Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Lords of the fallen u mnie na chwile obecna, lepsze od dark souls 2. Tylko nie grałem jeszcze w Evil Within.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Według szmatławca PSX EXTREME GOTY pewnie dostanie Mordor...  :frog:

Tak jakby ta gazetka była wyznacznikiem czegokolwiek.

Jest tu taki jeden, który powoływał się na oceny i opinie tych debili ;)

Opublikowano

Mam ci to przeliterować?

U N C H A R T E D 2

T O

G Ó W N O

O B E S R A N E

No tak z takim poziomem argumentów to rzeczywiście nie mam co dyskutować :frog:

Opublikowano

Dla mnie pierwszy rok obu konsol na plus. Teraz tylko będzie lepiej. PC też super (z moim ulubionym Divinity: OS na czele). O WiiU chyba nie muszę wspominać. Nie też można zapominać, że dopiero od 2016 można liczyć na pełny przeskok wydawców na nowe platformy.

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano
Eurogamer's games that have defined the PS4 and Xbox One

Battlefield 4
Resogun
Titanfall (Beta)
Ground Zeroes
Transistor
Watch Dogs
Towerfall Ascension
P.T.
Destiny
Forza Horizon 2
Middle-Earth: Shadow of Mordor
Alien: Isolation
Sunset Overdrive

3 exy MSu i indie gówienka z PS4. :banderas:

Opublikowano

(pipi)a jaka januszolandia. :frog:

Opublikowano

Przestalem czytac po Battlefield 4.

Opublikowano

Ja tam widzę 2 exy MSu i popierdółki z PS4.

Jesli chodzi Ci, ze titanfall jest tez na pc to wypada napisac po(pipi)ka na ps4, bo tylko jedna jest ps4 only.

Opublikowano

W sumie racja. Z tymi indykami już się zaczynam gubić co, kiedy i na co wychodzi bo tyle tego jest.

Opublikowano

Od tego, że często śmiejecie się tu z PSX Extreme jeszcze bardziej mnie dziwi, że to czytacie.

Opublikowano

No ja już nie czytam... nie da się czytać zwęglonego papieru.

Opublikowano

Jak ktoś się przyzna, że czyta i kupuje to ma bana na CW. Gorsze niż bycie klapem.

Opublikowano

Jest też coś takiego jak sentyment do gazety, która niegdyś była bardzo zacnym pismem, które się z chęcią czytało i kupowało...

Opublikowano

Jest też coś takiego jak sentyment do gazety, która niegdyś była bardzo zacnym pismem, które się z chęcią czytało i kupowało...

Z sentymentu wydajesz 10zł miesięcznie na coś, co nawet na papier toaletowy się nie nadaje?

To już Kotaku będzie ciekawszą lekturą.

Opublikowano

Z sentymentu wydajesz 10zł miesięcznie na coś, co nawet na papier toaletowy się nie nadaje?

To już Kotaku będzie ciekawszą lekturą.

Chyba nie widziałeś jego ostatniego filmiku.

Opublikowano

Cofnijcie kilkanaście stron wstecz, to zobaczycie co zrobiłem z ostatnim zakupionym PE...

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Cofnijcie kilkanaście stron wstecz, to zobaczycie co zrobiłem z ostatnim zakupionym PE...

Kilkanaście stron CW? Aż tak mi się nie nudzi...
Opublikowano

Więc raportuj, że jestem fanem PE, nadal je kupuje i fapuje do obrazków anime w nim zawartych. Internet - poważna sprawa.

Opublikowano

Tylko winny się tłumaczy :D

Raportuje.

nie no żartuje, spaliłeś, nie czytasz, jest git. Tylko czego tak długo to trwało?

Opublikowano

Dawałem zbyt wiele drugich szans... Za gnoja czekałem na nowe numery tego szmatławca jak na wyrocznię... Generalnie po setnym numerze przestałem kupować. Ostatnio kupiłem kilka numerów z ciekawości i srogo się zawiodłem. Stąd akcja z wiadrem.

Edytowane przez Humulin

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.