Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dodawanie dodatków czy wspomagaczy dla pre-orderowców. Kolejny rak branży

Opublikowano

Nie wiem po co ten bonus, sama beta by wystarczyla aby zachecic ludzi. Ale w sumie wole cos takiego niz ekskluzywna mapa/bron/postac/level, a do pelnego ekspirjensa musisz jeszcze zel do golenia kupic.

@Ferris

link obrazka[/img]

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Wszystko co nie jest właśnie np. kodem do Bety, a jakimś ułatwieniem dającym przewagę nad innymi graczami w zamian za pre-order to gunwo obesrane.

Smutna prawda.

Opublikowano

Tylko ze ten bonus bedzie jedynie w singlu aktywny, wiec zadnej przewagi nad innymi graczami tu nie ma, ale podtrzymuje to co napisalem, zbedny dodatek.

Opublikowano

@Bansai

Wiem, akurat odnosiłem się ogólnie do gier a nie do tej kolekcji Gesslerowej, ale to dobrze, że tutaj przynajmniej w singlu dodają takie coś a nie w multi.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Bonus na szczęście dotyczy tylko kampanii H2A co nie zmienia faktu, że jest z dupy.

Opublikowano

Jakby dali cos takiego w multi to bylby mega obciach, nie podobaja mi sie takie dodatki, ale co zrobic :/

Opublikowano

serio kidnappa i inne klapiszcza myślały przez chwilę że to odnośnie multi było? :facepalmz:

akurat odnosiłem się ogólnie do gier a nie do tej kolekcji Gesslerowej

Ty to na prawdę nie grzeszysz inteligencją.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Mejm, grafika w shadow fall jak medium w skyrim? chyba czas odwiedzic okuliste. gralem w skyrim na medium/high w 1080p na pc i grafika mi robila, ale to nie jest poziom tej z shadow fall.

wiekszosc gry to graficzny orgazm i nie raz zatrzymywalem sie, zeby podziwiac widoki. na ps4 mam chyba kilka screenow to je pozniej zuploaduje, zeby nie byc goloslownym

Przecież to temat do trolowania,jemu newet zbytnio to nie wchodzi,odposc sobie z nim dyskusję.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Użytkownik kidnappa edytował ten post 5 minut temu

:yes2:

No jasne, bo na początku brzmiał on "hahahah beka z botków i pre-orderowców co będą rzucali non stop granatami w multi"

Ogarnij się chłopcze.

Opublikowano

Ale wezcie spyerdalajcie z takimi suchami tekstami ze to czy to powoduje to czy to :/

Na gry-online z czyms takim taknie?

Opublikowano

Zarzut, iz Halo nie ma nic ciekawego w kwestii fabuly jest kpmpletnie nietrafiony. Prozno szukac na konsolach tak kompletnej i przemyslanej historii ( no jest jeszcze MGS) co prawda jest ona podana w kompletnie niestrawny sposob, szczegolnie rzuca sie to w oczy dzisiaj w dobie cinematic experience.

Silent Hill 2, Deus Ex i Deus Ex Bunt Ludzkości, FF6 i 7, wspomniany MGS z naciskiem na pierwsze 3 czesci, Bioshock, TLOU. I pewnie z drugie tyle gier, które sam nie miałem okazji ograć. Prawie każda z tych gier porusza tak abstrakcyjne dla tematyki Halo tematy jak ludzka natura, metafizyka, czy filozofia i co istotne nie podane jak dla gimnazjalistów, że nawet zestawianie jej przy fabule Halo, to kop w jaja dla tej ostatniej. Czy niektórzy tutaj serio nie znali przed Halo żadnej konsolowej gry z dobrą fabułą i uniwersum? :/

Opublikowano

Jak uwielbiam serie Halo to jednak dla mnie to po prostu ziszczenie (prawie) Żołnierzy Kosmosu. Po co na siłę doszukiwać się tam głębi. Fajnie wykreowany świat, ikoniczny bohater wystarczą.  Fabularnie ta gra nie musi się bronić (jak dla mnie) i nie oczekiwałem nigdy tego. Od tego jest rzesza innych gier.

Opublikowano

No jasne, bo na początku brzmiał on "hahahah beka z botków i pre-orderowców co będą rzucali non stop granatami w multi"

Ogarnij się chłopcze.

ch,uj wie co tam było przed edycją, jeśli chcesz się do tego odwoływać to trzeba było zostawić oryginalną treść

Opublikowano

:sick: nie dobrze mi jak ciągle widzę te same gry od nobodiego sh2, deus ex hr, tlou, mgs, bioshock czy twoją pierwsza konsolą jest ps3? Co by nie gadać, halo jest czasem tandetne i infantylne, ale multi ma za(pipi).iste a uniwersum i otoczkę pierwszorzędną.

184qozea2xblnjpg.jpg

Rozbudowanie ku.rwa przytłacza, mało która gra ma tak szerokie uniwersum, ksiązki, seriale wszystko. Pamietam jak miałem tylko ps2 i śliniłem się jak oglądałem trailer H3 z E3 (jakiś plakat nawet powiesiłem) i strasznie zazdrosciłem posiadaczom iksboksów, że mają taki tytuł w którym było coś magicznego niby strzelanka do krasnali, ale jednak jako fps to przetarł szlaki na konsolach i stworzył e-sport wręcz w fpsach na konsolach.

Opublikowano

Jak uwielbiam serie Halo to jednak dla mnie to po prostu ziszczenie (prawie) Żołnierzy Kosmosu. Po co na siłę doszukiwać się tam głębi. Fajnie wykreowany świat, ikoniczny bohater wystarczą.  Fabularnie ta gra nie musi się bronić (jak dla mnie) i nie oczekiwałem nigdy tego. Od tego jest rzesza innych gier.

No i takie podejście jest jak najbardziej zdrowe, gorzej jeśli po raz n-ty można natknąć się na wypowiedzi że próżno znaleźć na konsolach gry z tak dobrą fabułą. 

@bluber

Nes.   :sir:

Opublikowano

Dave - z takim taktycznym system walk masz ateliery, bedzie w eu za niedlugo orishika2, w kkw w 2015r min digimony - niestety nie wiedziec czemu coraz mniej w branzy jrpg z turowymi walkami, ktore nie sa dAngeon crowlerami, a reprezentuja stara szkole czyli maja miasta, fabule, mape swiata itp

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.