Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ja go sprawdzę dopiero na PS4. Nie wiem czy na PS3 gra jeszcze tyle osób co świeżo po premierze.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czasem znajdą się ogarnięte randomy, którzy nie używają R2 przez cały czas, hehe. To jest właśnie najlepsze uczucie, jak nagle się tak zgrasz z jakimś randomem.

Opublikowano

multi w TLOU (...) tylko ze zgraną ekipą

sie wie

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ale to był Twój wyczyn na tym gifie?

uff dobrze że dał radę  wylądować przed końcem odliczania, ciąg dalszy beczuni z drive crapa i szrota ps4 bez gier  :)

pewnie nie jego GIF, nie wymagajmy zbyt wiele po sonybotach....skill, własna twórczość wysokiej jakości, dobry gust, to tylko u Zielonej Szlachty.

Opublikowano

dzięki edycji GOTY doszło sporo mięsa armatniego.  

kpcbtp.gif

#team :banderas:

hehehe

Opublikowano

Czy tu jest wallhack? wtf? 

Opublikowano

tak, ale trwa parę sekund i długo się odnawia. w odróżnieniu od tego dotyczącego członków własnej drużyny z powyższego gifa. gra polega na skradaniu i trzymaniu się blisko. bez tej opcji mecze były by kurefsko nudne, bo mnóstwo czasu schodziło by się na wyszukiwanie. 

Opublikowano

tak, ale trwa parę sekund i długo się odnawia. w odróżnieniu od tego dotyczącego członków własnej drużyny z powyższego gifa. gra polega na skradaniu i trzymaniu się blisko. bez tej opcji mecze były by kurefsko nudne, bo mnóstwo czasu schodziło by się na wyszukiwanie. 

Bez tolerancji do wallhacka, developer powinien dostosować grę do braku wallhacka, a nie wallhacka do gry.

Opublikowano

Bez tolerancji do wallhacka, developer powinien dostosować grę do braku wallhacka, a nie wallhacka do gry.

Wallhack w multiplayerze TLoU jest bardzo dobry i dodaje pewnego posmaku taktycznego. Za to w singlu...

Opublikowano

nie pamiętam dokładnie jak to było ale można założyć sobie perki aby ograniczyć jego działanie. dyby to faktycznie był taki fakap zarówno Ins, Mazzeo, jak i Czezky i Bansai, zamiast się nim jarać, zyebali by go w CW jak burą suką.  :dog:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Perka masz by wallhack dłużej trwał ... coś ty wiesz o tej grze w ogóle ?

Opublikowano

Jest tez taki, ze cie na wallhacku nie widac, uzywam tego.  

Opublikowano

Przykre.... COD, SO, Forza, FH2, Destiny.....wolą TV :(

Edytowane przez Neox

Opublikowano

tylko tyle by używać Covert Training by być dla nich niewidoczny kiedy chodzę w kuckach i mieć wbite w ten perk.

Problem Officer?  :reggie:

@up no proszę Czezky mnie uprzedził.

Opublikowano

xDDD

Pokazałeś, ze ty wiesz dużo.

Fajnie, ze wszyscy zgadzają się, ze TLoU w singlu jak i w multi gotg.

Opublikowano

Szukałem nazwy w sieci. ma być Printscreen Google Historia z zaznaczoną godziną? Nie grałem w niego z 5 mies. 

Opublikowano

A jeszcze zapytam o jedną rzecz z TLOU, WIELKI SPOILER W CHU>J:

Na końcu tej sekwencji kiedy Joelem jesteśmy zabunkrowani z karabinem snajperskim na końcu ulicy (tam gdzie wcześniej sami musieliśmy pod ogniem tej snajperski się ukrywać) i osłaniamy Ellie, Sama i jego brata na końcu na na nich rzucają się zainfekowani. Są różne cutscenki jakie się pojawiają później czy tylko jedna? Pytam, bo najpierw zestrzeliłem grzyby dobierającego się do starszego, dopiero później tego co chciał złapać młodszego, no i na cutscence później to młodszy był ugryziony i wiadomo co dalej. Tak pomyślałem, że może jakbym najpierw odratował dzieciaka, to pojawiłaby się inna cutscenka.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Na końcu tej sekwencji kiedy Joelem jesteśmy zabunkrowani z karabinem snajperskim na końcu ulicy (tam gdzie wcześniej sami musieliśmy pod ogniem tej snajperski się ukrywać) i osłaniamy Ellie, Sama i jego brata na końcu na na nich rzucają się zainfekowani. Cutscenka, są różne cutscenki jakie się pojawiają później czy tylko jedna? Pytam, bo najpierw zestrzeliłem grzyby dobierającego się do starszego, dopiero później tego co chciał złapać młodszego, no i na cutscence później to młodszy był ugryziony i wiadomo co dalej. Tak pomyślałem, że może jakbym najpierw odratował dzieciaka, to pojawiłaby się inna cutscenka.

Nie byłoby innej cutscenki. Ale pomysł fajny.

Opublikowano

xDDD

Pokazałeś, ze ty wiesz dużo.

Fajnie, ze wszyscy zgadzają się, ze TLoU w singlu jak i w multi gotg.

Wiem na tyle dużo by cię zniszczyć w multi :-) 

PS. Zgadzają się z tym tylko jednoplatformowce.

Opublikowano

gdybyśmy byli 15 lat młodsi pewnie już by się to skończyło na wirtualnym 1v1.  :shotgun:

Opublikowano

Pamiętam jak grałem na PS3 w multi TLOU z Jaczesem i YETI-m. Jaczes wiadomo gadał na luzaku, było śmiesznie, a YETI był cichutko, prawie się nie odzywał. Widać, że cwaniak tylko przez neta na forumku. xD

Dobrze się grało, wymiatało się snajperką. :i_am_so_happy:

Opublikowano

Na końcu tej sekwencji kiedy Joelem jesteśmy zabunkrowani z karabinem snajperskim na końcu ulicy (tam gdzie wcześniej sami musieliśmy pod ogniem tej snajperski się ukrywać) i osłaniamy Ellie, Sama i jego brata na końcu na na nich rzucają się zainfekowani. Są różne cutscenki jakie się pojawiają później czy tylko jedna? Pytam, bo najpierw zestrzeliłem grzyby dobierającego się do starszego, dopiero później tego co chciał złapać młodszego, no i na cutscence później to młodszy był ugryziony i wiadomo co dalej. Tak pomyślałem, że może jakbym najpierw odratował dzieciaka, to pojawiłaby się inna cutscenka.

przeceniasz ND, tyle ci powiem :)

Opublikowano

Jeśli Mazzeo piszę mate5 że ten przecenia Naughty Dog, to wiedz że coś się dzieje.  :pope: 

Opublikowano

Rzeczywiściem, jestem chyba obok niego, ravena i bubsona największym hejterem ND na forumku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.