Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

edyta. Nigdy nie gardziłem U2, przykro mi.

nie musisz. Ciebie i Figaro wskazałem jako postawę z przeszłości graczy z dobrym gustem.  :s159:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Singiel TLOU 8+  max.

Dziękuję :buziak:

Opublikowano

smiać mi się chce jak widze podniecanie się takim mainstreamowym scierwem jak uncharted 2 :sick:

Opublikowano

80967b346230a29c.jpg

Pozdrawiam zieloną brać dawno się tak dobrze nie bawiłem.

Opublikowano

No przecież gra dla dzieci ma takie zadanie :) cieszę się z tobą. A teraz wracam do poważnych tytułów a nie giereczek gdzie kolorki to wysrane przez jednorożca tęczowe (pipi) 

Edytowane przez marekjw2523

Opublikowano

Jak będę chciał pograć w poważne tytuły to kupię ps4 w 2015.

Opublikowano

No przecież gra dla dzieci ma takie zadanie :) cieszę się z tobą. A teraz wracam do poważnych tytułów a nie giereczek gdzie kolorki to wysrane przez jednorożca tęczowe (pipi) 

hqdefault.jpg

powiedział koleś jarający się grą dla gimbusów w której strzela się z pistoletów i bawi w wojsko, olo

Opublikowano

Skończcie już bo to nie jest nawet śmieszne. Zamiast się kłócić o takie głupoty obejrzyjcie genialny materiał Archona

Koleś jest genialny, nawet jak gada o grach, które mnie nie interesują to i tak gada na tyle ciekawie, że to obejrzę.

Opublikowano

niestety nie da się go słuchać

Opublikowano

hqdefault.jpg

powiedział koleś jarający się grą dla gimbusów w której strzela się z pistoletów i bawi w wojsko, olo

Mozesz jakbys byl mezczyzna a nie homosiowym warzywojadem, to zdawalbys sobie sprawe ze BF skupia graczy o prawdziwie meskich wartosciach - honor, twardosc i odwaga. No ale graj sobie dalej w te twoje jakies misie czy co i mow ze lepsze, ok. Geje tez musza niestety istniec i no ok.

Opublikowano

@bluber

Głos ma kiepski, to racja, ale obejrzyj. Naprawdę wiele ciekawych rzeczy można się dowiedzieć z jego materiałów, a ma ich naprawdę dużo i są naprawde świetne. Historia MK, Duke'a Nukem'a czy Pegasusa są genialne.

Zresztą jak nie podoba ci się jego głos to proszę bardzo.

Czytał Tomasz Knapik :)

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

smiać mi się chce jak widze podniecanie się takim mainstreamowym scierwem jak uncharted 2 :sick:

I? Miał wady, które jasno pokazywały, że gierka nie ma nam utrudniać życia (np. genialne inaczej zagadki), ale był szczytem w łączeniu gameplayu z filmowością. Fakt, że spowodował lawinę gównianych samograjów, ale to też świadczy o wpływie jaki wywarł na branży i że mnóstwo nieudolnych typów wzięło się za naśladowanie. Samo ND zjadło swój ogon przy okazji U3, tytuł mocno przesolony.

Pewnie dzisiaj oceniłbym gierkę inaczej, zwłaszcza po doświadczeniach z ostatnich lat, gdzie się wręcz rzyga od tego typu produkcji (nastawionych na ochy i achy), ale wtedy... no robiło to wrażenie. Zwłaszcza, że to był techniczny majstersztyk (z wyłączeniem animacji, którą naprawiono przy okazji TLOU), przepięknie podany, z poprawnie zrealizowanym tłem fabularnym skrojonym odpowiednio pod tematykę wesołego archeologa zajmującego się głównie eksterminacją niewinnych bandytów. Samo granie było mniej ważne, ale to też nie było jak z mechaniką LBP z której można się co najwyżej śmiać, a nie stawiać jako przykład dobrej platformówki.

Jak szukasz czystego gameplayu, to zwykle nie spoglądasz na produkcje AAA.

Opublikowano

Ogladałem, ale mnie irytuje.

I? Miał wady, które jasno pokazywały, że gierka nie ma nam utrudniać życia (np. genialne inaczej zagadki), ale był szczytem w łączeniu gameplayu z filmowością. Fakt, że spowodował lawinę gównianych samograjów, ale to też świadczy o wpływie jaki wywarł na branży i że mnóstwo nieudolnych typów wzięło się za naśladowanie. Samo ND zjadło swój ogon przy okazji U3, tytuł mocno przesolony.

Pewnie dzisiaj oceniłbym gierkę inaczej, zwłaszcza po doświadczeniach z ostatnich lat, gdzie się wręcz rzyga od tego typu produkcji (nastawionych na ochy i achy), ale wtedy... no robiło to wrażenie. Zwłaszcza, że to był techniczny majstersztyk (z wyłączeniem animacji, którą naprawiono przy okazji TLOU), przepięknie podany, z poprawnie zrealizowanym tłem fabularnym skrojonym odpowiednio pod tematykę wesołego archeologa zajmującego się głównie eksterminacją niewinnych bandytów. Samo granie było mniej ważne, ale to też nie było jak z mechaniką LBP z której można się co najwyżej śmiać, a nie stawiać jako przykład dobrej platformówki.

Jak szukasz czystego gameplayu, to zwykle nie spoglądasz na produkcje AAA.

Mam ci to przeliterować?

U N C H A R T E D 2

T O

G Ó W N O

O B E S R A N E

Opublikowano

ja ostatnio jaram się mainstreamowym guvnem p.t. Foster The People - Pumped Up Kicks (149 mln. obejrzeń na YT) 

Zobacz Blubi jaki switaśny montaż multi U3 zrobli fany Drejka i Eleny z ich podłożonym remixem.  ^_^ :sorcerer:  :bunny:  :wub:

Ps W 2.22 widać tęczowy wybuch. :oh_you:

Opublikowano

Uncharted w momencie premiery był genialny, że każdy chciał swoją grę-film. Gra ciągle będzie jedną z najlepszych gier poprzednich generacji, botki mogą tylko wylewać smutki i marzyć o tym, że SO to Mesjasz, o którym za miesiąc nikt nie będzie już pisać.
Opublikowano

Czytał Tomasz Knapik :)

Od razu jak wrzucił obejrzałem i po prostu szacun za zaangażowanie Knapika. Osom się oglądało, no i było mega sentymentalnie.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Uncharted w momencie premiery był genialny, że każdy chciał swoją grę-film. Gra ciągle będzie jedną z najlepszych gier poprzednich generacji, botki mogą tylko wylewać smutki i marzyć o tym, że SO to Mesjasz, o którym za miesiąc nikt nie będzie już pisać.

Genialne to może być Planscape Torment a nie jakiś popkorniak press gałka w przód to awesome. Ludzie, którzy wychwalają takie gierki kojarza mi się planktonem, który jara się poprzednią generacją

10603215_739313926134073_856431130075631

gnijem

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Genialne to może być Planscape Torment a nie jakiś popkorniak press gałka w przód to awesome.

No tutaj akurat blubeł ma racje wg mnie, choc wg mnie U2 jest swietne i nie zgadzam sie z tym ze to guwno obesrane.

1236166573_steven_seagal_shooting_kids.g

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

No cóż uncharted to taka growa wersja transformersów ot wiesz, że gó.wno, ale jednak przejdziesz się do kina dla efektów

Opublikowano

SG1-ZIELU.pngss100.png

tumblr_lk8iciBvOu1qaob1m1.gif

Opublikowano

Jesli Forza 5 jest polproduktem to czym jest driveclub?

Półproduktem
Opublikowano

to by wyjaśniało skąd się wzieło twoje 8/10 dla dwójeczki i 8+ dla U3. :* 

Przypominam że Wiedźmin 2, czy Mirror edge dałeś 7/10. 

Btw pierwsze Transformersy były fajnym kinem familijnem i spełnieniem marzeń dorosłych chłopców po tym mitycznym 26 roku życia. Dopiero przeyabane efektami kontynuacje odrzuciło i to nawet tych samych fanów jedynki. Taki film na staroszkolne "7". 

Opublikowano

U2 najlepsza część. 3 Najładniejsza. 

TLOU po końcowych napisach- wysoko można ocenić. Po kilku miechach na spokojnie obniżam o dwa oczka niżej. Grę zrobiła ta mała. Kurde, żebym zaraz warna nie zgarnął, bo tutejsze janusze aka baroni nie ograli GOTY na swojej mesjaszowej konsoli. LOOOL 

A teraz prawdziwa bomba prawdy.

I to tyle.

Opublikowano

to by wyjaśniało skąd się wzieło twoje 8/10 dla dwójeczki i 8+ dla U3. :* 

Przypominam że Wiedźmin 2, czy Mirror edge dałeś 7/10. 

Btw pierwsze Transformersy były fajnym kinem familijnem i spełnieniem marzeń dorosłych chłopców po tym mitycznym 26 roku życia. Dopiero przeyabane efektami kontynuacje odrzuciło i to nawet tych samych fanów jedynki. Taki film na staroszkolne "7". 

Obniżam do 5/10 dla u3 i 4/10 dla u2. :taknieco:

Opublikowano

przecież gra jest wspominana przez grafikę która robiła jakieś tam wrażenie w 2009 roku, czemu sami siebie oszukujecie że to chodzi o gameplay czy filmowość?

jazdy po uncharted 2 odcinek 321

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.