Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Messer już jakiś czas temu dał do zrozumienia, że wszystko co nie jest wydawane w pudełkach to dla niego twory niższej klasy.

Oho, to teraz ja jestem tym złym januszem, ale beki z indykstation to już się nie pamięta, co ?

Jeśli chodzi o mój stosunek do indyków - zdarzą się perły, ale wciąż to może być co najwyżej dodatek do głównego line upu i multiplatform. Nikt dla Journey czy Feza konsoli raczej nie kupi. Nie bez powodu cena indorów to % ceny gier AAA.

TLoU digital only ? Po co żegnać się z 70 % zysku ?

@Halo2not1080p -rly MS, rly ? A tyle się Don produkował z tym remakiem...

Edytowane przez aphromo

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Strider - gra twórców między innymi Silent Hill Homecoming, której wydawca to Capcom, ale to indyk = tytuł NIEzależny. :turned:

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Możliwe, że kampania Halo 2 Anniversary będzie działać w innej rozdzielczości, aby zapewnić odpowiednie buforowanie klatek animacji.

Frank O'Connor

Nawet 10cio letniej gry na nextgenie nie moga w FullHD zrobic. Beka.

Chwilowo to nic pewnego, bo dalej nad tym pracują i rozdzielczość końcowa nie jest jeszcze potwierdzona, więc just relax ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Messer już jakiś czas temu dał do zrozumienia, że wszystko co nie jest wydawane w pudełkach to dla niego twory niższej klasy.

Oho, to teraz ja jestem tym złym januszem, ale beki z indykstation to już się nie pamięta, co ?

Jeśli chodzi o mój stosunek do indyków - zdarzą się perły, ale wciąż to może być co najwyżej dodatek do głównego line upu i multiplatform. Nikt dla Journey czy Feza konsoli raczej nie kupi. Nie bez powodu cena indorów to % ceny gier AAA.

TLoU digital only ? Po co żegnać się z 70 % zysku ?

@Halo2not1080p -rly MS, rly ? A tyle się Don produkował z tym remakiem...

No i co w związku z tym?

Opublikowano

@Don - to są dla mnie jakieś żarty po prostu. A już tłumaczenia gościa to takie farmazony że ja nie mogę.

Opublikowano

@Don - to są dla mnie jakieś żarty po prostu. A już tłumaczenia gościa to takie farmazony że ja nie mogę.

Jakie niby farmazony? Halo 2 w kampanii będzie miało w locie odpalone dwie gry naraz - jedna w oryginale, a druga na zmodyfikowanym silniku i to im pamięć zżera, a chcą żeby jednak gra wyglądała lepiej od remake'u Halo CE.

Opublikowano

@Don - no przecież wszyscy chcą grać w remak Halo niczym w 2004.

Opublikowano

Halo moze dzialac nawet w 720p, a I tak niszczy wszystkie januszowe gierki na PS4. Zreszta, zupelnie serio, Halo raczej nigdy nie bylo technologiczny potworem, istotne jest 60fps i najlepsze multi dostepne na konsolach. Tyle.

Edyta:

W split screenie, posiadacze PS'ow pewnie nieznajo.

Edytowane przez zloto

Opublikowano

Halo moze dzialac nawet w 720p, a I tak niszczy wszystkie januszowe gierki na PS4. Zreszta, zupelnie serio, Halo raczej nigdy nie byl technologiczny potworem, istotne jest 60fps i najlepsze multi dostepne na konsolach. Tyle.

1. Kwestia gustu.

2. Halo 4 to jedna z bardziej zaawansowanych gier na x360.

3. multi bedzie w 60 fps.

Ludzie, skoro technologia sie az tak bardzo nie liczy, to juz lepiej kupic Wii niz next gena. Zawsze mozna tez ograc ktoras gre z PS2. Oldschool i sam fun.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Wii nie ma dobrych pifpaf, same dobre platformery: (

Wszystkie trzy podpunkty to twoja racje, ale to konsolowe wojny, nie moge tego powiedziec otwarcie; )

Edytowane przez zloto

Opublikowano

Możliwe, że kampania Halo 2 Anniversary będzie działać w innej rozdzielczości, aby zapewnić odpowiednie buforowanie klatek animacji.

Frank O'Connor

Nawet 10cio letniej gry na nextgenie nie moga w FullHD zrobic. Beka.

TAK JEESSTTT SUKCEEESSS <PATRZY Z RADOŚCIĄ NA PS4> ZNOWU BEKA Z XBONA TAKKKK

Opublikowano

8yTH2xd.png

Opublikowano

Frank powiedział, że kwestia jest taka - albo robią rimejk Halo 2 bez możliwości przejścia na stary wygląd w każdej chwili i 1080p, albo robią tak jak w Halo:CEA gdzie taka możliwość była, ale aktualnie mają jakiś techniczny problem. No ja wolę bramkę nr 2. To zapewne jakaś szczególna dla Halo 2 sprawa, bo Halo 3 i 4 dzialają w 1080p i 60fps bez przeszkód (o tym Frank też mówił).

easye chciał przyatakować tym samym utwierdzić się w przekonaniu że plastikowa nadkonsola bez gier to był dobry wybór ale się nie udało.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

@up - zapomniałeś o X1/PS4/Wiiu  :turned:

@Mazz - no sorry ale jeśli to się potwierdzi to beka.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Halo 4 w 1080p60fps musi robic wrazenie :O

Opublikowano

@up - zapomniałeś o X1/PS4/Wiiu  :turned:

@Mazz - no sorry ale jeśli to się potwierdzi to beka.

Beka dla durniów i głąbów którzy nie wiedzą po co ta kolekcja jest robiona i którzy i tak nie są zainteresowani jej zakupem.

Opublikowano

Na tym całym XOne to w końcu coś po ludzku zadziała? Ten Tetris Ultimate w Full HD na tym pójdzie bez problemu, czy w zamian za 1080p animacja się o.sra?

Opublikowano

Ciekaw jestem czy 60 FPS w Halo będzie się od razu rzucać w oczy - pamiętna mega potyczka z Halo 3 może być jeszcze lepsza :)

Opublikowano

Ps Vita dzisiaj dostala aktualizacje- wszystkie gry z PlaystationMobile !

Milion gier zaraz bedzie ^^

Opublikowano

Na Androidzie mam z 500k gier a ja glupi konsole kupilem :/

Opublikowano

Na Androidzie mam z 500k gier a ja glupi konsole kupilem :confused:

No przecież tyle exclusivevow :( I gier indie !

@easye - ty weź kabaretu nie rób

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

jTGKl3fHDgKaT.JPG

I właśnie tak, po wielu przygodach, powstał ideał. Trzymając pada do WiiU czuję się, jakbym dotykał nóg boga. Polecam ( ͡° ͜ʖ ͡°). Taki zaje,bisty, że śpię razem z nim.

>ten klikający i precyzyjny dpad

>te płaskie guziki ABXY

>ta lekko spłaszczona konstrukcja pada od 360, która wręcz rozpuszcza się w dłoniach

>te 60 godzin na jednym ładowaniu

Ja pier,dole, to powinno być nielegalne.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

balon goty pad dla prawdziwych mężczyzn

Opublikowano

60h? O kuzwa, nawet nie trzeba ladowac przez lapka podczas gry XD

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.