Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Spalił jakieś pisemko, bo nie dało SO 9/10.

2b420396728423ddef3e787caf8a4f8321f1a59d

e5be4746e9fe0f2e7e3869ed1146ff92cc7cb7d4

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Przesyłanie filmu na YT - 47%

Opublikowano

Papierowe PE mocno szanuje mimo wszystkich wtop i gardzę akcjami jak ta ze spaleniem.

Proszę o stosowne bany dla osób wykazujących sie tak nieakceptowalna postawą!

Opublikowano

If you know what I mean...

Bez_tytu_u.png

Jak dam radę, to później wrzucę cały film z owego epickiego zajścia.

wooow  nie mogę się doczekać normalnie. PE palone w wiadrze, kupię do tego popcorn i piwo. A będziesz jeszcze do niego s r a ł na koniec? 

Opublikowano

Hi, I'm Humulin and welcome to the jackass

Opublikowano

Internet - sirius biznes.

Opublikowano

Więc ja dałem Plusa i w ten sposób wyrażam swoją dezaprobatę dla poczynań ów pisma ostatnimi czasy.

Opublikowano
@tonyhawk: I’m currently working with Activision on a console game for 2015 (along with a new mobile game). I think fans of THPS series will be hyped.

YES.

Opublikowano

THPS2 Remaster HD.

Brałbym...

oh wait...

skate3-hawaiiandream02_656x369.jpg?cb=13

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Papierowe PE mocno szanuje mimo wszystkich wtop i gardzę akcjami jak ta ze spaleniem.

Proszę o stosowne bany dla osób wykazujących sie tak nieakceptowalna postawą!

Dlatego nie chcesz żeby pisali o grach do grania (PC) tylko do oglądania (konsole)? Przez taką postawę muszą się robić jeszcze bardziej komercyjni i wlepiać 10 grom na 7.

Opublikowano

@tonyhawk: I’m currently working with Activision on a console game for 2015 (along with a new mobile game). I think fans of THPS series will be hyped.

YES.

Z ogromnym żalem to napiszę, ale nie wierzę w powrót do czasów świetności.

:frog:

Edit: Nawet ostatni remaster był sknocony :(

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

może ktoś tam pójdzie po rozum do głowy i zrobią THPS 3,4 w godnej oprawie. Kurde ja tam wierzę :)

Opublikowano

Activision żyje na codzie. Reszta ich produkcji ma jeden wspólny mianownik - tragiczne niedofinansowanie produkcji przez co wychodzi popelina. 

Opublikowano

Wystarczyłby remaster dwójki... Ale taki z prawdziwego zdarzenia, odświeżone wszystko, łącznie ze sterowaniem. Nie tylko podbita rozdziałka.

3 i 4 powoli brnęły już w przekombinowanie moim zdaniem.

Opublikowano

Ja tam jestem nastawiony pozytywnie. To ostatnie zdanie tweeta, czuję, że to oznaka powrotu starego Tony'ego. No i gra wyjdzie w 2015 roku, więc możemy oczekiwać zapowiedzi w każdym momencie, wtedy się oceni.

Opublikowano

Ty zawsze jesteś nastawiony pozytywnie.

Opublikowano

NVM

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Ja się ogólnie nie dziwie, że coraz więcej osób gardzi "growym dziennikarstwem". Dla przykładu

Gokarty trafią do Project Cars - są pierwsze screeny

http://www.ppe.pl/news-32033-gokarty_trafia_do_project_cars___sa_pierwsze_screeny.html?t=1415380315#c_last

Sam tytuł newsa śmierdzi mi taniością niczym z dziennika Fakt. "Są pierwsze screeny" brakuje jeszcze "Zobacz! Tylko u nas".

Screeny Kartów z PCars można było sobie oglądać już niemalże 2 lata temu, jakiś gameplay na youtubie z tamtego okresu nawet by się znalazł. I zdaje sobie sprawe z tego, że dla ludzi którzy Carsami się nie interesowali wcześniej to może być news i łykną te "pierwsze screeny" ale dla kogoś kto jednak siedzi w grach trochę głębiej, czyta inne stronki niż takie ppe, siedzi na forach i się interesuje nadchodzącymi tytułami to jednak bije po oczach taką tanią sensacją dla januszy.

To jest tylko jeden szczegół który mnie dziś rozbawił, dalej można by pisać o braku rzetelności i januszowym podejściu pismaków przy okazji pisania recenzji i artykułów. W dodatku nie wiem czy też to zauważyliście ale czytając tylko popularną prasę i duże gamingowe serwisy można odnieść wrażenie, że "hardcorowi gracze" to wymarły gatunek. Każdy tylko mówi o wynikach sprzedaży, pieniądzach wydanych na dany tytuł i o tym jak ten gejmingowy świat się rozrasta bo ileś milionów januszy kupiło sprzęt który jest teraz w modzie.

Aż się srać  :frog:

Opublikowano

W kwestii gier video, jasne. Bo czemu by nie.

Opublikowano

Mnie wszechobecny PR, wycinane z podstawki DLC, coraz płytszy gameplay, czy pay2win jakoś nie napawają optymizmem.

Opublikowano

Mnie wszechobecny PR, wycinane z podstawki DLC, coraz płytszy gameplay, czy pay2win jakoś nie napawają optymizmem.

Gry to moje hobby, nic więcej. Więc skupiam się tylko na tych jego pozytywnych aspektach, a minusy olewam. W życiu jeszcze ani razu nie zakupiłem DLC. Jeszcze nie wydałem ani grosza w mikrotransakcji.

Po co mam się dołować setnym Asasynem, kiedy w tym samym momencie wychodzą inne, świetne gierki? Wolę się skupić na tym. W dodatku od czasów Amigi, w końcu wraca indie. W rzeczywistości co miesiąc dostajemy coś nowego, coś ciekawego i innego. Nawet na smartfonach.

Opublikowano

Ja się ogólnie nie dziwie, że coraz więcej osób gardzi "growym dziennikarstwem". Dla przykładu

Gokarty trafią do Project Cars - są pierwsze screeny

http://www.ppe.pl/news-32033-gokarty_trafia_do_project_cars___sa_pierwsze_screeny.html?t=1415380315#c_last

Sam tytuł newsa śmierdzi mi taniością niczym z dziennika Fakt. "Są pierwsze screeny" brakuje jeszcze "Zobacz! Tylko u nas".

Screeny Kartów z PCars można było sobie oglądać już niemalże 2 lata temu, jakiś gameplay na youtubie z tamtego okresu nawet by się znalazł. I zdaje sobie sprawe z tego, że dla ludzi którzy Carsami się nie interesowali wcześniej to może być news i łykną te "pierwsze screeny" ale dla kogoś kto jednak siedzi w grach trochę głębiej, czyta inne stronki niż takie ppe, siedzi na forach i się interesuje nadchodzącymi tytułami to jednak bije po oczach taką tanią sensacją dla januszy.

To jest tylko jeden szczegół który mnie dziś rozbawił, dalej można by pisać o braku rzetelności i januszowym podejściu pismaków przy okazji pisania recenzji i artykułów. W dodatku nie wiem czy też to zauważyliście ale czytając tylko popularną prasę i duże gamingowe serwisy można odnieść wrażenie, że "hardcorowi gracze" to wymarły gatunek. Każdy tylko mówi o wynikach sprzedaży, pieniądzach wydanych na dany tytuł i o tym jak ten gejmingowy świat się rozrasta bo ileś milionów januszy kupiło sprzęt który jest teraz w modzie.

Aż się srać  :frog:

lol pudelek psx extreme i ty oceniasz dziennikarstwo przez to. Radze poczytaj eurogamer a ppe traktować jak fakty tvn.

Opublikowano

:D

Opublikowano

W życiu jeszcze ani razu nie zakupiłem DLC. Jeszcze nie wydałem ani grosza w mikrotransakcji.

Pjona, ja również.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.