Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A więc to tak wygląda ta niesamowita grafika w pecetowym ekskluzywnym blockbusterze, nie ograniczanym w żaden sposób przez zacofane konsole? :whistling:

Pifpaf + multi only + f2p + mikrotransakcje + grafika taka żeby na lapku sprzed 6 lat każdemu januszowi poszło = Master Race Rak Branży.

Nie, tak wygląda nowa gra dużego deva, idealnie przystosowana do dzisiejszych standardów. Nic nie poradzę.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czekamy Niewidoczny zatem na opinie, Twoje bomby prawdy o Xbox One każdemu się podobały.

Te bomby gdzie napisal chuy z next genami kupcie se ps3 i klapiszcza sraczki dostaly z ekstazy ? Czy moze byly jakies nowe jak mnie nie bylo ?
Nie bede mówił na temat jakich postów wy dostajecie (pipi)zki. zazwyczaj plusujecie jakis bełkot daddyego, który wkleja w kolko te same gify albo wczoraj post Mazzeo, który jaral się ocenami kolekcji Magdy Gessler. Tylko czym bylo tu się jarać jak te oceny nie były jakies genialne a i gorsze niż w konkurencyjnym remasterze. Nie mówiąc o tym ze post Niewidocznego zawierał jakis tekst pisany a te Mazzeo czy Daddyego to gify plus kopiuj wklej jakichś ocen.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Nie wiem jak mozna porownywac remaster TLOU do Master Chief Collection, te gry dzieli wszystko.

Uznalem to za chwile slabosci, ale widze ze znowu powtarzasz jak mantre ten sam zwrot ( "oceny nizsze niz u konkurencyjnego remastera" )

Opublikowano

jak tam wasze nowatorskie IP na maszynach za dwa kafle ?

Opublikowano

Nie powtarzam gi jak mantre, bo użyłem go raptem drugi raz. Ja tych gier nie porównuje, porównuje tylko ich oceny, czyli to co ostatnio jest głównym argumentem botów. Ile to było beki z dc 72, ile jarania się 82 czy tam 83 SO. Teraz ja pozwoliłem sobie pośmiać sie z ocen kolekcji Magdy Gessler. A pamiętam te teksty niektórych botkow, ze MCC bedzie miało lepsze oceny od TLOU, bo przecież 4 gry > 1 gra, gry pisane od nowa > gra z poprawiona rozdzialka. A tu taki zonk.

Opublikowano

To nawet Ja RANDOM wyczulem w ty trolling. Kazdy trzezwo myslacy czlowiek wiedzial ze MCC bedzie mialo mniejsza srednia od TLOU, co wiecej moge Ci powiedziec ze rowniez Halo 5 nie pobije pod tym wzgledem TLOU

Opublikowano

jak tam wasze nowatorskie IP na maszynach za dwa kafle ?

ale miodnie to wyglada

Opublikowano

chłopcze, 390% vs 95%, z czym do ludzi?

Chlopcze, naucz się dodawać. Jezeli juz to trochę ponad 371 albo sumując oceny z mc to 373 a nie 390.

@asax

Ja nawet uważam, ze Halo 5 nie osiągnie 90%.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

No dobra skoro juz sie dogadalismy to powiedz mi co z tego? Wiesz moze dlaczego Halo nie moze liczyc na takie oceny jak 10 lat temu? Czyzby recenzenci zmadrzeli?

Opublikowano

Jak najbardziej, albo MS przestał opłacać recenzje.

Opublikowano

Jak najbardziej, albo MS przestał opłacać recenzje.

Microsoft teraz opłaca developerów aby ci nie wywoływali niepotrzebnych dyskusji odnośnie różnić między platformami. Parytety, równouprawnienie, rak branży.

Edytowane przez Kyo
Won z kutasami

Opublikowano

Nie wiem jak mozna porownywac remaster TLOU do Master Chief Collection, te gry dzieli wszystko.

Uznalem to za chwile slabosci, ale widze ze znowu powtarzasz jak mantre ten sam zwrot ( "oceny nizsze niz u konkurencyjnego remastera" )

Ja też nie wiem jak można porównywać Halo do TLOU. Przy serii Halo dobrze się bawiłem i między innymi dla tej kolekcji kupię jedynego. Ale proszę Was żadna część Halo nie ma nawet prawa stać w równym rzędzie z TLOU. Tutaj do dzieła ND nic nie ma startu. A i czepiacie się, że to słaby remaster - tyle, że graficznie żadna część Halo z tej kolekcj nie dorasta do pięt TLOU.

Opublikowano

Driveclub nie wygląda ja na gifach..... 

Chciałbyś, tak samo jak chciałbyś tak wyglądającej gry na x-złomie, ale z tego co wiem, microsoft nie planuje wypuścić przystawki z dodatkowym ramem i gpu.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

YETI tonąc kutacha się chwyta.

Opublikowano

o Yeti wyszedl spod kamyka xD, co do kindnappa i mantisa to  :facepalmz:

ale co sie dziwic gdy oczy cale w ropie

Opublikowano

xD

:facepalmz:

I jak tu dyskutować z ludźmi, których argumenty wyyladaja tak.
Opublikowano

Ty spojrz lepiej na post Yetiego ok ?

Eee wroc, widze ze mu plusa dales w takim razie tyle ode mnie: :facepalmz:, taki debilizm na lepsze argumenty nie zasluguje.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

To co wypisujecie nie nadaje się do komentowania. Po prostu. 

No ale jak YETI wkleja kutacha to odrazu plusikujesz. 

Opublikowano

Czas chyba ograć tlou, bo nie wierze, że ta gra jest taka dobra na jaką ją tu sonowcy hajpują. Oczywiście od znajomych nie pożyczę, bo na 6 posiadaczy ps3 tylko dwóch o gierce w ogóle słyszało, ale nie kupili bo za droga. Wolą grać w fife i w bfa.

Już się tutaj naczytałem, że w Sillent Hill 2 jest najlepszy scenariusz w grach i się srogo zawiodłem. Czuje, że w przypadku tlou może być podobnie.

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Zagrasz w TLoU i dojdzie do ciebie jaki poziom szamba i gówna obsranego prezentują esky na żydboksa.

Opublikowano

Zwrot gówno obesrane jest zarezerwowane dla PS4. Deal with it.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

jest jeszcze lepsza, wczoraj przeglądałem sobie stare zapisany screeny i video na konsoli i właśnie trafiłem na TLOU, jak ten remaster na PS4 dobrze wygląda i same motywy ze skradaniem sie przypomniało wszystko, wróce do tej gry jeszcze for sure! :)

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

TLoU gamepleyowo to nic odkrywczego ale historia, klimat i postaci spokojnie zasluguja na 10/10.

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.