Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wiadomo. Dalej nie wiem o co im chodziło przy projektowaniu przycisku czarnego i białego, no ale ok.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Pad od xboxa xD jakie to jest brzydkie :/

Opublikowano

60h? O kuzwa, nawet nie trzeba ladowac przez lapka podczas gry XD

No i nie na baterie! Oba obozy pogodzone.

Opublikowano

60h na wbudowanym akumulatorze? Grubo.

A ma wibracje? Bo jak bez wibracji, to wszystko jasne.

Opublikowano

Ma.

Opublikowano

@ragus

Przy kupnie Wii U dostalem tego padzika, ok. 200h w MHU z nim przegralem a tablet sluzyl jako ekwipunek oraz mapa :). Jednak bez wad nie jest, gdyby guziki byly tam gdzie prawa galka, wtedy to bylby ideal moim zdaniem.

Opublikowano

Ps Vita dzisiaj dostala aktualizacje- wszystkie gry z PlaystationMobile !

Milion gier zaraz bedzie ^^

chyba 5 krajow podlaczyli pod PSM w tym nasza polandia, z tego co widzialem nic ciekawego tam nie ma jak na razie, czekam naiwnie na dragon quest8 od square skoro na smartfonach hula na unite engine, ktore teraz jest darmowe na vicie i sony nie pobiera oplat za to, to moze jest jakis jeden procent szansy ze przynajmniej tak to wypuszcza

Opublikowano

Ma.

Osz fak skubany jeden :D

Opublikowano

@ragus

Przy kupnie Wii U dostalem tego padzika, ok. 200h w MHU z nim przegralem a tablet sluzyl jako ekwipunek oraz mapa :). Jednak bez wad nie jest, gdyby guziki byly tam gdzie prawa galka, wtedy to bylby ideal moim zdaniem.

Dla mnie kwestia rozłożenia gałek to jest kwestia 5 minut przestawienia się. Symetrycznie, asymetrycznie, na dole, na górze - walić. Byle by nie były to wypukłe gałki jak w DS3.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ps Vita dzisiaj dostala aktualizacje- wszystkie gry z PlaystationMobile !

Milion gier zaraz bedzie ^^

chyba 5 krajow podlaczyli pod PSM w tym nasza polandia, z tego co widzialem nic ciekawego tam nie ma jak na razie, czekam naiwnie na dragon quest8 od square skoro na smartfonach hula na unite engine, ktore teraz jest darmowe na vicie i sony nie pobiera oplat za to, to moze jest jakis jeden procent szansy ze przynajmniej tak to wypuszcza

Nie no Ficus - ironizuje  ;)

Edit: ladna promocja Vity od Sony ! Walking Dead 2 sezon na PS3 za 24 zl, na Vicie 37 ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Bez jaj panowie mesjasz jest tylko jeden :

BN3EVyI.jpg

Minecraft na Vite asap i może coś z tego będzie.

Nie żebym lubił tą grę, ale i tak konsole >>>>>>>>> PC  :sorcerer:

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

No łał, kilka platform>jedna platforma.

Ameryki nie odkryłeś.

Opublikowano

Wiele nie brakowało, na samym X360 ok. 13 mln.

Opublikowano

Gierka, przez którą jeszcze rok temu wyśmiewano pecetowców nagle sprzedaje się dobrze na kąsolach i kąsolomaniaki mają powód do dumy.

LoLa czy Dotę by wydali na te plastiki, to pewnie też wszyscy by zmienili zdanie i uznali je za megahity i cudowny esport. :P Zresztą, przerabialiśmy to już z Diablo 3. ;)

CW nie przestaje bawić.

Opublikowano

Nie byle jakiego exa xbox stracil....

Moto GP 14

ibkT4VldwRVr7.png

ibnPDS8st43dgk.png

ibxvDAqJ8JBqtR.png

Opublikowano

Zdjecia robione funkcja share?

Opublikowano

Gierka, przez którą jeszcze rok temu wyśmiewano pecetowców nagle sprzedaje się dobrze na kąsolach i kąsolomaniaki mają powód do dumy.

Wyrażaj się precyzyjnie, że mówisz o klapersach :)

Opublikowano

Zdjecia robione funkcja share?

chyba tak, bo textury są okropne :sorcerer:

Opublikowano

Bedzie ostra beka jak GTAV bedzie na PS4 1080p a XBONE 900p  :teehee:

ps.

tak bedzie

Opublikowano

A kogo obchodzi wersja hd starej gry. Ludzie tu podniecają się halo hd, the last of us hd czy gta hd a ja chcę nowych gier. Tamte już przeszedłem kiedyś i ponownie nie zamierzam. Przeczytałem ostatnie 4 strony tego tematu i dla mnie wymienianie jako exow gier remasteryzowanych jest śmieszne. Jaki to ex? The last of us posiadam na ps 3 w halo od 1 do 4 grałem i przeszedłem na xbox 360.

Exy w tym roku 2-2 ze wskazaniem na xbox one. So i forza przeciw pedał w rurkach i driveclub. Przy grach z cyfrowej dystrybucji też nic ciekawego. Świetny transistor można przejść na pc tak samo jak plants vs zombies niedługo.

Wasze kłótnie to jak kłótnie jednego żebraka z drugim o to kto ma bardziej przegrane życie :P

Opublikowano

Z uprzejmosci nie wymienie tegorocznych exow z Wii U, klapki i boty maja dosc ciezko.

Opublikowano

guarnica ja widze ze sie dalej miotasz co brac w tym roku - czy wiiu czy tania vite

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.