Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

l2dOhDM.jpgbywa jakoś muszę z tym żyć

Nie pokazuj takich fot bo nie dosc ze zjada cie za ortografie to zaraz klapki beda ci wytykac, ze nie jestes prawdziwym gracze bo śmiesz podlączac PS4 pod ekran mniejszy niz 60'

kawałek dalej jest 40 cali to jest wyjście awaryjne jak żona ogląda braci ćwoczków 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie pokazuj takich fot bo nie dosc ze zjada cie za ortografie to zaraz klapki beda ci wytykac, ze nie jestes prawdziwym gracze bo śmiesz podlączac PS4 pod ekran mniejszy niz 60'

prawdziwy klapek wybiera max 42' by móc spokojnie odpalać klasyki z ps2 na component cable i ps3 w 720p. :sir:  :trophy_gold:  

Opublikowano

na pierwszy rzut oka szukałem gdzie jest xbon, bo myślałem ze tam lezy jakis dekoder, potem się skminiłem że zrobiłeś zdjęcie obydwu konsol ifaktycznie też leży tam xboner, nie wiem jak można sie spuszczać nad wyglądem tego czegoś, gust porównywalny do poziomu podłogi co niektórzy tu prezentują :sick:

Edytowane przez mersi

Opublikowano

prawdziwy klapek wybiera max 42' by móc spokojnie odpalać klasyki z ps2 na component cable i ps3 w 720p. :sir:  :trophy_gold:  

Human eye cant see a difference past 30"  :taknieco:

Opublikowano

Nie no tak serio w życiu nie kupiłbym większego niż 42'. Zbyt lubię stare gry. Klasyk HD z ps2 w 720p., czy film odpalony na marnym dvd u ziomka z 55' to była lipa.  

Opublikowano

To ja juz nie wiem sam gdzie jest ta magiczna granica bycia baronem Plejstejszyn. Yeti moze rzucisz trochę światła na tę kwestie? Jakie są doładne wymagania?

Jaki TV, ile gifów na tydzień w CW, rodzaj nakładek na analogi, dozwolone gatunki wina? O takie rzeczy mi chodzi

Opublikowano

w klasyki gram na ps3 na lcd bez hdmi więc spoko 

czyli że masz 60 gb ze wsteczną kompatybilnością? 

Opublikowano

Ani, przecież to już było poruszane setki razy.

Mazzeo, Destiny to gra na 8, bardzo dobre multi, co op, beznadziejny single. Ja się nie zawiodlem, niektóre rzeczy bym wyrzucił czy zmienił, ale to nadal bardzo dobra gra.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

nie, mam slima na którym pokupowałem te klasyki które mnie interesowały, i które były dostępne.

Edytowane przez kaz1115

Opublikowano

nie, mam slima na którym pokupowałem te klasyki które mnie interesowały, i które były dostępne.

ja o takich klasykach mówię a tutaj to tylko kabel component i max 42';

Dragon_Quest_VIII_7680.jpeg 

gierki ps3 jeszcze nie nazwał bym "klasykami"

Opublikowano

Pytam bo może kiedyś nadejść ten dzień gdy postawie tego szrota u siebie w domu i chciałbym od początku okazać wystarczający szacunek marce żeby Sony wpuściło mnie na serwery tego słynnego Playstation Network.

Nie chce popełnić faux pas, rozumisz.

Opublikowano

Ani, przecież to już było poruszane setki razy.

Mazzeo, Destiny to gra na 8, bardzo dobre multi,

Buahahaha weź już nie trolluj xD Taki tekst mogłby tylko walnąć jakiś fan anczarted. Bez kitu, są pewne granice.

Opublikowano

Praca, rodzina, piwko że znajomymi.

Opublikowano

jak multi bardzo dobre to czemu w nie nie grasz od miesiąca?

Ostatni raz grał 1 listopada.

Opublikowano

Boże.

jakiekolwiek Halo 5 by nie było to i tak będzie lepsze od Destiny, w które grałeś ostatni raz
13 PAŹDZIERNIKA 2014

Nie bronię Yetiego, ale szybkie sprawdzenie profilu na PS4 pokazuje, że ostatnio grał 1 listopada. Gamercardy/PSNprofiles pokazują datę zdobycia ostatniego trofeum, a nie to kiedy uruchamiano grę.

Opublikowano

To jest data zdobycia ostatniego trofeum.

Opublikowano

Mazzeo :oh_you:

Opublikowano

No to beka, na stronach dotyczących zielonych braci zawsze pokazuje datę ostatniego odpalenia.

u niebieskich nikt nikogo nie inwigiluje, wiec nie ma takiej opcji.

Opublikowano

Po co inwigilować, nigdy nie wiadomo kiedy kogoś wywali, lub kiedy całe PSN padnie. Tam się każdą daną chwilę wykorzystuje na GRĘ!

W super remaster z PS3 lub pedała w rurkach, a gdy te gry już się przejdzie wtedy zostają tylko gify i platynowanie CW.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.