Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Cóż za poświęcenie... dziękujemy!

Opublikowano

RIP PC[*]

q3resultsi7uw8.jpg

Guess who else just had a strong quarter? Nvidia posted results for the third quarter of its 2015 fiscal year yesterday. Not only did the company's revenue set a new record, but it also exceeded Wall Street's expectations, according to Reuters. Revenue was up 16% from last year and 11% from the previous quarter:

Nvidia CEO Jen-Hsun Huang attributed the strong results to growth in Nvidia's datacenter, mobile, and PC businesses:

"Growth drivers have kicked in for us on several fronts. High-performance computing, virtualization and web service providers have created demand for our GPU-accelerated datacenter platforms. Automakers are using Tegra to help reinvent the driving experience. And our new Maxwell architecture is a giant leap forward that has triggered a major upgrade cycle by PC gamers."
For the ongoing quarter, Nvidia expects revenue of $1.2 billion, give or take 2%, with gross margin of 55.2%, plus or minus half a percentage point. For reference, revenue for the same quarter last year was $1.14 billion, and gross margin added up to 54.1%.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Dałny z gazetki oceniły drajwcrapa na 7/10 ? No to PGR4 powinien w takim razie dostać 11/10.

PS. Każdy pretekst dobry by wspomnieć o królu arkejdowych rejserów.

Edytowane przez Ins

Opublikowano
PS. Każdy pretekst dobry by wspomnieć o królu arkejdowych rejserów.

Co racja, to racja.

Opublikowano

Mam nadzieję już niedługo będę waszym zielonym bratem. Napaliłem się na Xboxa One jak cholera. Choć i tak PS4 lepsze, ale muszę zagrać w kolekcję Halo i SO. No i ponoć król knur ma jeszcze wiele gier zapowiedzieć. Więc dla obu systemów jest miejsce. A i ogólnie jara mnie zakup nowej konsoli, rozpakowywanie i zapoznawanie się z nią. PC do budy.

Edytowane przez Mantis

Opublikowano

Mantis, zawsze Ciebie szanowalem.

Opublikowano

Mam nadzieję już niedługo będę waszym zielonym bratem. Napaliłem się na Xboxa One jak cholera. Choć i tak PS4 lepsze, ale muszę zagrać w kolekcję Halo i SO. No i ponoćkról knur ma jeszcze wiele gier zapowiedzieć. Więc dla obu systemów jest miejsce. A i ogólnie jara mnie zakup nowej konsoli, rozpakowywanie i zapoznawanie się z nią. PC do budy.

Miałeś najpierw kupić Wii U...

Opublikowano

Macie zieloni, coś dla was. Archon, jak zwykle świetny.

Opublikowano

czujecie ze juz we wtorek w sumie z poniedzialku na wtorek odapale kolekcje szefa kuchni, a wy dalej bedziecie sie modlic zeby serwery nie padly i zeby dalo sie zrobic jedno okrazenie w DC ? xD b4LuVXB.png

Opublikowano

Mam nadzieję już niedługo będę waszym zielonym bratem. Napaliłem się na Xboxa One jak cholera. Choć i tak PS4 lepsze, ale muszę zagrać w kolekcję Halo i SO. No i ponoćkról knur ma jeszcze wiele gier zapowiedzieć. Więc dla obu systemów jest miejsce. A i ogólnie jara mnie zakup nowej konsoli, rozpakowywanie i zapoznawanie się z nią. PC do budy.

Wybacz, ale między innymi i twoje komentarze przekonały mnie do tego zakupu. WiiU obowiązkowo zakupię. Może nawet z Zeldą na jej premierę. A teraz pogram w obie forzy, przetestuję drugi sezon KI, powybijam zombie w DR3, utonę w dreamcastowych klimatach za sprawą SO, przypomnę sobie stare dobre czasy z szefem kuchni w kolekcji Halo. Będę czekał na genialne QB, oraz grę twórców mojego ukochanego Okami i wiele innych. A to tylko na Xboxie One.

Opublikowano

Wybacz, ale między innymi i twoje komentarze przekonały mnie do tego zakupu. WiiU obowiązkowo zakupię. Może nawet z Zeldą na jej premierę. A teraz pogram w obie forzy, przetestuję drugi sezon KI, powybijam zombie w DR3, utonę w dreamcastowych klimatach za sprawą SO, przypomnę sobie stare dobre czasy z szefem kuchni w kolekcji Halo. Będę czekał na genialne QB, oraz grę twórców mojego ukochanego Okami i wiele innych. A to tylko na Xboxie One.

Na Wii U masz dwie gry twórców Okami. Ale jak tam chcesz, Twój błąd.

Opublikowano

Jestem dla ciebie Figaro jak ten syn marnotrawny, który cię ciągle rozczarowuje, ale radujesz się jak do ciebie powraca. Nie martw się, bo przed e3 myślę, że będę miał wszystkie trzy konsolki nextgen.

Opublikowano

Jakąś listę prowadzisz ? :P

Opublikowano

Jakąś listę prowadzisz ? :P

Niee, po prostu z nim akurat dużo gadam prywatnie i dobrze wiem, że teraz powinien kupić konsolę Ninny i odpocząć od strzelanek :)

Opublikowano

Nie martw się, bo przed e3 myślę, że będę miał wszystkie trzy konsolki nextgen.

Niby jakie, jak jest tylko jedna.

Miałem brać podkonsole dla H5, ale przecieki mówią, ze to będzie (pipi) obesrane jak titanfail. No nic, poczekamy na Girsy.

Kubson, my będziemy grać jak cywilizowani ludzie w PES2015 full hd, a nie jak jacyś jaskiniowcy w 720p. Chyba, ze Konami wycisnie 100% z x-szrota i będzie to 900p.

Fajnie, ze w tej generacji wszystko wróciło na właściwe tory, powróciły czasy PS2. Każdy znajomy, który miał x360 przesiadł się na PS4 lub ma taki zamiar. Niedługo wraca król PES, a wraz z nim osiedlowe turnieje jak za czasów PS2.

Tylko Sony.

Opublikowano

Niedługo wraca król PES, a wraz z nim osiedlowe turnieje jak za czasów PS2.

Ale to już jest takie pewne, że PSN na premierę PES je,bnie i będzie trzeba z memorką do kolegi biegać?

Opublikowano

Tak, kruku. To są rzeczy oczywiste tak jak to, że jutro jest poniedziałek.

Opublikowano

Ale to już jest takie pewne, że PSN na premierę PES je,bnie i będzie trzeba z memorką do kolegi biegać?

Biedne gimby kanapowego grania nie kojarzą. Nic dziwnego, że zostałeś botem :rofl:

Opublikowano

Fajna wizja Yeti, szkoda tylko, że utopijna.

Opublikowano

Przy Destiny nie padło, to przy PES nie padnie. Yoshida mi obiecywał.

Fajna wizja Yeti, szkoda tylko, że utopijna.

Niby co jest utopijne, przecież to czysta prawda.
Opublikowano

To PES tez bedzie mial servery od Acti?

Opublikowano
Miałem brać podkonsole dla H5, ale przecieki mówią, ze to będzie (pipi) obesrane jak titanfail. No nic, poczekamy na Girsy.

jakiekolwiek Halo 5 by nie było to i tak będzie lepsze od Destiny, w które grałeś ostatni raz

13 PAŹDZIERNIKA 2014

jak się czujesz z tym? Kupiłeś sprzęt dla gierki, która jest słaba, która na xone wygląda tak samo, która działa lepiej na xone za sprawą XBL? Czyżby to skillowe multi nad którym rozpływałeś się całe wakacje zawiodło? I jeszcze tylko 40% pucharków zdobyte, co tak słabo?

Musiało boleć jak się okazało że miałem rację a ty się zbłaźniłeś.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.