Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

O nie ktoś ocenił SO na 7 już xboty dostają piany w pysku. xD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Niewidoczny wlatuje do tego samego worka co YETI, exact, kidnappa, observer i easye. :reggie:

Dobrze wiedzieć kogo unikać.

Bo wraził swoją subiektywną opinię na temat Xboxowego exa, która nie mówiła, że to GOTY? Tak cię to boli, że nie każdy się fapuje na widok XO i gierek na niego?

Weź najlepiej ignoruj nas wszystkich. Zostaną ci w temacie do czytania tylko posty botków, nigdy nie przeczytasz złego słowa o XO.

Ten bul dupy i toczenie piany przez was, bo ktoś nie zachwyca się SO jest żałosny.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Niewidoczny nie może przeżyć, że w lepsze gry przyszło mu grać w wyniku przegranego zakładu :)

Opublikowano

Bo wraził swoją subiektywną opinię na temat Xboxowego exa, która nie mówiła, że to GOTY? Tak cię to boli, że nie każdy się fapuje na widok XO i gierek na niego?

Weź najlepiej ignoruj nas wszystkich. Zostaną ci w temacie do czytania tylko posty botków, nigdy nie przeczytasz złego słowa o XO.

Ten bul dupy i toczenie piany przez was, bo ktoś nie zachwyca się SO jest żałosny.

Ja nikogo nie ignoruję, po prostu dobrze wiedzieć kto jest moim sojusznikiem, a kto jest moim niebieskim wrogiem w tym temacie.

Nie spinaj już się tak :klapek:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Uwaga bomby prawdy w spoilerze:

Zaden klap nie da wysokiej oceny grze na XO, zwlaszcza jak konsole musial kupic przez przegrany zaklad.

Zaden bot nie da wysokiej oceny grze na PS4, zwlaszcze jezeli konsole musial kupic w podobnych okolicznosciach.

Keep calm and Sunset Overdrive.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Problem tkwi nie w ocenie ani braku zachwytow, tylko w glupotach jakie ten czlowiek wypisuje, "kalka infamous", skislem XDDD

Opublikowano

Zaden klap nie da wysokiej oceny grze na XO, zwlaszcza jak konsole musial kupic przez przegrany zaklad.

Zaden bot nie da wysokiej oceny grze na PS4, zwlaszcze jezeli konsole musial kupic w podobnych okolicznosciach.

Wow otworzyłeś mi teraz oczy sprzedając oczywistość

its-magic-shia-labeouf-gif.gif

A tak w ogóle To nie przyszło wam do głowy że i infamous i SO to w sumie takie same średnie gierki dla niektórych wręcz kiepskie :D?

Opublikowano

Tyle lat czytania w cw jakie klapy są żałosne, jak tocząyd pianę z pyska bo ktoś twierdzi, że uncharted albo tlou nie są goty. Co po latach gdy pierwszy raz w tej generacji one ma argumenty? Zamiast pokazać klasę robią to samo. Aż majtki mokre. Nie krytykuje wszystkich botów bo są wśród nich świetni ludzie, ale niektórzy, bez ksyw, gorzej niż podstawówka, wstyd

Opublikowano

Wy naprawdę sadzicie ze kupiłbym Xbox za 1700zł , gdybym go nie chciał?

Gracz, który nie daje 10/10 w ciemno bez grania w gre jest dla was klapem?

Killzone SF - 7/10

Infamous SS - 7/10

Driveclub w kwesti jazdy i fanu 9/10 - ale ze jest niedokonczonym produktem ktorego nie powinno byc na rynku w takiej formie to 5/10

Knack - nie grałem

SO - 7/10

Widzisz tu brak jakiejs logiki? albo jakies przekłamania?

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

W KNACKA nie grać? SERIO?

Opublikowano

Ale to jest GOTY, najlepsza platformówka od lat, jest tak dobra, że przechodzisz ją nawet 6 razy.

Opublikowano

Równie dobrze mogę napisać, że nikt nie da słabej oceny grze, która kosztowała go ponad 200zł do tego sprzęt który kosztował go prawie dwa kafle.

Na otarcie waszych łez mogę napisać, że SO>I:SS. Humor, genialny soundtrack, świetne miasto a podróżowanie nim to czysty geniusz. Taki Tony Hawk z broniami. Chyba jedynym minusem jest to, że nie można na chwilę przystanąć, bo od razu coś nas atakuje. Czy GOTY, na pewno nie, ale bardzo solidna produkcja.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Szanuje moja prace i zarobione pieniadze

Tu się zgodzę... dlatego też do Xbona nie mam zamiaru dokupować PS4. Ledwo mi starcza czasu (kasy w sumie też - biedny polaczek), by grać w to, co mam...

Opublikowano

Bomby prawdy - Bioshock to kalka Halo. W obu szczelasz do dziwoląguf  ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Kupilem kilka gier za 200zl i dobrej oceny bym im nie wystawil. Przyklady pierwsze z brzegu - Mordor i Destiny.

Opublikowano

Suteq - Dobry to jest Crash Bandicoot.

Mam jakis tam swoj okreslony gust itd. Knack nie jest pierwszym wyborem. Moze jak gdzies mi wpadnie w rece za 50zl to go przejdę, ale nie jest to must have żebym go musiał odrazu kupować.

I jeszcze na poprzedniej generacji kupowałem duzo i zostawiałem , majac około 200 tytułów w kolekcji, potem sie tego pozbyłwm i teraz mam w domu nie wiecej niz po 2-3 gry na kazda platforme

Przechodze na spokojnie i sprzedaje

Opublikowano

Żal mi ludzi co zachwalają gry tylko dlatego że są na ICH konsoli. Pamiętam pewnego pana co teraz ma xbox one co knacka kilka razy skończył i mówił jaka ta gra wspaniała. Ja nie grałem bo na gnioty szkoda czasu. Inny pan z one mówił kiedyś że killzone shadow fall ma goty multi. Killzone po 2 h wyłączyłem i sprzedałem giereczka na 5/10.

Na xbox one nie grałem w exy ale w gry co na pc wyszły już tak. Dead Rising 3 szybko nudzi do 4h 8/10 potem pikuje do 6/10 i to w porywach.  

Ryse to wydmuszka z ładną grafiką 7/10 max

Titanfall to 10/10 przez pierwsze 2-4 h a z każdą następną ocena w dół ja zatrzymałem się na 10 h i daje 7/10.

Mesjaszem można nazwać GTA V, Last of US, Gears of War (1 i 2) ale nie SO czy infamous. Obie są takimi sobie sandboxami :)

Opublikowano

I od razu normalne posty w cw

Opublikowano

Pamiętam pewnego pana co teraz ma xbox one co knacka kilka razy skończył i mówił jaka ta gra wspaniała.

Ja nie grałem bo na gnioty szkoda czasu.

To skąd wiesz, że jego opinia jest nieprawdziwa?

Opublikowano

Yeti wrócił, już się bałem  :morning1:

Ale nadal to samo ciśnie w swoich postach.... 

EDIT

SO - 7/10, żaden ex i nie ma w co grać. 

Only Ps4 z usługa online dla porażonych mózgowo, DriveClub można się pochwalić przed dziewczyna- modląc się przy odpalaniu żeby tylko zadziałał online. I czekać na patcha który doda deszcz.

Bądzmy poważni...

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

Plejstejszrot to jednak potrafi byc calkiem ok platforma.

Congratulations, your $119.98 spend during the "Spend $100, Get $15" promotion earned you a $15 credit to spend on games, movies, music and more on Sony Entertainment Network and PlayStation®Store.

Jak ktos robil zakupy w zeszlym miechu na US PSN powyzej 100$ to niech maila sprawdzi.

Opublikowano

Nie, cenie Forze 5 za najlepszy model jazdy jaki jest dostępny na konsolach ale gardzę tym pół produktem.

Cenie Forze Horizon 2, ale gra szybko sie nudzi.

Opublikowano

DC jest na Ps4. Wystarczy  :sorcerer:

Taka ekipa w obozie klakpków, że ja je*ie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.