Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ty zawsze jesteś nastawiony pozytywnie.

W kwestii gier video, jasne. Bo czemu by nie.

Mnie wszechobecny PR, wycinane z podstawki DLC, coraz płytszy gameplay, czy pay2win jakoś nie napawają optymizmem.

W życiu jeszcze ani razu nie zakupiłem DLC

Dla dlc do pierwszego dark souls mógłbyś zrobić wyjątek, bossowie w nim to czysty gameplay, czysty taniec śmierci pomiędzy ich movesetami i openingami.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Artorias. :obama:

Opublikowano

Trudne to DLC na New Game+?

Ja do tej pory nie pokonałem smoka ;// (Podchodziłem właśnie na ng+) Za trudny jest dla mnie, a mam godność, żeby nie użyć pomocy graczy. Zresztą jak pomogałem innym typkom ubić tego bossa, to w większości kończy się tak, że wbija się do areny z bossem i host ginie po kilkunastu sekundach xd

No i w tym dodatku jest taki jakby flamelurker!!

Edytowane przez mate5

Opublikowano

:D

Reklama kozacka. Sprzeda kolejne miliony. PS4 jest mega zarąbistą konsolką. Pytanie tylko do jakiej gry reklama się odnosi?

Opublikowano

Ja do tej pory nie pokonałem smoka ;// (Podchodziłem właśnie na ng+) Za trudny jest dla mnie, a mam godność, żeby nie użyć pomocy graczy. Zresztą jak pomogałem innym typkom ubić tego bossa, to w większości kończy się tak, że wbija się do areny z bossem i host ginie po kilkunastu sekundach xd

Z tym flamelurkerem to Ty mnie zachęcasz, czy straszysz? hehe.

Też mam godność, jeszcze nigdy nie użyłem pomocy w Soulsach ;P

Opublikowano

Artorias. :obama:

Znając całą jego historię, aż ciężko było zadać ostatni cios :(

Opublikowano

Jak ten boss (ten jakby flamelurker) wyprowadza jeden z ciosów, to po prostu czujesz moc uderzenia. Jeden z najlepszych bossów w grach video w ogóle, a zdecydowanie najlepszy w Dark Souls. Walka z nim jest cholernie trudna, ale sprawiedliwa, wymusza cierpliwość i opanowanie na pamięć ruchów bossa, jest również przerażająca - nie tylko poprzez mechanikę gameplayu walki czy trudność, ale też przez wygląd samego bossa. Jezu ograj to Figaro, będziesz zachwycony.

Opublikowano

Jak ten boss (ten jakby flamelurker) wyprowadza jeden z ciosów, to po prostu czujesz moc uderzenia. Jeden z najlepszych bossów w grach video w ogóle, a zdecydowanie najlepszy w Dark Souls. Walka z nim jest cholernie trudna, ale sprawiedliwa, wymusza cierpliwość i opanowanie na pamięć ruchów bossa, jest również przerażająca - nie tylko poprzez mechanikę gameplayu walki czy trudność, ale też przez wygląd samego bossa. Jezu ograj to Figaro, będziesz zachwycony.

mnie właśnie dziewczyna kusi, żeby jutro jechać po DS 2 i że się dołoży w połowie. Must... resiiiist.

$_57.JPG

so... pretty :(

Opublikowano

Nie kupuj 2, słabizna straszna.

Opublikowano

Nie kupuj 2, słabizna straszna.

Obiecałem, że nie będę pisał o DS2 no i... nie będę, ale... moje zdanie znacie.

No ale trzeba się o tym przekonać na własnej skórze.

Opublikowano

No kusi mnie właśnie też z powodu weryfikacji tych wszystkich zarzutów.

Opublikowano

:D

Reklama kozacka. Sprzeda kolejne miliony. PS4 jest mega zarąbistą konsolką. Pytanie tylko do jakiej gry reklama się odnosi?

wszystko zakładając że psn działa i że przycisk share nagra w ogóle coś albo to co trzeba

tragiczna reklama

Opublikowano

Jest zabawna a o to w reklamach chodzi, rozluźnij poślady

Opublikowano

Jest zabawna a o to w reklamach chodzi, rozluźnij poślady

Microsoft znowu coś planuje?

Opublikowano

Blizzard zapowiedział nową grę - Overwatch

Design mi się mocno nie podoba a gameplayowo to takie Team Fortress z bohaterami. Nie wiem co myśleć, chciałem Warcrafta 4 :|

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

To najwyżej wyrzucą do kosza. Baronów PCta stać.

Opublikowano

a StarCraft2 ktoś tu sie interesuje, ktoś gra?

ja juz wprawdzie od dawna nie gram, ale jestem wielkim fanem gry, finały globalne WCS

http://www.twitch.tv/wcs

Opublikowano

a StarCraft2 ktoś tu sie interesuje, ktoś gra?

ja juz wprawdzie od dawna nie gram, ale jestem wielkim fanem gry, finały globalne WCS

http://www.twitch.tv/wcs

No jasna sprawa chociaż nie podoba mi się obecny stan SC2, czekam na Legacy of the Void.

Opublikowano

zmiany multi w 3 rasach, ogólnie postawili na micro, co cieszy bo gra będzie bardziej skillowa, zmiany fajne, tylko jak oni to wszystko zbalansują :D

Opublikowano

Blizzard [*]

Opublikowano

wow. Blizzard robi pecetowe guwienko f2p, klon team fortress 2 z grafiką by laptop z 2010 mógł to pociągnąć. Tak nisko upaść  :reggie:

Właściwie z jednej strony masz racje, nie tego oczekiwałem i szykuje się nawet lepszy FPS dla gimbazy niż CoD.

ALE biore poprakę na to, że piszemy w CW i gdyby Blizz wypuszczał to jako ex na Xbona to byś krzyczał że super grywalnie się zapowiada esportowo, najbardziej skillowy FPS z teamplayem na konsole oprócz Halo i w ogóle "easy to play hard to master" a u konkurencji tylko szadąfą  :yao:

Tak czy inaczej Blizz zarobi kolejne miliony, będzie jak z Hearthstonem.

Opublikowano

Blizzard zapowiedział nową grę - Overwatch

Design mi się mocno nie podoba a gameplayowo to takie Team Fortress z bohaterami. Nie wiem co myśleć, chciałem Warcrafta 4 :|

Warcrafta 4 nie dostaniemy dopóki wow dycha i radzę się nie napalać na zapowiedź przy każdej możliwej okazji. Kiedyś ktoś z Blizzarda mówił,że problemem przy powstaniu W4 jest fabuła,bo nie chcą powielać wydarzeń z WoWa ani spoilować dalszego rozwoju mmo na tej płaszczyźnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.