Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Oj tam kiedyś można było oberwać, kłócąc się o takie rzeczy na podwórku. Teraz tylko internet.

Opublikowano

Poszedłeś na łatwiznę. Po prostu muszę przeczekać gorsze czasy i tyle

Poszedlem na latwizne kupujac, jako przede wszystkim gracz (a nie klap czy bot), konsole z grami ktore mnie jaraja XD ?

NO PRZEPRASZAM :sorry:, przepraszam ze nie chce "przeczekiwac gorszych czasow" tylko grac, mea kurfa culpa ^_^

Opublikowano

Czyli tak:

1. Jesteś Xbotem, byłeś niezadowolony z polityki MS i kupiłeś PS4 - super.

2. Jesteś klapkiem, jesteś niezadowolony z poczynań Sony i kupiłeś Xone - poszedłeś na łatwiznę.

:reggie:

To jest takie mega żałosne, że głowa mała :) Kidnappa, Ty już lepiej nie pisz nic więcej :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Lekko fajne to tlou mimo zatrważającej ilość wad.

Opublikowano

Normalnie kisnę, jakieś tyrady o zdradzie, chluba z pozostawiania na tonącym okręcie itp.  :yes2:

Chyba nie rozumiesz idei tego tematu.

Poszedlem na latwizne kupujac, jako przede wszystkim gracz (a nie klap czy bot), konsole z grami ktore mnie jaraja XD ?

NO PRZEPRASZAM :sorry:, przepraszam ze nie chce "przeczekiwac gorszych czasow" tylko grac, mea kurfa culpa ^_^

Ale nikt ci nie zabrania grać, ja też posiadam XO, świetnie się bawiłem przy SO i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że to lepsza gra od Drugiego Syna i ten rok jest lepszy dla XO, ale wciąż bliżej mojego serduszka jest nadkonsola, cygaro i Jim Beam niż podkonsola, HD ready postawiony na meblościance z lat 80tych i Amarena z Biedry

1. Jesteś Xbotem, byłeś niezadowolony z polityki MS i kupiłeś PS4 - super.

Nigdy czegoś takiego nie pisałem, ty to lubisz sobie dopowiadać rzeczy.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

xD

:facepalmz:

I jak tu dyskutować z ludźmi, których argumenty wyyladaja tak.
Udowodniłem to wielokrotnie, boty to płycizna intelektualna, sypniesz argumentami lub poprosisz o dowody i momentalnie cisza nastaje, lub wychodzi jeden z drugim i o ropie na oczach pisze.
Opublikowano

Udowodniłem to wielokrotnie, boty to płycizna intelektualna, sypniesz argumentami lub poprosisz o dowody i momentalnie cisza nastaje, lub wychodzi jeden z drugim i o ropie na oczach pisze.

Nie wierze w to co on napisał xD

Jedyne co udowodniłeś to swój brak wiedzy na temat gier haha co z typ pisze o płyciźnie intelektualnej, a sam w głowie ma wióry xD

Niesamowite jest to jak klapki żyją w swoim zaczarowanym świecie.

Opublikowano

exact pisze, że ktoś jest płycizną intelektualną

3527_04a1.gif

5k postów \o/

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Normalnie kisnę, jakieś tyrady o zdradzie, chluba z pozostawiania na tonącym okręcie itp.  :yes2:

To ja poproszę, żebyś łaskawie wyłożył jakaż to głęboka idea stoi za tym tematem  :pinch:

jakieś ostateczne rozwiązanie kwestii rasowej gejmingu czy co

Edytowane przez TheAceOfSpades

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

To jest takie mega żałosne, że głowa mała :) Kidnappa, Ty już lepiej nie pisz nic więcej :P

Żałosny to jest ten post. Zobacz kidnappa, jaki człowiek próbuje Cię obrazić. Zobacz czym on się jara:

iXm1ln1ULnMrl.jpg

Tak, taka grafika w 2014 roku (polecam powiększyć sceena), a on daje 10/10. Ja pie.rdolę. A w dodatku grasz laską, więc od razu skreślam.

Xboty nie lepsi, różowymi pokemonami też się jarałem, ale w piątej klasie podstawówki. Czy wy serio nie boicie się w to grać przed własną rodziną? Poważnie pytam.

15032437794_720a47fc3f_o.jpg

Bardzo łatwo zobaczyć różnicę intelektualną między botkami a Baronami:

iqvhfRpsikgbF.jpg

Gra dla dzieci przed 26 rokiem życia, którzy nie muszą się wstydzić tej gry przed dziewczyną, ponieważ nigdy takowej nie posiadali. Proszę zwrócić uwagę na drzewa, jasny przejaw dziecinady i targetu dzieci z niedorozwojem mózgowym, mieszkających dalej z mamą.

iGmCYjw3S5eUT.png

A tu gra eksluzywna na Playstation 4. Tutaj też polecam zwrócić uwagę na drzewa - Z żadnej plasteliny czy innego guwna, po prostu realistyczne drzewo, tak jak w życiu, w którym żyję i cięrzko pracuję, a nie xboty z tym swoim własnym światem digimonów. To mogę pokazać swojej lasce przed wyjściem do klubu. Do tego techno muza, a nie punk dla brudasów (którzy co rok żebrzą od taty kasę na pociągowy wyjazd na brudstok) i jest grane. W dodatku i tak za darmo więc nie jest się takim frajerem i przegrywem życiowym jak xboty, lol.

Więc ty kidnappa nawet nie słuchaj ich docinek na jakimś forumie internetowym. Widać że wychodzi im agresja bo znów w sobotę siedzą w domu.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

To ja poproszę, żebyś łaskawie wyłożył jakaż to głęboka idea stoi za tym tematem  :pinch:

O ja yebie. Przecież to CW, beka, trollowanie, obrzucanie się błotem i inne tego typu akcje. Tu nie ma miejsca na branie rzeczy na poważnie. Część osób tu nawet konsol nowej generacji nie ma a broni ich jakby od tego zależało ich życie. :D

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Exact mysli, ze jak zna slowo akwaplanacja to juz jest wyzyna intelektualą beka.

Opublikowano

chwilowa przesiadka z ps4 na x360 okazala sie bardzo bolesna. staram sie byc mozliwie jak najbardziej obiektywny ale chociazby download na konsolach to jest przepasc. na ps3 wszystko pobieralo sie z taka predkoscia jak trzeba, to co sie dzieje na x360 to jest dramat. horizon 2 7,19gb danych od dwoch godzin albo i lepiej sie ciagnie i mam ledwo 60% gdzie normalna szybkosc pobierania u mnie to lekko 1,5mb/s. jak juz pogram w ta forze to cos czuje ze bede musial przejsc kuracje odtruwajaca driveclubem na ps4 

Opublikowano

Figaro jak zmasakrowal botow :3

Opublikowano

- My ok, wy nie ok.

- Nie, to my ok, a wy nie ok

Tymczasem osoby nintendo stykają się końcówkami w kącie nie niepokojeni przez tamtych.

Opublikowano

Mini Recenzja najnowszego hitu na XOne,

Sunset Overdrive.

Insomniac jest znanym fanom PS developerem, w zwiazku z czym byłem przygotowany na  zwariowane bronie, frywonla rozwałke i kolorowy swiat.

Taki sobie sandbox, bez specjalnego  (pipi)niecia, niczym szczególnym sie nie wyrózniajacy tytuł. Poruszanie sie po miescie to kalka Inafmousa, rozwalanie hord przeciwników to kalka Infamousa (Sposob rozwalania tylko nieco inny  ale mniej wiecej mechanika jest podobna) Insomniac stawia na rozwałke, Sucker punch na jakas  rozwałke i w miare realistyczna otoczke.

Postawił bym mniej wiecej równosc miedzy tymi tytułami , bo znam twórczosc Insomniac od wielu lat  i ten typ zabawy nie jest mi obcy.

Natomiast biorac pod uwage , ze to jest gra na Xone , gdzie zarówno Infamous , jak i tworczosc Insomniac była przez wiele lat conajmniej niedoceniana przez przedstawicieli zielonej rasy, to ocena jaka nalezy wystawic tej grze  i jaka zapewne wystawia moi nowi koledzy Xboty to g.owno Obsrane.

A wiec na Xone nadal nie ma w co grac. 7/10

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

O ja yebie. Przecież to CW, beka, trollowanie, obrzucanie się błotem i inne tego typu akcje. Tu nie ma miejsca na branie rzeczy na poważnie. Część osób tu nawet konsol nowej generacji nie ma a broni ich jakby od tego zależało ich życie. :D

No dokładnie, trafiłeś w sedno, szkoda że po Tobie jednak widać, że nie do końca i ogólnie potrafi zapiec  :oh_you:

Opublikowano

Sunset Overdrive.

Insomniac jest znanym fanom PS developerem, w zwiazku z czym byłem przygotowany na  zwariowane bronie, frywonla rozwałke i kolorowy swiat.

Taki sobie sandbox, bez specjalnego  (pipi)niecia, niczym szczególnym sie nie wyrózniajacy tytuł. Poruszanie sie po miescie to kalka Inafmousa, rozwalanie hord przeciwników to kalka Infamousa (Sposob rozwalania tylko nieco inny  ale mniej wiecej mechanika jest podobna) Insomniac stawia na rozwałke, Sucker punch na jakas  rozwałke i w miare realistyczna otoczke.

Postawił bym mniej wiecej równosc miedzy tymi tytułami , bo znam twórczosc Insomniac od wielu lat  i ten typ zabawy nie jest mi obcy.

Natomiast biorac pod uwage , ze to jest gra na Xone , gdzie zarówno Infamous , jak i tworczosc Insomniac była przez wiele lat conajmniej niedoceniana przez przedstawicieli zielonej rasy, to ocena jaka nalezy wystawic tej grze  i jaka zapewne wystawia moi nowi koledzy Xboty to g.owno Obsrane.

Niech ktos odkupi te konsole od niego :dog:

Opublikowano

Hahaha kalka infamous, o kur*a :obama:

Opublikowano

Niewidoczny wlatuje do tego samego worka co YETI, exact, kidnappa, observer i easye. :reggie:

Dobrze wiedzieć kogo unikać.

Opublikowano

Aha rozumiem , ze moja ocena sie nie spodobała. No tak , wkoncu to ex na Xboxa

Pokazanie wam jakimi dwulicowymi hipokrytami jestescie.

Ja nie twierdze ,ze SO jest słabe. Twierdze ze to nie GOTY.

To jest fajna gra, fajnie sie lata po miescie , fajnie sie slizga na poreczach (vide tory w Infamous ) fajnie sie wchodzi na budynki (vide Infamous) fajne sa te wszsytkie pukawki (vide moce w Infamous) , Fajne sa te misje poboczne , zbieractwa, rdzenie , ulepszanie kotła aby miec nowe dopałki.( ?? vide Infamous) Czujesz podobieństwo?

Generalnie jest fajne.

Co nie zmienia faktu ze nie jest to GOTY , Stawiam na rowni z Infamousem (grafa lepsza w Infamousie - ale przeciez  grafa nie ma znaczenia)

7/10 - Jakis problem?

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

Sunset Overdrive.

Szanuję twoją opinię i twoje ostatnie bomby prawdy. Sam już odkładam na szrocika i po zakupie wydam swój osąd. Nie to co większość botów, nie ma nawet jedynego, o PS4 nie mówiąc, a z pełną powagą ocenia tego ostatniego. Dobra wracam do grania na najlepszej konsoli - PS4.

Opublikowano

Aha rozumiem , ze moja ocena sie nie spodobała. No tak , wkoncu to ex na Xboxa

Uważaj, bo spalę Cię w wiadrze na popiół... :yes2:

Edytowane przez Humulin

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.