Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem czy to rozumiecie.

:sexkonik: F2P :siki:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

wow. Blizzard robi pecetowe guwienko f2p, klon team fortress 2 z grafiką by laptop z 2010 mógł to pociągnąć. Tak nisko upaść  :reggie:

Właściwie z jednej strony masz racje, nie tego oczekiwałem i szykuje się nawet lepszy FPS dla gimbazy niż CoD.

ALE biore poprakę na to, że piszemy w CW i gdyby Blizz wypuszczał to jako ex na Xbona to byś krzyczał że super grywalnie się zapowiada esportowo, najbardziej skillowy FPS z teamplayem na konsole oprócz Halo i w ogóle "easy to play hard to master" a u konkurencji tylko szadąfą  :yao:

Tak czy inaczej Blizz zarobi kolejne miliony, będzie jak z Hearthstonem.

Ale ja nie mówię że nie będzie teamplayowy i dobry, tylko jak widzę na każdym kroku kopię TF2 + możliwość że gra będzie f2p to zastanawiam się czy to nie już początek końca blizzarda (tzn nie finansowo ale pod względem kreatywności).

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Problemem Warcrafta nie jest zadna fabula tylko strumiec pieniedzy plynacy z WoWa i produktow F2P. Po co sie meczyc i wypluwac na rynek tytul AAA skoro mozna o wiele nizszym kosztem zrobic cos F2P i zarobic tyle samo? Blizzard, podobnie jak Epic i Valve, stracil chec do robienia gier bo kasy im nie brakuje.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Przeglądam temat i nie widać coś ostatniego Yetiego.... ani gifów. Co się dzieje? 

Kilku zmieniło obóz, problemy z PSN. Driveclub nie wygląda ja na gifach..... 

:empathy3:

Opublikowano

byliście niemili i przestaliśmy pisać, na koniec dnia wyciągasz reke, a traktują cie jak w 39' roku, jesteśmy bardzo zawiedzeni takim zachowaniem :sleep:

Opublikowano

Podpal PS4 w wiadrze a bedziemy inaczej gadac xD

Opublikowano

Problemem Warcrafta nie jest zadna fabula tylko strumiec pieniedzy plynacy z WoWa i produktow F2P. Po co sie meczyc i wypluwac na rynek tytul AAA skoro mozna o wiele nizszym kosztem zrobic cos F2P i zarobic tyle samo? Blizzard, podobnie jak Epic i Valve, stracil chec do robienia gier bo kasy im nie brakuje.

Z drugiej strony mają innego niedokończonego rts'a, więc nie chcą sami sobie robić konkurencji.

Ale fakt,że po połączeniu z activision całe wizjonerstwo i innowacyjność blizza gdzieś uleciały.Teraz klepią mechaniczne gierki bez większej pasji.

Opublikowano

Zamowiłem to Master Chief Collection, zobaczymy czy ta wasza legenda jest prawdziwa , czy tylko gloryfikujecie swoje pojedyncze exy do miana GOTY. W morzu za(pipi)istosci i róznorodnosci exów Sony były by tylko nic nie znaczacymi sredniakami. 

Opublikowano

Zamowiłem to Master Chief Collection, zobaczymy czy ta wasza legenda jest prawdziwa , czy tylko gloryfikujecie swoje pojedyncze exy do miana GOTY. W morzu za(pipi)istosci i róznorodnosci exów Sony były by tylko nic nie znaczacymi sredniakami. 

CU6BWqD.png

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Niewidoczny samo zobaczenie halo i ogranie to nie wszystko albo kupujesz całe uniwersum z krasnalami albo się srogo zawiedziesz. Ja jakiś czas temu jako fan fpsow kupiłem x360 i ogralem halo poczytałem książki i potrafię zrozumieć ludzi co się tym jaraja bo coś w tym epickiego jest coś czego nie ma np w destiny.Miałem nawet przyjemność poznać online polską scene halo Flahe itd i co trzeba przyznać  że spoko typy bez napinki że jaki random new name itd

Edytowane przez tomci23

Opublikowano

Nie bede oceniał tych gier przez pryzmat grafiki (no bo wiadomo) ani przez pryzmat universum bo to nie koniecznie mnie interesuje.

Ocenie ze wzgledu na mechanike, na movement, na celowanie , skill w multi  , jak sie strzela itd. 

Ja jestem dosc staroswiecki w temacie FPS, Nie lubie CODa, nie lubie BF. Lubie UT , Q , Resistance 1 , gdzie poprostu miałes lepszego manuala w starciu 1vs1 a nie lepszy pr, kampe , itd. Wole aby wygrana była efektem np. celowania w głowe a nie w duzy palec u nogi zbłakanał kula, albo helikopterem puszczonym po kombo , kampa --> mina ----> kampa ----> prk1 ---> kampa ---> helikopter, i mogo siedziec w krzaku do konca rundy

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

Czekamy Niewidoczny zatem na opinie, Twoje bomby prawdy o Xbox One każdemu się podobały.

Opublikowano

Czekamy Niewidoczny zatem na opinie, Twoje bomby prawdy o Xbox One każdemu się podobały.

Te bomby gdzie napisal chuy z next genami kupcie se ps3 i klapiszcza sraczki dostaly z ekstazy ? Czy moze byly jakies nowe jak mnie nie bylo ?

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Te bomby gdzie napisal chuy z next genami kupcie se ps3 i klapiszcza sraczki dostaly z ekstazy ? Czy byly jakies nowe jak mnie nie bylo ?

Ale weź "odposc" taknie ok?

Opublikowano

Oceny w branży dość sprawiedliwe, DriveClub został oceniony za brak contentu ale doceniony gameplay a Halo kolekcja doceniona za WOW 4in1 x2 a 92425078047221901655.png

Opublikowano

Oglądam ten stream AC i powiem wam, że nie jest tak źle. Bardzo mi się podoba, że dają różne sposoby wykonania misji. Bardzo, bardzo. Szkoda że nie pasuje mi klimat gry, czekam na powrót czasów z jedynki.

Opublikowano

"Call of Duty With A Double Jump" is the eleventh Call of Duty game. It is the first Call of Duty game with a double jump, and we have reached a point where that is now a major feature.

- kanał super bunnyhop

:obama:

Opublikowano

11 Kał of djuti, wprowadzili podwójny skok. FPS Generacji, rewolucja w gejmpleju! ARGHHHHHH <ekstaza>Rage+Quitter+-+Call+of+Duty+BO2+-+Scream

:cebula:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

A więc to tak wygląda ta niesamowita grafika w pecetowym ekskluzywnym blockbusterze, nie ograniczanym w żaden sposób przez zacofane konsole? :whistling:

Pifpaf + multi only + f2p + mikrotransakcje + grafika taka żeby na lapku sprzed 6 lat każdemu januszowi poszło = Master Race Rak Branży.

Opublikowano

O ile zwisa mi PC tak wiem ze po kim jak po kim, ale po blizzardzie nie nalezy spodziewac sie raczej graficznych wodotryskow.

W ogole co to za kolejny alter klapiszczy Stefan-S277, niech administracja sie przyjrzy, rejestracja wczoraj i juz sie panoszy taki wrzod po CW, S277 podejrzewam ze to jakas najnowsza wersja automatycznego klapka od plusow i minusow, jednak dalej wadliwa bo daje Observerowi plusa a Mazzeo minusa za praktycznie napisanie tego samego, te podwojne standardy w najnowszym kodzie sa dalej obecne, co z tego ze zdanie maja to samo, wazne ze bot, minus, fuck logic.

http://www.psxextreme.info/topic/106838-console-wars-2015-this-is-waiting/page-1588?do=findComment&comment=3244523

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Lepiej edytuj tego posta kiedy go jeszcze nikt nie cytował.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.