Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Przecież te "symulatory" są głównie dla beki tworzone, a że ludzie za to płacą to już inna sprawa.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

a ja myślałem, że symulator kozy to GOTY, myliłem się, symulator kamienia FTW!! GOTG!

Opublikowano

Czemu mendrek może wystawiać więcej niż jeden minus na dobę? Też tak chcę, przynajmniej mędrkowi!

@blantman, jak tak przesłuchałem wywiad AngryJoe z developerem Destiny, to można być niemal pewnym, że Destiny na blaszakach to tylko kwestia czasu. Poniekąd to już tradycja - na konsole wersja beta, co by ogarnąć infrastrukturę online, a potem wydać na PC już zoptymalizowane.

Aczkolwiek patrzę na materiały z tego Destiny i widzę nudny miks Halo i Borderlands. Meh.

Opublikowano

GOTY symulatorem jest to:

:teehee:

MUSZE TO MIEC XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Aczkolwiek patrzę na materiały z tego Destiny i widzę nudny miks Halo i Borderlands. Meh.

O nie Sławuś, nie, po prostu nie.

Przed zagraniem w Alphe mialem podobne nastawienie co do tego tytulu a teraz na sama mysl o premierze jestem mokry jak pazdziernik. Wstrzymaj sie z osadami dopoki nie zagrasz ;)

Opublikowano

Destiny na blaszakach to tylko kwestia czasu. Poniekąd to już tradycja - na konsole wersja beta, co by ogarnąć infrastrukturę online, a potem wydać na PC już zoptymalizowane.

wam też jakoś się tak smutno robi jak to czytacie?

Opublikowano

Przecież te "symulatory" są głównie dla beki tworzone, a że ludzie za to płacą to już inna sprawa.

oj cicho 

BEKA Z MASTER RASY, TYTANY KUPUJO ZEBY GRAC W KAMIENIA XD

Ostatnio też wyszedł symulator zakopywania się w błocie

Opublikowano

Destiny na blaszakach to tylko kwestia czasu. Poniekąd to już tradycja - na konsole wersja beta, co by ogarnąć infrastrukturę online, a potem wydać na PC już zoptymalizowane.

wam też jakoś się tak smutno robi jak to czytacie?

Nie. Wesoło mi się robi :P

Edytowane przez KIELiCH

Opublikowano

Akurat Spintires wygląda spoko.

Ponoć grę tworzyła tylko jedna osoba ale nie umiem znaleźć potwierdzenia tej informacji.

Opublikowano

za je bi ste (serio!) tylko czy lapek podoła? wątpie

ps. ostatnio gralem na pc w coś ala symulator burzenia budynków, spełnienie mokrych snów

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Wiem że są tacy co się jarają Spintires ale nie pojmuje czemu. Fajna fizyka podłoża reagującego odpowiednio na ciężkość pojazdu, fajnie by było zobaczyć to w jakiejś innej grze. Samo Spintires mi nie robi.

Opublikowano

Już hejtuje ;/

Soul zaszedł za daleko, nie bardzo ogarnia co się dzieje, chce przywrócić zaufanie do własnej osoby na forumku i dlatego pierdooli głupoty.

Tobie styknie rzucić byle jaką padlinę.........

Nie, już nie wracaj do tego, i nie brnij dalej w tą dyskusję czemu kupiłeś xboxa.
Opublikowano

Wiem że są tacy co się jarają Spintires ale nie pojmuje czemu. Fajna fizyka podłoża reagującego odpowiednio na ciężkość pojazdu, fajnie by było zobaczyć to w jakiejś innej grze. Samo Spintires mi nie robi.

niektórych jarają japońskie żelki z blond włosami i 3 metrowymi mieczami

inni się jarają samolotami, a to akurat jest dla fanów ciężkiego sprzętu w terenie (są takie zawody sportowe nawet) tu widać bardzo dobrą fizykę przyczepności, błota, zawieszenia, przełożenia mocy na osie, no i pewnie dobrze odwzorowane klasyki wschodniej myśli technicznej 

Opublikowano

Sam sobie odpowiedziałeś.

Symulatory nikogo, ale wydaj je w ładnej grafice i z ciekawą fizyką, to już wszyscy mają mokro. W zapodanym symulatorze śmieciarki wrzuciliby jakieś "next genowe" efekty kurzu, pyłu, błota i fizyki rozsypywanych śmieci, to reakcja byłaby pewnie podobna.

A potem się dziwią, że developerzy idą w świecidełka, zamiast gameplay i framerate. ;)

@Bansai:

Nie będę oceniał, choćby z tego powodu, że tak naprawdę nie jestem jakimś szczególnym miłośnikiem FPSów i gram raczej w wybrane pozycje. Czasem nawet "średniak" na miarę Rise of the Triad będzie dla mnie bardziej kuszący, niż wspomniane "bestsellery" typu Halo czy Borderlands. Po prostu nie widzę w tym Destiny niczego, co by mnie osobiście miało przyciągnąć.

Opublikowano

No lipa bo to coś na poziomie The Order tylko lokacje mają być bardziej zróżnicowane

Jaki tryhard XD

GOTY symulatorem jest to:

:teehee:

MUSZE TO MIEC XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Bez Titanow w SLi nie ruszy.

oj cicho

BEKA Z MASTER RASY, TYTANY KUPUJO ZEBY GRAC W KAMIENIA XD

Kupiłbym, zagrywalem się kiedyś w takie gierki, nie pamiętam nazwy, miało w tytule 4x4
Opublikowano

Śmiejecie się ale jak symulator kozy byłby na jednej z konsol. To właściciele tejże by krzyczeli o następnym tytule ekskluzywnym;)

Swoją drogą podobno spintires to świetny symulator. Ja nie lubię ale recki czytałem.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Gdyby mój laptop nie miał problemów z Airline Tycoon 2, to bym kupił :)

Opublikowano

Qrva, dla czego dla czego ja się pytam ??

Soul czemu cytujesz moją wypowiedz w stosunku do easye i bierzesz ją jakby była skierowana do Ciebie?

by suteq

Soul zaszedł za daleko, nie bardzo ogarnia co się dzieje, chce przywrócić zaufanie do własnej osoby na forumku i dlatego pierdooli głupoty. 

by kalafior

Dobra, mój fail. Już widzę.  :confused:

Tak to jest jak się człowiek nie wyśpi.

by suteq

Już hejtuje ;/ 

by soul

Nie, już nie wracaj do tego, i nie brnij dalej w tą dyskusję czemu kupiłeś xboxa. 

by kalafior

my o jednym on o drugim  :thumbsup:

Opublikowano

No no Soul, ktos cie musi zapoznac z konceptem cytowania selektywnego.

By Bansai

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

dla czego dla czego ja się pytam ??

Opublikowano

Śmiejecie się ale jak symulator kozy byłby na jednej z konsol. To właściciele tejże by krzyczeli o następnym tytule ekskluzywnym;)

Swoją drogą podobno spintires to świetny symulator. Ja nie lubię ale recki czytałem.

Symulator kozy wychodzi jakos niedlugo na PS4 i One. :ninja:

Edytowane przez easye

Opublikowano

niektórych jarają japońskie żelki z blond włosami i 3 metrowymi mieczami

nie ma na świecie gry z japońskim żelkiem który ma blond włosy i trzymetrowy miecz :(.

na przyszłość nie kłam więcej! ten temat jest jaki jest, ale mimo wszystko liczą się tu FAKTY!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.