Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

jak ten screenz  mercedesa to ja nie wiem skąd pochodzi, tam nawet nadkola sa kwadratowe co jest wierutnym fakiem, do tego ta barierka gdzie nawet jej w grze nie ma

nie ma w tej chwili na żadnej platformie ładniejszego racera niż DriveClub, do tego nie ma też racera, który miałby bardziej skopany kod sieciowy

stojący na trasie? nie przypominam sobie żadnych aut wolnostojących na trasie

Edytowane przez Fanek

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

jak ten screenz mercedesa to ja nie wiem skąd pochodzi, tam nawet nadkola sa kwadratowe co jest wierutnym fakiem, do tego ta barierka gdzie nawet jej w grze nie ma

To jest zwykły samochod stojący gdzieś przy trasie, faktem jest że jest wykonany lepiej niż kibice w Forzie 5
Opublikowano

Z jednej gry wyścigowej porównywać wykonanie samochodu z pobocza do kibiców z drugiej...

Ta logika ma sens. :cebula:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

ten kto twierdzi że forza horizon 2 ma lepszą grafe od driveclub jest ślepy albo nienormalny 

Opublikowano

ten kto twierdzi że forza horizon 2 ma lepszą grafe od driveclub jest ślepy albo nienormalny 

Jeśli chodzi o styl graficzny, to tak. Ale to sprawa subiektywna.

Opublikowano

horizon 2 w ruchu prezentuje sie swietnie, czuc next gena

Opublikowano

Jestem absolutnie otworzony na polemikę, wiadomo, internet - sirius biznes.

Jeśli jednak któryś otwiera swoją gębę by negować to co piszę to niech da argumenty.

To jest mój argument, jeśli ktoś go przebije Forzą Horizon 2 to wtedy się zamknę, jeśli nie to niech sam się zamknie i nie udziela się w dyskusji o której nie ma pojęcia, czy ktoś widział mnie gadającego o Halo? skoro seria mnie nie kreci, i nigdy nie wciągnęła to nigdy na temat tej gry nie będę się wypowiadał.

Opublikowano

sytuacja jak z gran turismo 5 czyli "gra jest ładna tylko ustaw sobie auto, trasę, porę dnia, konsolę w poziomie, zasłoń żałuzje, ustaw telewizor na tryb game, kup dlc, wygoń matkę z pokoju i załóż okulary" xD

Opublikowano

sytuacja jak z gran turismo 5 czyli "gra jest ładna tylko ustaw sobie auto, trasę, porę dnia, konsolę w poziomie, zasłoń żałuzje, ustaw telewizor na tryb game, kup dlc, wygoń matkę z pokoju i załóż okulary" xD

ale gdy spełni się te wszystkie wymogi to dostajesz taki mind blow którego nie dostaniesz nigdzie indziej.

Opublikowano

nie zmieniaj tematu, ta gra ma wszystko, począwszy od oprawy graficznej, trasy, model jazdy, wszystko oprócz dobrze działającego multi, co do grafiki to przy patchu z pogodą dojdą jeszcze dodatkowe refleksy od mokrej nawierzchni i od innych aut, co ponownie podniesie poprzeczke

Opublikowano

Z driveclubem jest właśnie na odwrót, trzeba się napracować aby gra wyglądała brzydko. Gdybyś wybierał losowo samochód i trase 10 razy pod rząd to tylko w 1 przypadku nie byłby to najładniejszy racer.

Opublikowano

Jezu jakie to jest żałosne xD

Driveclub czasem wygląda jak kupa, czasem ok i czasem bardzo ładnie.

PS. Gówno obesrane, a nie fotorealizm.

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś tutaj wrzucał. Jak już jesteśmy przy DLC, raku branży:

Każdy nabywca Wiedźmin 3: Dziki Gon na dowolną platformę (Xbox One, PC lub PlayStation 4) oraz w dowolnej wersji (cyfrowa, fizyczna, kolekcjonerska i standardowa) otrzyma 16 darmowych DLC do gry! Pierwszy pakiet dodatków wydany zostanie 25 lutego, a w jego skład wchodzić będzie Temerski Rynsztunek (wraz z darmową zbroją dla konia), oraz dodatkowe fryzury i brody dla bohatera gry, Geralta. Kolejny pakiet zawierać będzie dodatkowe zadanie oraz alternatywny wygląd dla Yennefer z Vengerbergu. W każdym kolejnym tygodniu publikowany darmowy pakiet składający się z dwóch nowych DLC. Gracze będą uprawnieni do pobrania DLC za darmo, niezależnie od tego czy nabyli grę w przedsprzedaży, czy po premierze.

źródło: informacja prasowa cdp.pl

http://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/16-darmowych-dlc-posiadaczy-wiedzmin-3-dziki-gon/

Opublikowano

Bansai jaki bot sie zrobil, olo xD.

Opublikowano

bawilem sie dzisiaj troche photomode w horizon i moim zdaniem niektorym zdjeciom malo brakuje do rzeczywistosci. z reszta zobaczcie sami:

przez ponad dwie godziny jezdzilem po lotnisku, driftowalem i robilem zdjecia.  :banderas:  a klapy mowia, ze po 5h gra sie nudzi 

FuLjYa7.jpg

LG27bGF.jpg

dJVvA7p.jpg

z tych nocnych zdjec jestem dumny

F1nRv7B.jpg

BnKRpU5.jpg

r1RP3WA.jpg

ZxzC0wQ.jpg

slady walki

cyc8KMU.jpg

9Ngcueg.jpg

TEFMyxE.jpg

OqKg9LV.jpg

jutro postaram sie nagrac kilka filmikow (mam nadzieje, ze upload nie zniszczy jakosci)

Opublikowano

realistyczność? mi to wygląda na jakieś screeny z gta v, dla porównania moje foty z GT6

6yfd01.jpg

2cgbmmo.jpg2gwukgx.jpg67v4w8.jpg

:sir:

Opublikowano

6Z89Crn.jpg

Press A to pay your respects. Never forget.

Opublikowano

Nowy dzień w pracy, więc należy zacząć od czegoś nowy szitstorm.

FH2 mesjasz, DC gófno i fail sony. SO kosa, Infamous pedau w rurkach i oświetlenie dla ciem w co drugiej grze Sony.

Opublikowano

FH2 wygląda ślicznie co wiadomo po temacie zdjęciowym w odpowiednim dziale, no ale Qvstra swoimi zdjęciami nie pomagasz w tej dyskusji xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.