Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Widze bol posladow o Titan ciagle aktualny xD.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Titan GOTY juz dawno nieaktualne. Teraz na topie jest Sunset Overdrive GOTY oraz Forza Horizon 2 najlepsza scigalka roku. Oj cos easye nieuwaznie czytasz temat Xboxa :/

Scigalka GOTY jest Mario Kart 8 jeżeli juz.

W ogóle to nie wiem jak nisko trzeba upaść żeby jarac się ocenami remastera.

Opublikowano

@easye

dział xboxa zły bo pisza tam ludzie których dalej bawi granie i cieszy ich, ze znalezli w koncu dobra konsole

boli cie dupa bo nie masz xboxa a inni maja i pisza ze zayebisty, hehe

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Temu PlayStation mogłoby się coś w końcu udać, bo ta beka i gwałcenie na każdym kroku już powoli nudna się robi. Jedyne co się Sony udało to przeogromna baza psychofanów ;\.

Widzę botki zapomniały już jak cały zeszły rok i kawałtego roku była beka z jedynego.

Opublikowano

No tamten cały rok na należał do zapowiedzi SONY.

Opublikowano

@easye

dział xboxa zły bo pisza tam ludzie których dalej bawi granie i cieszy ich, ze znalezli w koncu dobra konsole

boli cie dupa bo nie masz xboxa a inni maja i pisza ze zayebisty, hehe

Piękna bomba prawdy.

2014 rokiem goryczy fana Sony.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Temu PlayStation mogłoby się coś w końcu udać, bo ta beka i gwałcenie na każdym kroku już powoli nudna się robi. Jedyne co się Sony udało to przeogromna baza psychofanów ;\.

Widzę botki zapomniały już jak cały zeszły rok i kawałtego roku była beka z jedynego.

Killzone, Knack, NFS Rivals, Battlefield 4 w 900p - same #MEGATONY, fakt, przyznaję.

Opublikowano

Mejm, jeszcze zaprzecz, ze komp za 3kafle moze wyciagnac max grafike taka jak na konsolach.

Gry beda wygladaly coraz lepiej, a nie kazdy chce wydać 5k na kompa, ktory ma super grafike, a z exow tylko tabelki.

Przypominam, ze za 4k mozna miec wszystkie konsole i ogrywac wszystkie najlepsze gry przez najblizsze 5lat.

Komp za 4k za 5lat odpali wielkie guwno.

Tu nie chodzi o kompy za 3k. Kogo one obchodza? Ja patrze na konsolowe poletko bo ono mnie intereuje. Wiec jak mi ms czy sony wmawia, ze "stary, pa, super exy ku.rwo, roketsajens, tylko wiesz, maly problem jest bo 900p, troche tearingu, czasem drop do 25 klatek, tekstury w nizszej rozdzielczosci, ubogie srodowisko bo mocy nie styka", to ja w to nie wchodze i tocze beke z tych, ktorzy, jak korpo je.bnie na pol pudelka EXCLUSIVE to chodza obs.rani na rozowo bo doswiadczaja wg ich uczucia "elitarnosci". Ch.uj tam, ze mogliby dostac lepszy towar (nie mowie o pc) jakby ms czy sony sie postaralo, ale, no wlasnie, po co sie starac.

Z ostatnim zdaniem sie nie zgodze. W poprzedniej generacji komp z 2007 byl/jest w stanie obsluzyc wszystko 5 lat do przodu. Wiem bo mam. A czyja to wina? Konsol. A wlasciwie UE3 bo tylko tyle byly one w stanie uciagnac. Jak bedzie teraz? Nie wiem, ale nie spodziewam sie rewolucji.

I tak juz konczac to "konsole" skonczyly sie wraz z smiercia ps2. Wszystko od to juz niedorozwiniete bekarty z jakiegos paraolimpijskiego zwiazku. Dyski twarde, pacze, systemy operacyjne, uploady, streamingi, multimedia, instalacje :yao:  Ale przeciez "exy glupcze"!

Opublikowano

Tak, tak Humulin - wam to juz tylko zostaje odwracanie kota ogonem. Czekam teraz az wszyscy kupia Halo zeby sprawdzic, kto w ogole da rade ukonczyc singla i ile godzin beda mieli przegrane, zwlaszcza te osoby, ktore na poprzedniej genracji wystawialy gre szybciej na pchli targ niz PESa czy swoje konsole, ale teraz na bank bedzie GOTY! :teehee:  Juz sam temat pokazuje, ze forum zyje ta kolekcja jak pisal Mazzeo! ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Przeciez Easye mentalnie zyje w 2013e gdzie MS zaliczyl ogromnego fail, a Sony niczym rycerz na bialym rumaku wyrwal nas ze szpomow szatana przy pomocy licznych zapowiedzi w 1080p. Pewnie mu szkoda ze Spencer odmienil oblicze Xboxa i postawil na gry, nie chce widziec i sluchac ze ktos kupil Xbona i nawet sie dobrze przy nim bawi. Lepiej wmawiac sobie ze Destiny jest goty bo mozna strzelac do robota pajaka przez 20min, a Sony wykupilo sobie prawa do reklam.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Albo (pipi) sie dowiesz, bo najwiecej postow trzepia osoby ktore konsoli nie maja, jak Don, albo rozmowa o soundtracku, duperelach i same superlatywy!

Ten wasz dzial to gorsza zenada niz PSN. Mowie po prostu jak jest... ^^

Racja, Don i bluber maja najwięcej do powiedzenia a o XO wiedza tyle co nic. Ale mimo wszystko botki pierwszej lepszej okazji do wysmiania Yetiego, ze ograł mało gier na PS4 nigdy nie przegapia.
Opublikowano

Przeciez Easye mentalnie zyje w 2013e gdzie MS zaliczyl ogromnego fail, a Sony niczym rycerz na bialym rumaku wyrwal nas ze szpomow szatana przy pomocy licznych zapowiedzi w 1080p. Pewnie mu szkoda ze Spencer odmienil oblicze Xboxa i postawil na gry, nie chce widziec i sluchac ze ktos kupil Xbona i nawet sie dobrze przy nim bawi. Lepiej wmawiac sobie ze Destiny jest goty bo mozna strzelac do robota pajaka przez 20min, a Sony wykupilo sobie prawa do reklam.

Ale ja kupie Ona - do exow jak niegdys PS3, tylko niech tych exow bedzie wiecej, bo poki co dla Forzy  (bez zadnej normalnej kierownicy ponizej 1500zl) i Sunset Overdrive ktory w ogole mnie nie interesuje to sie totalnie nie oplaca! No na pewno nie dla kolekcji HALO przy ktorej spedzilem milion godzin na poprzedniej generacji! Gdyby to bylo HALO 5...

Odnosze wrazenie ze niektorym to na nextgenach wystarczylyby kolekcja szefa kuchni, kolekcja Gears of War, niech jeszcze dadza wszytskie czesci Fable na 1 plycie i bedzie mega zwyciestwo! ^^

No sam sobie odpowiedz na pytanie - czy kupilbys PS4 tylko da Sunset'a, gdyby byl na tej platformie ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Kupilem PS4 na premiere z KZ i BF wiec mysle ze Sunset by mnie przekonalo tym bardziej xD.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

ja pier.dole easye jest niemożliwy xD gra w jakieś crapy 7/10 typu lords of the fallen, drivecrap, destiny czy nowe kał of duty i jeszcze nadal racjonalizuje zakup ps4 lol, typie ludzie który kupili xbona dostali bardzo dobre gry i się przy nich super bawią a, że ty musisz się oszukiwać, że destiny jest mega super grą (swoją drogą identyczna wersja jest na XO) bo bungie wydało grę na konsole sony to jest już twój problem.

Opublikowano

Tak, tak Humulin - wam to juz tylko zostaje odwracanie kota ogonem. Czekam teraz az wszyscy kupia Halo zeby sprawdzic, kto w ogole da rade ukonczyc singla i ile godzin beda mieli przegrane, zwlaszcza te osoby, ktore na poprzedniej genracji wystawialy gre szybciej na pchli targ niz PESa czy swoje konsole, ale teraz na bank bedzie GOTY! :teehee: Juz sam temat pokazuje, ze forum zyje ta kolekcja jak pisal Mazzeo! ^^

Mnie osobiście guzik obchodzi jak zrobią inni. Na pewno znajdą się Januszowie, którzy kupią kolekcję by przejść odnowioną dwójkę na normalnu, po czym od razu polecą na allegro Mendrek Gaming Style, by jak najmniej kasy starcić. Kij z nimi, ich strata.

Osobiście mam każde dostępne Halo na 360tce, na pewno tak samo będzie w przypadku xbonera. Jasne - nie gra się już w jedynkę, trójkę czy ODST, ale nieraz z kumplami odpalamy multi Reacha lub Czwórki przy jakimś kolorowym trunku mającym 40% alko i nadal świetnie spędzamy czas. Jak dawniej będąc trochę bardziej gówniarzami masakrując się kilka godzin na Zanzibarze przy Slipknocie lecącym w tle. Dlatego tak bardzo czekam na tą kolekcję i dlatego jestem tak bardzo pewny, że Sony obecnie najwyżej może klęczeć, na połyk nie zasłużyło niczym.

A inne gry na xbona? SO, FH2, ORI, QB? To tylko wisienka na torcie i kopanie klęczącego, by jednak padł na glebę i z niej zlizywał.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Spencer ? To ten co zarządzał EMEA (nadzór nad Rare i Lionhead) ? To ten co od 2008 roku szefował MS Gaming Division ? To Spencer odmienił oblicze Xboxa? No chyba na gorsze, za wcześniejsze decyzje był odpowiedzialny na równi z Mattrickiem. Magiczny PR z tym Spencerem jest jednak :D

Opublikowano

Spencer ? To ten co zarządzał EMEA (nadzór nad Rare i Lionhead) ? To ten co od 2008 roku szefował MS Gaming Division ? To Spencer odmienił oblicze Xboxa? No chyba na gorsze, za wcześniejsze decyzje był odpowiedzialny na równi z Mattrickiem. Magiczny PR z tym Spencerem jest jednak :D

Ty chyba nie czujesz się najlepiej co?

Mnie tez gra wciagnela. Pod wzgledem technologicznym lekko niedomaga, nawet po patchu screen tearing jest widoczny, animacja lubi niezle chrupnac, a to przeciez 30 klatek. Wszystko wynagradza rozgrywka, ciekawi bosowie, walki z przeciwnikami.

Ps. W co ladujecie punkty doswiadczenia?

Swoją drogą easye jak to w ogóle możesz znieść granie z screen tearingiem i spadające 30 klatek na nadkonsoli :teehee: ?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

teraz w zarzadzie microsoft jest koles ktory zniszczyl nokie, ktory na dzien dobry chetnie by skasowal cala dywizji xbox :D :D

Opublikowano

A inne gry na xbona? SO, FH2, ORI, QB? To tylko wisienka na torcie i kopanie klęczącego, by jednak padł na glebę i z niej zlizywał.

Jakie kopanie klęczącego? Zanim ten korytarzowy pif-paf trafi na rynek posiadacze PS4 beda ogrywaly GOTY przyszłego roku w postaci genialnego BloodBorne.

Opublikowano

ja pier.dole easye jest niemożliwy xD gra w jakieś crapy 7/10 typu lords of the fallen, drivecrap, destiny czy nowe kał of duty i jeszcze nadal racjonalizuje zakup ps4 lol, typie ludzie który kupili xbona dostali bardzo dobre gry i się przy nich super bawią a, że ty musisz się oszukiwać, że destiny jest mega super grą (swoją drogą identyczna wersja jest na XO) bo bungie wydało grę na konsole sony to jest już twój problem.

Ty jedynie w CW grasz ^^. To, ze dla Ciebie taki LOTF, Destiny, Driveclub czy inne ktore wymieniasz to slabe gry znaczy jeszcze mniej przez sam fakt ze znasz te pozycje jedynie z YT. Evil Within dla ktorego chcesz kupic nextgena juz nie wymieniles, chociaz gra pod wzgledem technologicznym pamieta jeszcze czasy PS2 ^^

No i nie zmienia faktu, ze gdybym mial Ona to tez chyba 10 razy bardziej wolalbym liznac nowego CODa niz sie meczyc przy singlu z HALO ^^. Rozumiem, jak ktos pisze, ze nie moze sie doczekac multi, wstawia filmy jak Juan - ale pisanie, ze 4xwiecej godzin zabawy, bo dostaniemy po raz n-ty kampnie ?  No dla mnie zdecydowanie singiel z HALO nie przetrwal proby czasu...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jakie kopanie klęczącego? Zanim ten korytarzowy pif-paf trafi na rynek posiadacze PS4 beda ogrywaly GOTY przyszłego roku w postaci genialnego BloodBorne.
Może być. Dla mnie przyszły rok to Trzeci Wiesław. Jeden z głównych powodów dla których jednak kupiłem nową konsolę. Mimo, że mam mocarnego kompa na którym pewnie by tą gra wyglądała ciut lepiej. Granie na konsoli > kopa > PC.

@easye

Bo remaster TLoU, to oczywiście kupiony był dla multi.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Ty chyba nie czujesz się najlepiej co?

Dziękuję za troskę, ale nie narzekam na zdrowie teraz.

Co nie zmienia faktu, że pięknie MS wybrnął obsadzając Spencera na szefa marki, wystarczy wejść na jakiekolwiek forum związane z grami

by zobaczyć litanię pochwał kierowaną w jego stronę (przecież nie pisałem o CW)  :D

Opublikowano

Ty jedynie w CW grasz ^^. To, ze dla Ciebie taki LOTF, Destiny, Driveclub czy inne ktore wymieniasz to slabe gry

Ja nie mówie, że są słabe. Mówie, że mają słabe oceny i to jest fakt z którym musisz handlować :hi: Po grać w gierki z średnią 69 jak można 85 i wzwyż? Greg was nie nauczył niczego?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

@Humulin

Nigdy nie rozumiem takiego myślenia. Sam jestem konsolowcem, ale na PC również lubię pograć. Jezeli masz mocarnego kompa to nie lepiej ograć na PC? Ładniej i taniej.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Ty jedynie w CW grasz ^^. To, ze dla Ciebie taki LOTF, Destiny, Driveclub czy inne ktore wymieniasz to slabe gry

Ja nie mówie, że są słabe mówie, że mają słabe oceny i to jest fakt z którym musisz handlować :hi:

No okej, ale konsoli dla niektorych na pewno specjalnie bym nie kupil...

@easye

Bo remaster TLoU, to oczywiście kupiony był dla multi.

Jedynie dla DLC, ktorego nie mialem na PS3.

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.