniu roboty i to (pipi) obesrane nie działa dzięki Microsoft. 

Co ma MS do PS4?

Opublikowano

Dobra botki i klapki kupujcie gry okres premier i trzeba wesprzeć rynek a pokłócicie się znowu po świętach. Będziecie mieć 2 miesiące do premiery order, bloodborn, batmanka czy Wieśka.

Czy wy w ogóle gracie (pytam tych najbardziej tu aktywnych) czy siedzicie ze smartfonem w jednej i padem w drugiej ręce.   Taki Ragus zniknął na chwilkę bo grał w SO i za to szacuneczek.  :D    

Opublikowano

Dobra botki i klapki kupujcie gry okres premier i trzeba wesprzeć rynek a pokłócicie się znowu po świętach. Będziecie mieć 2 miesiące do premiery order, bloodborn, batmanka czy Wieśka.

Czy wy w ogóle gracie (pytam tych najbardziej tu aktywnych) czy siedzicie ze smartfonem w jednej i padem w drugiej ręce.   Taki Ragus zniknął na chwilkę bo grał w SO i za to szacuneczek.  :D    

Mysle ze ragus zniknal z innego powodu.

A co do grania, ledwo co wbilem 35h w SO, teraz pora na CW do premiery DA/MCC

Opublikowano

a z jakiego ?   

No na dragon Age też czekam. Jak tylko wypłata dojdzie preorder na combo far cry i da

Zastanawiam się czy tu też w cw są ludzie jak mój kolega w pracy. Wytyka mi że np kupuje Call of Duty a sam usprawiedliwia w ten sposób swoje piractwo. Że niby taki za(pipi)isty że nie kupuje a ściąga gry mainstreamowe za to indyki kupuje w humble bundle i w ten sposób wspiera artystów :P

Opublikowano

Dlatego lubiłem wyścigi na pierwszym PlayStation, każda trasa inna, tu pier.dolniemy jakąś japonię, tu jakieś alpy, trasa w stuttgarcie jesienią, letnia california (tak, piszę o Porsche Challenge). NFSy też miały kozackie trasy, zero spiny na odzwierciedlanie prawdziwego świata, wirtualna zabawa, piękne jak na tamte czasy lokacje - po co mi symulator realnego życia, jak to samo mam poza konsolą. Ja chcę konsolowej magii.

DriveClub jest dla Ciebie.

Opublikowano

a z jakiego ?   

No na dragon Age też czekam. Jak tylko wypłata dojdzie preorder na combo far cry i da

Zastanawiam się czy tu też w cw są ludzie jak mój kolega w pracy. Wytyka mi że np kupuje Call of Duty a sam usprawiedliwia w ten sposób swoje piractwo. Że niby taki za(pipi)isty że nie kupuje a ściąga gry mainstreamowe za to indyki kupuje w humble bundle i w ten sposób wspiera artystów :P

Sam znam dużo takich, na kilkanaścioro znajomych grających na PC, duża część robi tak samo. Gier na premierę nie kupią, ale do rozmawiania o nich pierwsi, później bon ton wielki gracz, co nie kupuje mainstreamu(ale dziwnym trafem dużą część tych gier mają ograne) i narzeka na rynek :facepalmz:

Na samego Dragon Age i ja czekam, zapowiada się grania aż do Bloodborne, tym bardziej, że PES na rozkładzie też będzie.

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

cod4 w fps i uncharted2 w tps - oba zrewolucjonizowaly i praktycznie wprowadzily cinematic experience w swoje gatunki, co dzisiaj jest tak powszechne w tak wielu grach w tych gatunkach, ktore gorzej lub lepiej z nich kopiuja

No właśnie trochę beka że MW4 to dziś super gra bo jeszcze takich nie było, a z U2 jazda na całego chociaż nawet dla jej największego hejtera (chociaż Majin Buu też dzielnie walczy) to była przed laty "cudowna gra" i "esencja gameplayu". ;) Może MW4 miało po prostu szczęście nie być exem Sony :reggie:

Opublikowano

Bo prawda jest taka czy to CoD MW - rak branzy czy Uncharted 2 - pif paf kapiszony czy Asasyn - rak branzy - w większym bądź mniejszym stopniu zrewolucjonizowały branże.

Uncharted 4 będzie czymś czego boty nie zobaczą do końca generacji na Xbox One, czy to pod kątem graficznym, czy animacji, czy przywiązania do detali.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

a z jakiego ?   

Ja sciągam nowe call of duty już 15 raz żeby activision zabolało bardziej.

Opublikowano

To samo czytałem przez cały rok przed premierą DC  :yao:

Opublikowano

W sumie podobnie jest z Assasinem 2. Czym takim wyróżnia się na znacząco plus od następców w kwestii gameplayu? Gdyby dzieje Elzio ukazały się po trójce zostały by tak samo zmasakrowane za gameplay.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.