Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wtedy by było Shenmue III, Dynamite Cop 3, Sonic Adventure 3 i wiele innych rzeczy, które chętnie bym wymienił za wymienione przez Ciebie gry (które i tak by powstały, tyle że na Dreamcasta, w gorszej grafie, ale betonowym erkejdowym 60fps).

Xbox pierwszy miał zadatki na stanie się Dreamcastem II biorąc pod uwagę jak SEGA pakowała w lineup platformy (JSRF, Sega GT, Crazy Taxi 3, Toejam and Earl i kilka innych rzeczy).

Edytowane przez ping

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No w sumie... To może świat, gdzie Dreamcast jednak przeżył, i mieliśmy generację Gacka, PS2 i DC?

Tak już bardzo spoko. Brakuje trochę takiego systemu nastawionego na co-op i arcade jak DC. Królestwo za Power Stone 3.

Opublikowano

ogolnie to spencer chociaz jest jakis wyrazisty chlop i ma jaja , wyglada na takiego co wodki sie mozna z nim napic

a smutni japonce z sony sa smutni 

Opublikowano

Ja wczoraj (po raz pierwszy od czasów nadrobienia Valkyrii Chronicles) miałem mentalny powrót do czasów ps2:

120310406.jpg

:banderas:

i ten przyjemny, zróżnicowany ost.

http://www.youtube.com/watch?v=Pa4q3gVJFQI

Oldskul i ARCADE pełną gębą Panie. 

Opublikowano

SSX skończył się na 3 (i On Tour).

Opublikowano

Ja wczoraj (po raz pierwszy od czasów nadrobienia Valkyrii Chronicles) miałem mentalny powrót do czasów ps2:

120310406.jpg

:banderas:

i ten przyjemny, zróżnicowany ost.

http://www.youtube.com/watch?v=Pa4q3gVJFQI

Oldskul i ARCADE pełną gębą Panie. 

Przypomniały mi się czasy jak z kumplami na splicie na(pipi)ialem w Cool Boarders.

Opublikowano

Dobra, Microsoft już naprawił XBL. Jak długo sprawą zajmowałoby się SONY? Też 3 godzinki?

Opublikowano

Wtedy by było Shenmue III, Dynamite Cop 3, Sonic Adventure 3 i wiele innych rzeczy, które chętnie bym wymienił za wymienione przez Ciebie gry (które i tak by powstały, tyle że na Dreamcasta, w gorszej grafie, ale betonowym erkejdowym 60fps).

Xbox pierwszy miał zadatki na stanie się Dreamcastem II biorąc pod uwagę jak SEGA pakowała w lineup platformy (JSRF, Sega GT, Crazy Taxi 3, Toejam and Earl i kilka innych rzeczy).

oraz

gfs_50349_2_16.jpg

=

Project-Gotham-Racing-4-1.jpg

prawilnie przypominam, że to  nierówna się:

DriveClubCover1.jpg

:P

Opublikowano

SSX skończył się na 3 (i On Tour).

pewnie kolejne prowo, ale co niby jest nie tak z wersją na ps360?

Opublikowano

Prawilnie przypominam xbotom sprzedaż konsol z zeszłego tygodnia. Dalej myślicie, że exy na 8 sprzedają konsole :kaz:

PS4: 301,449
XB1: 138,810
WiiU: 51,442

3DS: 223,460
Vita: 26,782

X360: 37,776
PS3: 50,696
Wii: 9,860

zN6ueeu.gif

Opublikowano

Ten znowu ze sprzedażą. :siki:

Opublikowano

Po prostu jest więcej typów, którzy kupują PS4 do salonu jako modny gadżet, a mniej prawdziwych graczy, dla których liczą się gierki, a nie FIFA co rok i oglądanie IPLA TV/Netflixa w cywilizowanym kraju.

Edytowane przez ping

Opublikowano

gdzie gadka o dominacji jak za czasów ps2?

patrząc na tą sprzedaż można łatwo stwierdzić że ps4 się nie sprzedaje jako konsola tylko jako gadżet którym się pobawią janusze i krawaciarze chwilę a potem się kurzy. To samo było z Wii.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Jak mozna sie cieszyc, ze za(pipi)ista konsolowa gra nie sprzedaje konsoli, a konsola bez gier sprzedaje sie lepiej, no jak?

Andrew gorszy od blacharza.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Mazzeo, #hivemind zielony bracie. Mam zioma, który będąc posiadaczem PS4 ogląda tylko netlfixa, najbardziej się cieszył z możliwości połączenia pilota od bravii z konsolą, dzięki czemu nie musi ładować pada co 4h. I tak nie gra, więc po co mu on.

Opublikowano

Po co przypominać coś co wszyscy od dawna wiedzą, wystarczy przypomnieć sprzedaż konsol w tym roku

PS4 - 8 mln

XONE 3,2 mln

WiiU - 1,9 mln

Opublikowano

8 (mln) to dokładna ocena najlepszego exa na ps4, przypadek?

a liczba 3.2 przy Xbox One to średnia poprawnie działających konsol na 10 kupionych sztuk, przypadek?

Opublikowano

Prawilnie przypominam xbotom sprzedaż konsol z zeszłego tygodnia. Dalej myślicie, że exy na 8 sprzedają konsole :kaz:

PS4: 301,449

XB1: 138,810

WiiU: 51,442

3DS: 223,460

Vita: 26,782

X360: 37,776

PS3: 50,696

Wii: 9,860

Exy na 9+ tez nie sprzedaja konsol :(

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

ciekawe co dzis na direct pokaze niny, ale co by nie pokazali to juz i tak nie uratuje tej konsoli niestety - exy ta konsola juz ma, super wysokie oceny tych exow tez i dalej sprzedaz tragiczna

szkoda wielka szkoda, super exy konsoli nie sprzedawaja, jesienne powstanie z kolan microsoftu i ich niezle exy tez niewiele daly, a sony ...no jest i to wystarcza by sprzedaz byla super - jest cod, za chwile gta5, po nowym roku wiesiek3, w miedzy czasie impreza 6 grudnia, ktora znowu podhajpuje na ta konsole pomimo tego, ze wiekszosc z tych gier co tam pokaza wyjdzie za jakis czas....mozna zaklinac, nie lubic sony, ale sprzedazowo ida genialnie, wrecz az niesprawiedliwie 

Opublikowano

zgadzam się Ficuś. Na pewno najlepszym rozwiązaniem ( dla nas :P ) była by obniżka ceny WiiU i gier. 

Opublikowano

Ech narzeczona pocisnęła prawie na platynkę FEZa i to w starym stylu, pisanie w zeszycie, rozwiązywanie zagadek i szyfrów, nie żadne internety.
Ja w ten czas piszę na CW i oglądam mecz. Damn, aż wstyd.

:frog:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.