Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

no ja dopiero co kupiłem Xone i już się zakochałem w forza 5 i killer instinct bardziej niż w jakiejkolwiek grze na ps4 które mam około pół roku.

ps. Pad też jest świetny

Edytowane przez kaz1115

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

no ja dopiero co kupiłem Xone i już się zakochałem w forza 5 i killer instinct bardziej niż w jakiejkolwiek grze na ps4 które mam około pół roku.

ps. Pad też jest świetny

[YETI]BOMBY PRAWDY ! :banderas: [/YETI]

Opublikowano

ps. Pad też jest świetny

dodam jeszcze od siebie że do tej pory ściągnołem tylko 53% forzy a już się nie moge oderwać.

Opublikowano

W sumie racja. Z tymi indykami już się zaczynam gubić co, kiedy i na co wychodzi bo tyle tego jest.

To jest dosyć prosty schemat:

1. Indyk ma premierę na PS4

2. Sprawdzamy recenzje wersji na PC/X360 sprzed 2 lat.

3. Dopisujemy do listy exów.

Opublikowano

jakiekolwiek Halo 5 by nie było to i tak będzie lepsze od Destiny, w które grałeś ostatni raz

13 PAŹDZIERNIKA 2014

Nie bronię Yetiego, ale szybkie sprawdzenie profilu na PS4 pokazuje, że ostatnio grał 1 listopada. Gamercardy/PSNprofiles pokazują datę zdobycia ostatniego trofeum, a nie to kiedy uruchamiano grę.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

ps. Pad też jest świetny

Kolejny ktory poszedl na latwizne i nie chcial przeczekac ''gorszych czasow'' :reggie:

Opublikowano

ps. Pad też jest świetny

Kolejny ktory poszedl na latwizne i nie chcial przeczekac ''gorszych czasow'' :reggie:

obie konsole stoją obok siebie i jak narazie to Xone daje mi fun z grania a ps4 cierpi na klęske nieurodzaju :/, po second son niema żadnej gry po którą bym biegł z wywieszonym jęzorem a jak odpaliłem killer instinct lub forze to poczułem znowu jak to jest być graczem :)

Edytowane przez kaz1115

Opublikowano

ps. Pad też jest świetny

dodam jeszcze od siebie że do tej pory ściągnołem tylko 53% forzy a już się nie moge oderwać.

Eee..... Czy tylko mi się wydaje, że coś jest nie tak z tym stwierdzeniem?

Opublikowano

obie konsole stoją obok siebie i jak narazie to Xone daje mi fun z grania a ps4 cierpi na klęske nieurodzaju :/, po second son niema żadnej gry po którą bym biegł z wywieszonym jęzorem a jak odpaliłem killer instinct lub forze to poczułem znowu jak to jest być graczem :)

:daddy:  :daddy:  :daddy:

Opublikowano

Co to (pipi)a znaczy "ściągnołem"?

Opublikowano

ps. Pad też jest świetny

Jesli nie chodzi o pisownie, to na XO mozna grac w gry jak sie scigaja.

Opublikowano

Od kiedy jestes fanem Xboxa i nie moga sie do niczego innego przyczepic :daddy: :daddy: :daddy:

Opublikowano

haha od kiedy ktoś tu się pisownią przejmuje ?

Od czasu do czasu

Opublikowano

Klapobot? To najgorsza z możliwych opcji w tym temacie. 

Opublikowano

ps. Pad też jest świetny

Jesli nie chodzi o pisownie, to na XO mozna grac w gry jak sie scigaja.

No właśnie o to chodzi, niby ogłasza, że Xbox One jest najlepszy z zayebiaszczymi tytułami i w ogóle powrót króla, a tu się okazuje, że mu się nawet pierwsza gra do końca jeszcze nie zainstalowała, lol. Trochę się chyba pospieszył z oceną.

Opublikowano

ściągnołem

weź jeszcze jakiś słownik ściągnij

Opublikowano

haha od kiedy ktoś tu się pisownią przejmuje ?

Ja się zawsze przypi*rdalam. :Coolface:

Opublikowano

l2dOhDM.jpgbywa jakoś muszę z tym żyć

Nie pokazuj takich fot bo nie dosc ze zjada cie za ortografie to zaraz klapki beda ci wytykac, ze nie jestes prawdziwym gracze bo śmiesz podlączac PS4 pod ekran mniejszy niz 60'
Opublikowano

Trzeba przyznac ze monitor to ma pod Xbona idealny xD.

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.