Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Na portalu naszej ukochanej gazety pojawił się konkurs - do wygrania Xbox One. Ja biorę udział, bo i tak planowałem kupić. Może uda się szrota dorwać za darmo. Jak nie, będzie trzeba wydać kasę. Bo po ostatnich hitach bardzo chcę postawić jedynego obok PS4.

Edytowane przez Mantis

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ps4, to kupa. 

#4frajers

Dziękuje za uwagę :)

A teraz beton- minusować!! 

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

Yeti wrzuci zaraz gify, na pół strony przynudzi i będzie fajnie. 

Opublikowano

Ale ty luck piszesz bez sensu xD

Opublikowano

Ps4, to kupa. 

#4frajers

Sobie nawet nie wyobrażasz jak tutaj zostałem zjechany za podobny tekst w stosunku do jedynego. Ale w przypadku bota to luz. W końcu to tylko ironia i świetne poczucie humoru. Tak mi wtedy wytłumaczyli.

Opublikowano

Czas chyba ograć tlou, bo nie wierze, że ta gra jest taka dobra na jaką ją tu sonowcy hajpują. (...)

Już się tutaj naczytałem, że w Sillent Hill 2 jest najlepszy scenariusz w grach i się srogo zawiodłem. Czuje, że w przypadku tlou może być podobnie.

A kto, takie bzdury wypisuje? Nołbody? Tak, to jest jak się nie grało w Sanitaruim czy Planscape: Torment o innych fabularnych geniuszach nie wspominam z litości. SH2 niszczy depresyjną i przygnębiającą atmosferą ale nie fabułą.
Zarówno Torment, jak i drugi Sajlent poruszają tak złożone tematy jak ludzka natura, s(pipi)ysyństwo, czy w przypadku tej drugiej nieuchronność kary. W tym tytule najgorszym potworem okazuje się nie bestia o groteskowo pokręconym wygladzie, a sam człowiek, wygląd każdej napotkanej kreatury rezentuje manifestację lęków (bądź skrywanych pragnien) głównego bohatera, a każdy z czterech endingów rzucaja na grę inne światło.

Dopiero po czasie gracz wyjaśnia sobie dlaczego dziewciecioletnie dziecko nie widzi w miasteczku niczego złego, blizniaczo podobna do zmarłej żony głównego bohatera Maria pojawia się tylko kiedy w pobliżu nie ma innych ludzi, czy skąd się wziął Pyramid Head i dlaczego robi to co robi także innym stworom, w których inni widzą... zaginionych bliskich.

Nawet jedno z jego zakończeń można uznać za prawdziwe, bądź urojone przez umysł głównego bohatera. Pomimo to żadne nie jest oficjalnie kanoniczne.

To prawda że jeśli nie ukończyło się tytułu XYZ, wskazanie growego scenariusza nr 1 jest niepełne, ale czy czyjkolwiek subiektywny nr 1 musi odpowiadać jakiemuś uniwersalnemu kluczowi?

Opublikowano

Ps4, to kupa. 

#4frajers

Lepiej było jak jednak miałeś tego bana.
Opublikowano

ludzie przecież SO to nieudana kopia Infamous w infantylnej oprawie, spuszczać się bo można skakać po plastelinowych drzewach, tak bardzo mało potrzeba żeby zaimponować xbotom :yao:

Opublikowano

heaven- mam w pompce :D

Dystans! 

Zglosilem przekrecenie nicku. Mam nadzieje ze zostaniesz ukarany.

Opublikowano

Aha rozumiem , ze moja ocena sie nie spodobała. No tak , wkoncu to ex na Xboxa

Pokazanie wam jakimi dwulicowymi hipokrytami jestescie.

Ja nie twierdze ,ze SO jest słabe. Twierdze ze to nie GOTY.

To jest fajna gra, fajnie sie lata po miescie , fajnie sie slizga na poreczach (vide tory w Infamous ) fajnie sie wchodzi na budynki (vide Infamous) fajne sa te wszsytkie pukawki (vide moce w Infamous) , Fajne sa te misje poboczne , zbieractwa, rdzenie , ulepszanie kotła aby miec nowe dopałki.( ?? vide Infamous) Czujesz podobieństwo?

Generalnie jest fajne.

Co nie zmienia faktu ze nie jest to GOTY , Stawiam na rowni z Infamousem (grafa lepsza w Infamousie - ale przeciez  grafa nie ma znaczenia)

7/10 - Jakis problem?

Ja tam się zgadzam. SO robili ci sami goście co Infamous, od początku więc miało pod górkę. Wygląda jak Infamous (tylko gorzej), porusza się jak Infamous (czyt. tak samo koślawa animacja), strzela się tak jak w Infamous (tylko z pukawek, ale nadal przypomina to strzelanie z palców). Do (pipi)astej fabuły dodali żałosny humor, więc gierki są zupełnie inne... Nie zagram, mam to w zadzie, podobnie jak kolejne żałosne części Infamousa, którymi jarają się dla odmiany klapki. Niech ktoś w końcu zacznie wydawać dobre gierki na te śmieszne konsolki, to wszyscy zapomnicie jakie to Infamous/SO było GOTY...

Opublikowano
Ja tam się zgadzam. SO robili ci sami goście co Infamous, od początku więc miało pod górkę. Wygląda jak Infamous (tylko gorzej), porusza się jak Infamous (czyt. tak samo koślawa animacja), strzela się tak jak w Infamous (tylko z pukawek, ale nadal przypomina to strzelanie z palców). Do (pipi)astej fabuły dodali żałosny humor, więc gierki są zupełnie inne... Nie zagram, mam to w zadzie, podobnie jak kolejne żałosne części Infamousa, którymi jarają się dla odmiany klapki. Niech ktoś w końcu zacznie wydawać dobre gierki na te śmieszne konsolki, to wszyscy zapomnicie jakie to Infamous/SO było GOTY...

:wujaszek:

Opublikowano

Brakuje mi slow na ludzi, ktorzy nazywaja SO (pipi), a Uncharted 2 i God of War 3 to goty.

Leczcie sie.

Opublikowano

Jak SO będzie na PS4, to będzie GOTY. A teraz jarajmy się chodzeniem z drabinką.

Opublikowano
Ja tam się zgadzam. SO robili ci sami goście co Infamous, od początku więc miało pod górkę.

Wut? Czy o czymś nie wiem?

Opublikowano

Tak, że SO to gó.wno obesrane :sorcerer:

Opublikowano

Brakuje mi slow na ludzi, ktorzy nazywaja SO (pipi), a Uncharted 2 i God of War 3 to goty.

Leczcie sie.

CoD4 i Uncharted 2 - dwie gry po których gry mainstreamowe zaczęły być wyraźnie gorsze niż wcześniej. 

Opublikowano

Leczcie sie.

Brakuje mi słow na ludzi , ktorzy nazywaja s(pipi)ina Uncharted 2 i GoW 3 a jaraja sie SO

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

Proszę się odpierwiastkować od U2, bardzo dobre kapiszony. :banderas:

Opublikowano

W swoim czasie nawet pajgi wystawił U2 9+, Figaro 9, Zeratul nazwał GOTY, A Ins cudowną i genialną grą, która sprawia fun sanym gameplayem. Piszę mając w pamięci lurkowanie tematu sprzed 5 lat z ciekawości, jak ludzie wtedy ją oceniali. Dla mnie też był to swego czasu GOTY także przez pryzmat co-op, i bardziej zrównoważonego od cz.3 multiplayera. Po ograniu (w końcu) RDR, Batman AA, czy Demon's Souls wyleciał z Top 10 VII gen.

Żałosne jest że ludzie którzy mają ją za rak branży równocześnie pozytywnie wspominają AC2, który rozpoczął ten smieciowy tasiemiec, czy co jeszcze lepsze Modern Warfare 2. No ale wiadomka, to nie były exy Sony. xD

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Leczcie sie.

Brakuje mi słow na ludzi , ktorzy nazywaja s(pipi)ina Uncharted 2 i GoW 3 a jaraja sie SO

A są tacy?

edyta. Nigdy nie gardziłem U2, przykro mi.

Opublikowano

W swoim czasie nawet pajgi wystawił U2 9+, Figaro 9, Zeratul nazwał GOTY, A Ins cudowną i genialną grą, która sprawia fun sanym gameplayem. Piszę mając w pamięci lurkowanie tematu sprzed 5 lat z ciekawości, jak ludzie wtedy ją oceniali.

Hehehe, dobrze, że wtedy nie pisałem to nie masz na manie haka. :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.