Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Sam się jarałeś tą gierką xD

na serio serio to się nie zgadzam z mate5 <cw>(pipi) glupoty</cw> i uważam że akurat w kwestii gameplayu TLOU jest dość ciekawy i wymagający na hardzie i bez wallhacka. Mnie się bardzo podobał, choć zombie to dla mnie gatunek którego nie trawię za bardzo.

TR to gra na 6 max

Jakie tam zombie xD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To w takim razie czym jest? Nowym doświadczeniem w branży, ucztą dla graczy i jednym z najlepszych prezentów od PlayStation?

Animacją z interaktywnymi wstawkami.

największą podjarę miałem z faktu że wcale nie trudno jest w niej ginąć z powodów własnych błędów

Gram na hardzie, bez wallhacka i jak na razie w ogóle nie jest trudno, jedyny moment który mi sprawił trudność to pierwsze pomieszczenie w którym były jednocześnie zwykłe grzyby jak i clickery. A przecież słabym graczem jestem, lubię Demon's Souls, Dark Souls czy Super Hexagon, ale z wszystkimi tymi grami męczyłem się ponad pół roku (jak pisałem wczoraj Kalameeta dalej nie pokonałem).

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Doceniam Twoje zaangażowanie w mierzeniu się z serią Souls ale nie możesz porównywać poziomu trudności tej serii do każdej innej gierki. TLoU nie tyle co może jest trudne na takim Przetrwaniu ale wymaga sprawnego zarządzania zasobami, przewidywaniem zachowań wrogów i w sumie nauczeniu się gry na pamięć. Do tego jesteśmy praktycznie na jednego hita.

Opublikowano

Doceniam Twoje zaangażowanie w mierzeniu się z serią Souls ale nie możesz porównywać poziomu trudności tej serii do każdej innej gierki. TLoU nie tyle co może jest trudne na takim Przetrwaniu ale wymaga sprawnego zarządzania zasobami, przewidywaniem zachowań wrogów i w sumie nauczeniu się gry na pamięć. Do tego jesteśmy praktycznie na jednego hita.

No ok, ale ja mówię o poziomie trudności hard, który jest najwyższym możliwym przy pierwszym przejściu.

Opublikowano

Hard nie jest aż takim wyzwaniem jak Przetrwanie. Do tego jeszcze doszedł w edycji Remastered tryb Brutalna Rzeczywistość (na PS3 jest to płatne DLC) - to jest już serio przeyebane bo grałem chwilę na PS4. Wrogowie mają wyostrzone na max instynkty. Trzeba się wstrzelić ze skradaniem, inaczej trzeba się lać bo o broni można zapomnieć.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Sam się jarałeś tą gierką xD

na serio serio to się nie zgadzam z mate5 <cw>(pipi) glupoty</cw> i uważam że akurat w kwestii gameplayu TLOU jest dość ciekawy i wymagający na hardzie i bez wallhacka. Mnie się bardzo podobał, choć zombie to dla mnie gatunek którego nie trawię za bardzo.

TR to gra na 6 max

Jakie tam zombie xD

no zombie. Coś źle napisałem?

Opublikowano

największą podjarę miałem z faktu że wcale nie trudno jest w niej ginąć z powodów własnych błędów

Gram na hardzie, bez wallhacka i jak na razie w ogóle nie jest trudno, jedyny moment który mi sprawił trudność to pierwsze pomieszczenie w którym były jednocześnie zwykłe grzyby jak i clickery. A przecież słabym graczem jestem, lubię Demon's Souls, Dark Souls czy Super Hexagon, ale z wszystkimi tymi grami męczyłem się ponad pół roku (jak pisałem wczoraj Kalameeta dalej nie pokonałem).

Miałem czasami taką sytuację że szedłem na beat em upa z mniej groźnym typem przeciwnika - Runnerem, podczas gdy z drugiej strony w sekundę łapał mnie i wykańczał Clicker (jedno ugryzienie=śmierć). 

sama gra ma nie tyle trudną rozgrywką, co nie casualową, wymaga jedynie odpowiedniej taktyki, większość czasu można nawet latać na rambo, bo przy braku ammo z przeciwników zaczynają wypadać pojedyńcze naboje. Jednak w sytuacjach odpierania fal przeciwników, taka taktyka może szybko się zemścić, zwłaszcza na poziomie survivor, gdzie zapasów jest jeszcze mniej. bo jednak lepiej podejść do starcia z pełnym magazynkiem do shotguna i rewolweru, niż lawirować pomiędzy falą i zbierać ammo. Ci którzy pamiętają epizod po uniwersytecie wiedzą o co chodzi. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

:empathy:

Jakie dyrydmały. 

Ps4 ssie i można zamykać temacik. 

Opublikowano

luck1985, weź zacznij chociaż z sensem trollować, to przynajmniej ktoś się pośmieje.

Opublikowano

luck1985, weź zacznij chociaż z sensem trollować, to przynajmniej ktoś się pośmieje.

przecież to poziom Daddyego

Opublikowano

Napisał typ który robił z siebie idiotę kilkadziesiąt str temu? 

:sorcerer:

Opublikowano

Przecież posty Daddy'ego są śmieszne.

Opublikowano

Stawiam 10:1 że w przyszłym roku Sony zapowie remaster trylogii w 1080p60 przed premierą Uncharted 4.

No, przynajmniej klapki miałyby kolejny powód do wklejania setki gifów z nadchodzącego "goty drugi raz x3", a i w co grać po premierze przy okazji...

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Raczej Uncharted 3 za 60$.

Opublikowano

Ktoś tu ost zarzucał hipokryzje. Nie można nic złego pisać o SO... wystarczyło napisać posta w temacie BB i żyłki w odbycie poszły  :empathy:

Opublikowano

Ja jestem pewny, że walną te remastery i doczekamy się czegoś w stylu Master Chief Collection.

Tylko w temacie BB trzeba najpierw wiedzieć o czym się pisze a to różnica jest.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Moj boze ostatnie 3 strony w cw to naprawde dobra dyskusja. Pijani jestescie?

Opublikowano

Stawiam 10:1 że w przyszłym roku Sony zapowie remaster trylogii w 1080p60 przed premierą Uncharted 4.

No, przynajmniej klapki miałyby kolejny powód do wklejania setki gifów z nadchodzącego "goty drugi raz x3", a i w co grać po premierze przy okazji...

jakoś nie przypominam sobie żeby trylogia HD Jak & Daxter, Sly Cooper, Ratchet & Clanck, czy dyptyk Team ICO były tutaj kiedykolwiek deal breakerem w dyskusjach na exy ps3 vs 360. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Nie były bo to jeszcze era PS2 - era przed powstaniem CW na FPE xD

Opublikowano

Piję do twierdzeń jakoby remastery exów ps3 miały być tutaj jakimś dealbreakerem.

A dobra odwołuje, w końcu średnie Halo 1-4, i TLOU Remastered na line up 2014 sirius biznes

Opublikowano

Nemesis- Ty tak poważnie xD

CW to całkiem serious interes jest xD

Opublikowano

jezusie przenajświętszy i matko bosko, TLoU to nie gra :facepalmz: rozumiem że mainstream jest chuyowy ale żeby aż tak jechać z takimi głupotami, to już nawet po lucku czy daddym sie tego nie spodziewałem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.