Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Problemy z PS4 to mają chyba Janusze co kupują konsole w lombardzie, każdy z moich znajomych z konsolą ma Ps4, nikomu nic nigdy z zadna sie nie stalo, jednemu tylko gumy na padzie padły( premierowa sztuka)

Tu na forum tez jakos nie widac zeby ludzie mieli problemy z nimi.

Opublikowano

Fanboje Sony znowu zaburzają przestrzeń i wmawiają sobie perfekcję plejki?

Opublikowano

No jak gra sie raz w tygodniu w dc jak coś tam zadziała to nic dziwnego, że smigaja te plejki.

Opublikowano

Moja 4C nawet jak jest wyłączona to w środku coś piszczy poszperałem w necie i znalazłem że podobno są jakieś luzne cewki w zasilaczu o_O

Jakby ktoś potrzebował jakiś dowodów http://myps.pl/szumiacy-zasilacz-ps4-gdy-wylaczona-t941/

Jest to bardzo ciche nie przeszkadza ale ja już tak mam że jak już o czyms wiem to mnie to podwójnie wku..rwia

Edytowane przez tomci23

Opublikowano

:czezky:

Opublikowano

Moja 4C nawet jak jest wyłączona to w środku coś piszczy poszperałem w necie i znalazłem że podobno są jakieś luzne cewki w zasilaczu o_O

Jakby ktoś potrzebował jakiś dowodów http://myps.pl/szumiacy-zasilacz-ps4-gdy-wylaczona-t941/

Jest to bardzo ciche nie przeszkadza ale ja już tak mam że jak już o czyms wiem to mnie to podwójnie wku..rwia

Trzeba czekac na 4D  :reggie:

Opublikowano

Ta forza to chyba nie jest nawet grafika.

Opublikowano

Mialem tyle zrobic dzisiaj, ale to cholerne tlou wciaga jak bagno i siedzialem przy tym dzisiaj lacznie 3, moze 4 godziny. Mam nadzieje, ze jeszcze nie jestem przy koncu bo chce wiecej.

Opublikowano

A która pora roku?

Opublikowano

:czezky:

Inni tez potrafio.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

usnąłem w połowie pierwszego wyścigu 1v1 w F4. free ride w H1 znudził po 15 minutach. polecam cierpiącym na bezsenność. :lapka:

#Team Burnout z lat 2003-2006.  :sir:  :platinum:

Opublikowano

W super remaster z PS3 lub pedała w rurkach, a gdy te gry już się przejdzie wtedy zostają tylko gify i platynowanie CW.

Szkoda że na XO po SO nie licząc odgrzewanego czteropaka będzie (pipi) obesrane do Q3 2015 czy kiedy tam mają zamiar wypluć QB. Niech Spencer jakoś ogarnie kalendarz i rozłoży premiery na cały rok a nie już (pipi)i że raczej nie wydadzą wszystkiego co planują na 2015 w końcu nic w tym dziwnego gdy wydaje się głownie gierki w przedziale wrzesień-listopad a resztę roku ma w (pipi)e <_<

Opublikowano

A która pora roku?

Obecnie

jeżdżę koniem po campusie, ale jeszcze nie dotarłem do laboratorium.  Będzie zima?

Mam strasznie mieszane uczucia co do tego tytułu, wiem, że muszę jeszcze sprawdzić multi, bo jakkolwiek nie lubię sieciowego multiplayera, to gunplay w tlou mi się bardzo podoba.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

A która pora roku?

Obecnie

jeżdżę koniem po campusie, ale jeszcze nie dotarłem do laboratorium.  Będzie zima?

Mam strasznie mieszane uczucia co do tego tytułu, wiem, że muszę jeszcze sprawdzić multi, bo jakkolwiek nie lubię sieciowego multiplayera, to gunplay w tlou mi się bardzo podoba.

Jeszcze sporo przed Tobą.

Multiplayer jest genialny.

Opublikowano

*

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Multiplayer jest genialny.

z tym że bez minimum dwóch współpracujących znajomych ma się w nim marne szanse przeciw teamom. dobrze że jest tam opcja gry bez drużyn, no ale wtedy trzeba mieć nadzieję na ogarniętych randomów. 

Opublikowano

No właśnie, multi w TLOU jest dobry, ale tylko ze zgraną ekipą, z randomami to jest chuj, a nie gra.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.