Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie miotam się, Wii U biorę wrzesień/październik. Zakup vity w dobrym stanie to jak splunąć, jedyne co mnie powstrzymuje to zaległości na 3ds.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Z uprzejmosci nie wymienie tegorocznych exow z Wii U, klapki i boty maja dosc ciezko.

Ja wiem ale tu walczą sonoklapki z botami. Wii u wygrywa ten rok to wiedzą wszyscy poza zaślepionymi fanami. ;)

Opublikowano

No łał, kilka platform>jedna platforma.

Ameryki nie odkryłeś.

*BZZZT* Błąd!

W starciu konsole vs. pc, konsole powinny być liczone jako jedna platforma. Bo kupujesz konsolę albo pc-ta, a co do tego którą konsolę, to ma znaczenie przy wojnach konsolowych.

I to kolejna uber beka z PC-ta, nawet potężny bastion pc-towego gamingu, Minecraft, sprzedał się lepiej na konsolach. I to pomimo późniejszej premiery, na tychże. Nawet Adi schował się gdzieś, widząć co się wyprawia z jego ukochaną platformą... :(

Opublikowano

@Blantman > Tak jest. Tu się rozchodzi o to która konsola będzie jako dodatek do Wii U. Ja wybrałem PS4 bo jestem cierpliwy.

Edytowane przez aux

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

No łał, kilka platform>jedna platforma.

Ameryki nie odkryłeś.

*BZZZT* Błąd!

Taki dzwiek to powinien byc po kazdym twoim stuknieciu w klawiature.

Edytowane przez Señor Member

Opublikowano

W starciu konsole vs. pc, konsole powinny być liczone jako jedna platforma.

Lecz się

I to kolejna uber beka z PC-ta, nawet potężny bastion pc-towego gamingu, Minecraft, sprzedał się lepiej na konsolach. I to pomimo późniejszej premiery, na tychże. Nawet Adi schował się gdzieś, widząć co się wyprawia z jego ukochaną platformą... :(

"Schował się" beka. 

Co się wyprawia z PC? Najlepszy lineup ekskluzywnych gier na ten rok więc możesz co najwyżej possać spocony wór master rasy kurtyzano.

lrnY1FB.jpg

Warto wspomnieć że nawet na nowych konsolach majnkraft jest upośledzony względem wersji PC ;)

Opublikowano

Pc = dużo gier w tym roku do ogrania

Wii u = dużo gier w tym roku do ogrania

Ps4 = nie licząc tego co wszędzie będzie prawie nic

Xbox one = to samo

Pc+ wii u = optynalnie na ten rok. Grania tyle że nie wiadomo za co się zabrać.

Pc+wii u+ xbox one (lub ps4) = optymalnie na całą generację.

W tamtej generacji mną wstrząsnęły 2 gry powodując impuls zakupowy. Gears of war i MGS4 . Czekam na coś co spowoduje taki impuls teraz. Na razie nie widzę czegoś takiego ani w zapowiedziach na ten jak i przyszły rok

Opublikowano

Wszystko zależy od gustu..

Mnie na PS4 z tego co wyszło iwyjdzie w tym roku interesuje tak naprawdę tylko InFamous i DriveClub + w mniejszym stopniu LBP 3, C.A.R.S. i kilka gierek z PSN.

Na Xbone Forza 5 i Forza Horizon 2 + C.A.R.S. i może coś z XLA.

Na WiiU.. w sumie nic szczególnie (jakoś nie mam fantazji na nintendowskie ip.. dosyć dawno miałem z nimi do czynienia.. moze dlatego), chociaż chętnie ograłbym jakiegoś platformowego Mariana (bo Karty, Zeldy itd w ogóle mnie nie jarają).

PC - tutaj jak zawsze.. w sumie dla każdego coś sie znajdzie ale ja nie przepadam za graniem na PC. Exowo nie ma też nic szczególnego do zaoferowania jak dla mnie, strzelanek, staregii, rpg jakos specjalnie nie wielbię. Skończyłem na CS 1.6 i LFS (trochę pograłem w pierwszego FC i HL2.. ale skończyło się po ok 2-3 godzinach.. znudziły mnie te gry).

Edytowane przez Emet

Opublikowano
Stary - ale ja Ciebie cytowalem, a teraz bedziesz pisal, ze wmawiam Ci rzeczy, ktorych nie napisales. PROSTE, ze nie lubie hipokrytow, hejtujacych rzeczy ktorych nie maja, czy to z zazdrosci, czy z innych blizej niezrozumialych powodow, a gdy pojawi sie pierwsza lepsza okazje, to lykaja bez popity, "szczesliwi", usmiechnieci od ucha do ucha, ze stali sie posiadaczami sprzetu, o ktorym 7 dni wczesniej pisali ze jest dla imbecyli. I kto przed edycja postu pisal "ze Ty masz mozg i go chociaz uzywasz", dlatego tego sprzetu nie kupisz? No to qr(pipi) zablysnales! I za co teraz mamy Ciebie cenic ? po tych wszystkich postach i (pipi)ania nextgenow, uzytkownikow sam kupiles sobie konsole "zeby sie kurzyla", choc pewnie caly wrzesien zajarany bedziesz lupal w Destiny, a w najblizszych miesiacach nie oderwiesz sie od pada zaliczajac te pare gier na krzyz ^^

No to przeczytaj co w tych cytatach jest napisane, łatwiej Ci będzie jak przeczytasz odpowiedź na nie, każdy każdą wypowiedź odbiera sobie jak chce i nie wiesz kiedy ja się uśmiecham pisząc post a kiedy zagryzam zęby z nerwów, nic Ci nie wmawiam tylko piszę jak jest. Nie mam zamiaru się 100x powtarzać, powiedziałem, że nie kupie nextgena do końca września a kupiłem, wybacz, że kupiłem go za połowę ceny z kinectem i RYSEm, przepraszam Cię panie perfect, jeszcze zrozumiał bym to jak byś był mega fer, ale ty qrva nie jesteś i każdy to wie mało tego zarzucasz mi hipokryzję bo kupił coś co miał kupić później plus to, że jestem hejterem, każdy tu hejtuje KAŻDY łącznie z tobą więc WTF ???

Mówił Ci najpierw patrz na siebie później na innych nic dziwnego, że nie zrozumiałeś tego co napisał suteq :

To dobrze, że w głębi serca gardzisz sobą.  :)

Ze zdaniem masz problem a co dopiero z cała wypowiedzią, a jak tu się nie uśmiechać jak płacisz połowę ceny kto normalny by płakał z tego powodu jak kupowałeś PS4 za 1500 w dniu premiery to płakałeś (pipi) ? Nie pisałem, że jest dla imbecyli (kolejna rzecz którą mi przyklejasz która wyssałeś z palca) mam i go używam bo tylko bez mózg odwraca się od takiego "dila" plecami. Od ciebie ciężko wymagać jest czegokolwiek a co dopiero cenienie kogoś. I tak we wrześniu miałem kupić a w Destiny będę grał bo czemu miał bym nie grać i dziękować Bogu, że nie spotkam Cię na serwerach, a póki co niech się kurzy nie Twoje zmartwienie. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

nie wiem co jest napisane w ostatnich stronach, ale się wypowiem!

#tylkoNintendo 

Opublikowano

Wiem że od gustu wszystko zależy ale tutaj kłócą się o tytuły ekskluzywne a tych pc i wii u ma najwięcej. Dodatkowo prawie wszystkie multiplatformy wyjdą na pc.

Właśnie odkryłem że destiny tylko na konsolach to mała edycja mojego równania na ten rok.

Pc+wii u+ps4 lub xbox one= 100% funu

Oczywiście jeżeli ktoś chce w destiny zagrać bo jak nie to zostaje to co napisałem wcześniej.

Opublikowano

Soul czemu cytujesz moją wypowiedz w stosunku do easye i bierzesz ją jakby była skierowana do Ciebie?

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Przeczytaj post. 

Opublikowano

Nie, to Ty przeczytaj bo pier*olisz takie bzdety, że głowa siwieje.

Pisałem do easye, a Ty bierzesz moją wypowiedz jako jego wypowiedz.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Soul czemu cytujesz moją wypowiedz w stosunku do easye i bierzesz ją jakby była skierowana do Ciebie?

Soul zaszedł za daleko, nie bardzo ogarnia co się dzieje, chce przywrócić zaufanie do własnej osoby na forumku i dlatego pierdooli głupoty.

Opublikowano

soul zacytowal sutqa w kontekscie do wypowiedzi easye, teraz suteq mysli ze soul wzial to do siebie jako wypowiedz easye, jednak jest w bledzie bo to soul po prostu przytoczyl trafne zdanie skierowane przez sutqa w kierunku easyego aby wyklarować swoją wypowiedź

czego tu nie rozumiecie?

Opublikowano

Soul zaszedł za daleko, nie bardzo ogarnia co się dzieje, chce przywrócić zaufanie do własnej osoby na forumku i dlatego pierdooli głupoty.

xD

e: Kluczowe zdanie: " Mówił Ci najpierw patrz na siebie później na innych nic dziwnego, że nie zrozumiałeś tego co napisał suteq :"

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

soul zacytowal sutqa w kontekscie do wypowiedzi easye, teraz suteq mysli ze soul wzial to do siebie jako wypowiedz easye, jednak jest w bledzie bo to soul po prostu przytoczyl trafne zdanie skierowane przez sutqa w kierunku easyego aby wyklarować swoją wypowiedź

czego tu nie rozumiecie?

Dobra, mój fail. Już widzę. :confused:

Tak to jest jak się człowiek nie wyśpi.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Już hejtuje ;/ 

Tobie styknie rzucić byle jaką padlinę.........

Edytowane przez Soul

Opublikowano
Steam Greenlight fans are enthusiastic about Rock Simulator 2014

Rock Simulator 2014 is a Steam Greenlight Concept which enables players to “watch beautiful rocks in any location in the world”.

The first development update reveals there’ll be a little more to the game than staring at rocks in “dozens of hand designed BEAUTIFUL environments”. Players can enjoy “mini games where you play as a rock, such as a rock tumbling down and hill and having you avoid obstacles”.

Yes, I think I understand. I also understand the perverse humour that pervades the gaming community – particularly on PC – and which has drawn significant attention to what you might have thought was a joke, or simply an amazing disaster waiting to happen

Since the project’s launch on June 22, Rock Simulator 2014 has attracted a five star rating from Steam Greenlight users, and is quite high up the concept page. The developer claims the project was “#69 on Greenlight” as of June 24 but I have suspicions about that particular number – especially as highlighting your position in the charts is an excellent way to attract press coverage.

rock_simulator_2014.jpg

KOLEJNY MOCARNY EX NA PC, LUDZIE WYWALCIE SWOJE PLASTIKOWE KONSOLKI PRZEZ OKNO I BIEGNIJCIE PO TYTANY!!!!!1111

Podobno juz pracuja nad DLC - symulacja kamienia nerkowego.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Właśnie miałem to samo wkleić. Symulator Kamienia, czad! Viva la PC gejming!

Opublikowano

No lipa bo to coś na poziomie The Order tylko lokacje mają być bardziej zróżnicowane 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.