Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

@Humulin

Nigdy nie rozumiem takiego myślenia. Sam jestem konsolowcem, ale na PC również lubię pograć. Jezeli masz mocarnego kompa to nie lepiej ograć na PC? Ładniej i taniej.

Widzisz, a ja nie potrafię czerpać tej samej przyjemności z samego grania na PC jak na konsoli. Dla przykładu drugiego Wiesława przeszedłem dopiero gdy wyszedł na 360tkę, na PC musiałem się zmuszać by przejść pierwszy akt... Widocznie takie już mam upośledzenie, ale dobrze mi z nim:)

Edytowane przez Humulin

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ja ograłem Wiesława Dwa na PC, ale sterowanie padem  było tak zepsute, że musiałem zrezygnować i grać na m&k :(
Dobrze, że kilka lat później mod to w miarę naprawił :teehee:

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

ja pier.dole easye jest niemożliwy xD gra w jakieś crapy 7/10 typu lords of the fallen, drivecrap, destiny czy nowe kał of duty i jeszcze nadal racjonalizuje zakup ps4 lol, typie ludzie który kupili xbona dostali bardzo dobre gry i się przy nich super bawią a, że ty musisz się oszukiwać, że destiny jest mega super grą (swoją drogą identyczna wersja jest na XO) bo bungie wydało grę na konsole sony to jest już twój problem.

Ty jedynie w CW grasz ^^. To, ze dla Ciebie taki LOTF, Destiny, Driveclub czy inne ktore wymieniasz to slabe gry

Ja nie mówie, że są słabe mówie, że mają słabe oceny i to jest fakt z którym musisz handlować :hi:Po grać w gierki z średnią 69 jak można 85 i wzwyż? Greg was nie nauczył niczego?

Jakbys wierzyl w to co napisales, to bys w CoDy i Assassiny gral a wiemy jak jest. Ha.

Opublikowano

Szkoda, że nie "countdown to a countdown" :P

Opublikowano

No to Toriyama znalazł wreszcie odpowiednie miejsce dla siebie, teraz już nic mu nie przeszkodzi w dodawaniu Lightning do każdej gry ! :D

Opublikowano

No to Toriyama znalazł wreszcie odpowiednie miejsce dla siebie, teraz już nic mu nie przeszkodzi w dodawaniu Lightning do każdej gry ! :D

No ja właśnie tak liczę po cichu, że to oznacza, iż nie będzie maczał palców w szesnastce.

Opublikowano

Po grać w gierki z średnią 69 jak można 85 i wzwyż? Greg was nie nauczył niczego?

Mozna też 90 i wzwyż, ale to tylko na PS4.

buuum headshot :D

Opublikowano

@Figaro

No raczej nie będzie maczał (zębów :D )*  palców w  XVI, może dostanie jeszcze kiedyś jakiś mniejszy projekt.

* -  

toriyama.jpg

Opublikowano

Mikropłatności, czyli rak ze smartfonów z powodzeniem wchodzi na kąsole, tylko czekać jak w końcu (jak wszystkie inne problemy branżuni) przywędruje na PC. A niech Was, kąsolomaniaki.

Opublikowano

Haha, chuy im w dupe, taki stereotypowy murzynski.

Opublikowano

ten Just Cause 3 będzie tylko na past geny nie? 

Opublikowano

Mikropłatności, czyli niszczyciel funu i sensu grania z powodzeniem wchodzi na kąsole

Fix'd

Just Cause tak bardzo nikogo.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Po grać w gierki z średnią 69 jak można 85 i wzwyż? Greg was nie nauczył niczego?

Mozna też 90 i wzwyż, ale to tylko na PS4.

buuum headshot :D

Co jest takie 90 i wzywż na ps4? Jeden biedny remaster tlou z cieniami gorszymi jak jest 60 fps? :yao:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

bluber, kupiłeś już xbona? w co tam grałeś przez ostatnie  miesiące, nie liczę CW 24/7.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Przeciez Easye mentalnie zyje w 2013e gdzie MS zaliczyl ogromnego fail, a Sony niczym rycerz na bialym rumaku wyrwal nas ze szpomow szatana przy pomocy licznych zapowiedzi w 1080p. Pewnie mu szkoda ze Spencer odmienil oblicze Xboxa i postawil na gry, nie chce widziec i sluchac ze ktos kupil Xbona i nawet sie dobrze przy nim bawi. Lepiej wmawiac sobie ze Destiny jest goty bo mozna strzelac do robota pajaka przez 20min, a Sony wykupilo sobie prawa do reklam.

Ale ja kupie Ona - do exow jak niegdys PS3, tylko niech tych exow bedzie wiecej, bo poki co dla Forzy (bez zadnej normalnej kierownicy ponizej 1500zl) i Sunset Overdrive ktory w ogole mnie nie interesuje to sie totalnie nie oplaca! No na pewno nie dla kolekcji HALO przy ktorej spedzilem milion godzin na poprzedniej generacji! Gdyby to bylo HALO 5...

Odnosze wrazenie ze niektorym to na nextgenach wystarczylyby kolekcja szefa kuchni, kolekcja Gears of War, niech jeszcze dadza wszytskie czesci Fable na 1 plycie i bedzie mega zwyciestwo! ^^

No sam sobie odpowiedz na pytanie - czy kupilbys PS4 tylko da Sunset'a, gdyby byl na tej platformie ?

Czemu stałeśm się Mendrkiem? :klapek:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

W różne gierki na gc w metroida prime, witchera 2 znów przed trójeczką odświeżałem, darksiders 2 skończyłem sobie w końcu bo trochę gra zamulała, wipeout pure na psp, earthbound i super castlevanie IV a co?

Opublikowano

Mikropłatności, czyli rak ze smartfonów z powodzeniem wchodzi na kąsole, tylko czekać jak w końcu (jak wszystkie inne problemy branżuni) przywędruje na PC. A niech Was, kąsolomaniaki.

Freemium, pay4win i inne modele ruchania graczy w dupę powstały na PC już dawno temu i odniosły tam ogromny sukces, dopiero potem przeszły na komórki. Konsole, ostoje prawdziwego grania, długo opierały się temu typowo pecetowemu rakowi. Tu możesz uzupełnić wiedzę: http://en.wikipedia.org/wiki/Free-to-play

Opublikowano

Co jest takie 90 i wzywż na ps4? Jeden biedny remaster tlou z cieniami gorszymi jak jest 60 fps? :yao:

A co jest takiego 90 i wzywż na XO? No właśnie nic. Jest tylko biedny remaster kolekcji Magdy Gessler którego średnia to 87 :D Zresztą w tym remasterze nawet ponad 10 letnia gra nie chodzi w 1080p więc o czym my tu gadamy.

Punch-Jiggle.gif

Opublikowano

Nie wiem średnio mnie interesuja te remastery, ale jednak odświeżenie jednej z najlepszych gier z xboxa i wrzucenie mega wielkiego kontentu w postaci multiplayerów w 1080p/60fps z dedykami jest warte odnotowania. A Tlou skończyłem raz i wracać zamiaru nie mam ot pif paf do zombie.

Opublikowano

Pamiętacie przeprawę przez most i pająka na ulicach? Aż mi ślinka cieknie na myśl o ograniu tego ponownie. :fsg:

A u konkurencji jedno wielkie multiplatformowe nic nie wartego uwagi od raków branży.

Opublikowano

FH2 wygląda ślicznie co wiadomo po temacie zdjęciowym w odpowiednim dziale, no ale Qvstra swoimi zdjęciami nie pomagasz w tej dyskusji xD

Bez kitu XD
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.