Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

FullHD-EN_001.0.png

Bez sensu, komu zaplace za DLC :(

Dobry szfindel.Wytnijmy część gry i dajmy potem za darmo,by pokazać,że jesteśmy tacy dobrzy w korporacyjnym świecie. Zwykłe PR'owe (pipi)enie,a nie ukłon w stronę graczy.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Na prawde by kidnappa, odposc by ex4ct, czyzby ps4 powodowalo analfabetyzm?

Przybijasz komuś analfabetyzm a sam nie potrafisz poprawnie napisac prostego zdania.

Co to w ogóle jest "odposc"?

a czy ty się nauczysz czytać ze zrozumieniem w końcu?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ja pierniczę, klapy z tego rozżalenia nad miernym stanem swoich PS4, czując na plecach podeszwę buta Szefa Kuchni będą teraz analizować fabułę serii Halo i szukać dziury w całym.

Jeszcze zacznijcie cytować wypociny Mendrka z jego "felietonu" na PPE, to dopełni obrazu waszej męki i rozpaczy :P 

Opublikowano

Ja nie wiem co kulaworeki sobie myslal piszac "felieton" o fabule gier, w ktore nawet nie gral.

that PPE!

Opublikowano

FullHD-EN_001.0.png

Bez sensu, komu zaplace za DLC :(

Dobry szfindel.Wytnijmy część gry i dajmy potem za darmo,by pokazać,że jesteśmy tacy dobrzy w korporacyjnym świecie. Zwykłe PR'owe (pipi)enie,a nie ukłon w stronę graczy.

Nawet jeśli tak jest, to i tak lepiej od wszystkich pozostałych wydawców, którzy wycinają ze swoich gier a potem jeszcze chcą żeby im za to dodatkowo słono płacić. Więc... #CDREDtakieDobre <3 :wub:

Opublikowano

Grałem w Halo 2. Wspominałem o tym nie raz. Zwróć uwagę ile ludzi pisze to samo co ja nawet swego czasu Zeratul, dla którego pomimo to H3 to Gra Wszechczasów. Halo to odpowiednik Star Warsów. I niezależnie jak dobry swojej kategorii nie przeskoczy.

Stawiałbyś poziom fabuły Star Wars, przy Mechanicznej Pomarańczy, albo Lotu nad Kukułczym Gniazdem? 

Nie no jak grałeś w Halo 2 to wszystko jasne.

A pytanie rodem z filmwebu. Nie muszę porównywać tych filmów ani gier do siebie bo to bez sensu. Wystarczy że gra/film w swojej kategorii ma dobrą fabułę i tyle. Zapomniałem jednak, że scenariusz musi poruszać jakieś głębokie wątki by był wart uznania. Może niech w Halo 5 z masterchiefa zrobią bezrękiego chłopca zbierającego ziemniaki na pustynii to klapy to docenią.

Opublikowano

Nawet jeśli tak jest, to i tak lepiej od wszystkich pozostałych wydawców, którzy wycinają ze swoich gier a potem jeszcze chcą żeby im za to dodatkowo słono płacić. Więc... #CDREDtakieDobre <3 :wub:

No ale tak nie jest:

The free DLC program for the game, which is coming to PC, PlayStation 4 and Xbox One on Feb. 24, will start arriving the day after the game launches. The first bundle of DLC will be a Temerian Armor set (horse armor included) and a beard and hairstyle set for protagonist Geralt. The second set will include an additional quest and an alternative look for one of the game's other main characters, either Yennefer or Vengerberg.

The rest of the free DLC will arrive in bundles of two, every week, starting March 4, for the next seven weeks. The DLC is available to everyone for free whether they purchased a Collector's edition, bought a physical or digital copy, or pre-ordered the game.

When asked why the content is being rolled out over weeks as DLC, instead of being included on the disc, Iwinski said that the content isn't finished yet.

http://www.polygon.com/2014/11/6/7166933/the-witcher-3-gets-free-downloadable-content-program-as-dev-attacks

Opublikowano

Przybijasz komuś analfabetyzm a sam nie potrafisz poprawnie napisac prostego zdania.

a czy ty się nauczysz czytać ze zrozumieniem w końcu?

No to wytłumacz mi proszę co oznacza to słowo.

Opublikowano

Grałem w Halo 2. Wspominałem o tym nie raz. Zwróć uwagę ile ludzi pisze to samo co ja nawet swego czasu Zeratul, dla którego pomimo to H3 to Gra Wszechczasów. Halo to odpowiednik Star Warsów. I niezależnie jak dobry swojej kategorii nie przeskoczy.

Stawiałbyś poziom fabuły Star Wars, przy Mechanicznej Pomarańczy, albo Lotu nad Kukułczym Gniazdem? 

Nie no jak grałeś w Halo 2 to wszystko jasne.

A pytanie rodem z filmwebu. Nie muszę porównywać tych filmów ani gier do siebie bo to bez sensu. Wystarczy że gra/film w swojej kategorii ma dobrą fabułę i tyle. Zapomniałem jednak, że scenariusz musi poruszać jakieś głębokie wątki by był wart uznania. Może niech w Halo 5 z masterchiefa zrobią bezrękiego chłopca zbierającego ziemniaki na pustynii to klapy to docenią.

Okay, przyznaję że niepotrzebnie zrobiłem takie zestawienie. Wszystko i tylko tyle (co już trzeci raz podkreśłam) rozbiło się o stwierdzenie że próżno szukać obok Halo i Metala konsolowej gry z równie dobrą fabułą, oraz twój cytat z przeszłości, że aby dowiedzieć się czym jest dobra fabuła klapersi powinni zaliczyć Halo. Co jest bzdurą, jesli weźniemy pod uwagę wcześniej wspomnine tytuły, które wyszły wcześniej lub w podobnym czasie. Fabułę Halo szanuję. W swojej kategorii. Prywatnie za opus magnum mam drugiego Sajlenta. Tyle.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Hahahahah kidnappa jaka żenada. XD

Przecież to temat do trolowania,jemu newet zbytnio to nie wchodzi,odposc sobie z nim dyskusję.

Masz kidnapuś, żebyś się nie przegrzał. :)

Także pytaj może autora słowa, a nie innych.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jednak to chyba ty się przegrzałeś mimo wszystko.

Także pytaj może autora słowa, a nie innych.

Proszę bardzo, w tym momencie zapytałem autora.

A tak w ogole to poszedł raport za przekręcanie mojego nicku.

Opublikowano

To nie przekręcanie tylko zdrobnienie. Nie znasz takiego słowa? Cóż, nie dziwi mnie to.

I nie, Copper nie jest autorem tego słowa, wróć do podstawówki na polski.

Opublikowano

kidnappa chyba jeszcze nie doszedl do tego ze to Exact byl autorem a Copper sie tylko nabijal.

Opublikowano

Prezesi Ubisoft, Activision, EA dostają w tym momencie zawału serca...jak CDRed może to dać za friko? Przecież to żyła złota, graczy trzeba trzepać z każdej złotóweczki!
Opublikowano

To nie przekręcanie tylko zdrobnienie. Nie znasz takiego słowa? Cóż, nie dziwi mnie to.

I nie, Copper nie jest autorem tego słowa, wróć do podstawówki na polski.

Zgubiłeś mimo wszystko jedno "p"

My bad w takim razie, nie wiedziałem, że to ex4ct jest autorem tych słów, myślałem, że to Copper jak zwykle bełkocze.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Zawsze się śmiałem z osób które ignorują inne osoby, jest to mega słabe, świadczy to o inwalidztwie umysłowym, ale walcze ze sobą by zignorować pierwszą osobę na tym forum, byłby to suteq

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Twoj bol dupy bo sie zblazniles jest naprawde pyszny.

@kidnappa

Jak mogles nie wiedziec skoro zacytowalem Ci konkretny post, ktory przeczytales. Boze, nie rob sobie jaj.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Napisałem przecież, że mój błąd. Nie doczytałem do końca, tylko na szybko odpisałem. Nie robię "sobir" jaj :)

Ostatnie 2 strony tego tematu. Czytam i nie wierze.

Ja też nie. Jestem ateistą.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

OK. Wybaczam! :)

Opublikowano

jeszcze nic sensownego nie zapowiedzieli na PS4? bo nie widzę żadnych nowych gifów

Opublikowano

Twoj bol dupy bo sie zblazniles jest naprawde pyszny.

Zawsze próbujesz zabłysnąć, tylko nigdy Ci to nie wychodzi.

funny-wasted-gifs-swag-chair.gif

Opublikowano

To w takim razie mamy cechę wspólną. Niestety. :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.