Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No. Ale co poradzić, chłopak właśnie to ogrywa i czuje się szczęśliwy jak małe dziecko. Rozumiem go, bo jestem obecnie w podobnym stanie.

Stan w którym posiadacze Sony mieli okazję się znaleźć ostatnio na PS2.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

jest tak jak pisze humulin. zadna gra na ps4 nie dala mi tyle frajdy co horizon 2 i sunset. 

dodatkowo jak robilem te zdjecia bylem po poprawiaczach humoru i te zdjecia wydawaly mi fotorealistyczne. :D

Opublikowano

Ja tam lata z PS3 wspominam znakomicie - najlepsza biblioteka gier w zeszłej generacji. Dlatego też PS4 wylądowało u mnie jako pierwsze. Konsolka dostarcza mi dużo funu, oraz nextgenowe doznania. Niemniej od kilku dni atakuje mnie zielona zaraza i coraz częściej mi się śni kupno Xboxa One. I kupię ten system mam nadzieję na święta, a jak nie to bankowo 2015. Również WiiU muszę u siebie postawić przed premierą Zeldy. PS4 główna konsola do multiplatform + najlepsze exy, Xbox One i WiiU do znakomitych exów. I wtedy będę szczęśliwym graczem, którego żadna ciekawa produkcja nie ominie. 

Opublikowano

To jeszcze tylko potrzebny czas na te wszystkie gry, kasa i brak życia:)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

na razie wg srednich remaster tlou> remaster halo.... :whistling:

Opublikowano

Ile czasu możesz spędzić z TloU? No właśnie...

Tak bardzo nie jest mi Was szkoda Klapki.

Tak bardzo sam sobie zazdroszczę.

Boom. Headshot.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Ile czasu możesz spędzić z TloU? No właśnie...

Tak bardzo nie jest mi Was szkoda Klapki.

Tak bardzo sam sobie zazdroszczę.

Boom. Headshot.

Jak to ile czasu? Mówisz o singlu, czy multi.

Opublikowano

Obojętnie.

W kolekcji szefa kuchni spędzisz 4x więcej za tą samą cenę.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Nie, no jasne, z tym się zgodzę. W sumie, jak tak sobie myślę o tej kolekcji, o tym multi, to trochę żałuję, że jednak z bota zmieniłem się w klapka w tej generacji, ale jeszcze nic stracone :P

Opublikowano

Musze z przykroscia stwierdzic ze nowi posiadacze Xboxa One nie pomagaja nam za bardzo w walce na forum XD.

Opublikowano

Trzeba założyć Elite Club FPE - tylko dla prawilnych Xbotów

Opublikowano

Lipa z tym Halo jest taka, że multi jest podzielone, zamiast wszystko do jednego wora wrzucić, ale to co, kto lubi.

Opublikowano

bo moze w odroznieniu od ciebie i tobie podobnych graja w te fajne gry na xone, a na reszte maja wyj.ebane, a nie tylko przeszukuja neta, neogafa i wklejaja milion postow do CW byle tylko lecialy plusiki od innych botkow?

Opublikowano

Obojętnie.

Ciekaw jestem ile osob bedzie po raz 3 przechodzic Singla 1 czesci w 16 bitach - nawet najwierniejsci psycho fani HALO sie przy nim obecnie nudza  :teehee:

Musze z przykroscia stwierdzic ze nowi posiadacze Xboxa One nie pomagaja nam za bardzo w walce na forum XD.

Moze w koncu dzieki tym osobom bedzie mozna poczytac w kaciku jakies bardziej obiektywne opinie, bo poki co calosc wyglada mniej wiecej tak. "titanfall GOTY - miod wylewa sie z ekranu , oderwac sie nie mozna"

Prywata: "Znudzilo mnie po 2 tygodniach, w ogole w to nie gram..."

Edytowane przez easye

Opublikowano

Obojętnie.

Ciekaw jestem ile osob bedzie po raz 3 przechodzic Singla 1 czesci w 16 bitach - nawet najwierniejsci psycho fani HALO sie przy nim obecnie nudza  :teehee:

3? chyba 10. :)

Opublikowano

Ja to za gimba, powtarzałem misję z lądowaniem na tej plaży w H:CE. Czułem się jak w 44 w Normandii... Piękne czasy

Edytowane przez Ferris71

Opublikowano

Obojętnie.

Już widzę jak będziecie grać na tych obrzyganych mapkach, czekam na zdjęcia z niepokazywanych w reklamach miejscówek, ten temat będzie przeżywał istny bum.

Opublikowano

Nie no, wiadomo, że w przypadku singla 90% osób na pierwszy ogień puści dwójkę. Potem pewnie czwórka.

Opublikowano

Temu PlayStation mogłoby się coś w końcu udać, bo ta beka i gwałcenie na każdym kroku już powoli nudna się robi. Jedyne co się Sony udało to przeogromna baza psychofanów ;\.

Opublikowano

Titan GOTY juz dawno nieaktualne. Teraz na topie jest Sunset Overdrive GOTY oraz Forza Horizon 2 najlepsza scigalka roku. Oj cos easye nieuwaznie czytasz temat Xboxa :/

Opublikowano

ale strike z nexusem na końcu przechodzić po raz trzydziesty piąty to już supcio.

Opublikowano

o Titanfall to nikt w temacie nie napisal zlego slowa, wszytsko na prywacie trzeba bylo sie dowiadywac. Albo (pipi) sie dowiesz, bo najwiecej postow trzepia osoby ktore konsoli nie maja, jak Don, albo rozmowa o soundtracku, duperelach i same superlatywy! 

Ten wasz dzial to gorsza zenada niz PSN.  Mowie po prostu jak jest... ^^

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.