Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

:yao:

Opublikowano

Można się było tego spodziewać. A teraz powiedzieć mi, który z was dołożył cegiełkę kupując nowe AW. Od razu leci raport :)

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

:facepalmz:

Opublikowano

Totalne zaskoczenie, że najpopularniejsza gra na świecie została w głosowaniu uznana za najpopularniejszą grę na świecie. No kto by przewidział taki obrót spraw.

Opublikowano

Witajcie w życiu. Mnie zdziwiło że dopiero teraz COD wpadł na pierwsze miejsce.

Opublikowano

More than 5,000 fans of the book from 140 countries across the world took to an online poll to vote for their favourite games, and the top 50 record-breaking games were featured in the book,” Craig Glenday, Editor in-Chief at Guinness World Records told The Independent.

To mega miarodajne te głosowania mają skoro aż 5tys ludków tam im głosowało.

Pewnie akurat gimbusy miały wolne od szkoły to sobie zagłosowały na COD XD

Opublikowano

A ja dzisiaj chyba sobie zacznę Modern Warfare 2, trochę wolnego w tym tygodniu to może do niedzieli zdążę skończyć  :sir:

Opublikowano

A ja dzisiaj chyba sobie zacznę Modern Warfare 2, trochę wolnego w tym tygodniu to może do niedzieli zdążę skończyć :sir:

Bronienie burger kinga goty, takie rzeczy tylko w codzie.

Opublikowano

A ja dzisiaj chyba sobie zacznę Modern Warfare 2, trochę wolnego w tym tygodniu to może do niedzieli zdążę skończyć  :sir:

Mysle, ze spokojnie skonczysz i jeszcze zdarzysz skoczyc na policje. O ile masz 5min.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Tak się kur.wa przyglądam od jakiegoś czasu temu tematowi i to to co prezentuje tutaj zgniło-zielona społeczność bezbecznych karłów gejmingu przerasta nawet moją pogardę w kierunku x-g.ówna.

Kur.wa mać przez x-tfu-boxa ten biznes albo padnie, ale po prostu ktoś to kur.wa wszystko kupi za dwadzieściapińć groszy i zwolni w ch,uj 

Oto mamy naczelnych wyznawców uber zielonego gajmingu: bluber – człowiek alternatywa, który w życiu nie widział gierki na ekranie większym niż komórka Michaelisa ale ku.rwa główny specjalista 900p vs 1080p i że grafika się nie liczy i nikt jej nie zobaczy. Do tego mamy rok po premierze next genów a on dalej łyka gierki z YT no ale „PS4 SSIE” wiadomo, tak trzeba, jest prawilnie (ch,uj że dwa razy więcej konsol PS4 poszło w świat bo ludzie wiedzą co dobre, no ale musi być hipstersko, więc broda do przodu i jazda)

Wtóruje mu ping – wesoły piwniczny pulpecik, który grając w swojej norze w każdą grę świata słyszy nawet szum konsol, bo nie gra na słuchawkach ani dźwięku z gier tez nie lubi bo wtedy nie ma kontaktu ze światem. Kur.wa następny pr0 gamer, lista płac dobrej gry w dziale SOUND jest tradycyjnie dłuższa niż shotgun Mendrka, ale po ch,uj zwracać uwagę na takie aspekty gry. Gdyby ping pisał recenzje byłyby takie:

Gra nr 1:

Grafika spoko, ale słaba bo na PC byłaby w 4K, bardzo dobra grywalność, nudna mechanika rozgrywki (powtarzalność, widziałem to już w ShinonoGuSeku niszowej gry z Korei), a dźwięk to nie wiem bo muszę nadzorować szum konsoli aby udowodnić, że xbox lepszy

Gra nr 2:

Piszę recenzję tej gry bo mam ją pierwszy w Polsce, ale jeszcze nie wiem czy to dobra gra bo jej nie odfoliowałem

XBOX SPECJALIŚCI OD HARDCORE GEJMINGU

No dobrze dobrze, zostawiamy chłopaków w spokoju, xbox ma tu jeszcze bojowników o wolność, którzy teraz nam udowodniają, że kolorowe wesołe podskakiwajki na Nintendo to pedalstwo, ale już nadanie im jeszcze większej ilości kolorków oraz loga XSHIT a także tytułu Sunset Overdrive czyni z tego wyjątkowy kąsek dla smakosza. 

Hardcore gejming by America kur.wa, idźcie se cofnąć czas (bo widzę, że januszowanie na x-ie w formie) początku XXI wieku kiedy panował jeden jedyny król a gracze pławili się w luksusach. 

#4theplayers
Opublikowano

Król powrócił :sir:

At this point, there's only one question left to answer: is PES 2015 a better game than FIFA 15? In terms of replicating the balance of real football, the answer is an emphatic yes.

The latter's constant need for the spectacular is overpowered by a formula which rewards the subtle tweaks and tactical variation which fuels the real-life sport. PES 2015 actually benefits from arriving two months later than its adversary, which has displayed its weaknesses over extended play since release.

It's perhaps ironic that, in the year PES introduces micro-transaction monetisation, the developer has reminded everyone that football - virtual or not - is meant to honour those who conglomerate the basics into a winning formula. Whether or not the desire to farm gamers' cash stumps the series' growth remains to be seen in the long-term, but PES Productions is currently sitting on a durable and resilient blueprint of how football should be played.

FIFA and PES seem to have swapped shirts, with neither catering to the original audience they once set out to attract. Based on this year's offerings, though, it's PES that has the clearer direction of where it's headed. Perhaps most tellingly of all, PES 2015 is more satisfying in defeat than FIFA 15 is in victory.

fifa = ps4

xo = pes

http://www.eurogamer.net/articles/2014-11-10-pro-evolution-soccer-2015-review

Opublikowano

Waldek słabizna, kiedyś było lepiej. :(

Opublikowano

O bulwa, przy piwnicznym pulpeciku poplułem ze śmiechu monitor. Waldemar mistrz! Będzie nagroda magazynu "Twoja konsola" w kategorii "bomby prawdy" i "forumowe wycieczki osobiste" :)

Opublikowano

Co waldek, serwery w battlefieldzie padły, że taka spinka?

Waldek od marca nie grał w Battlefielda a konsole to chyba w sierpniu ostatni raz odpalił (nadal tego the last of us nie skończył :yao:) i jak ja mam takiego człowieka na wojnie traktować poważnie?

Jz39wyU.jpg

baron gejmingu xD

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Znając życie jak już znalazł czas na gierki wideo dla dzieci, to akurat PSN nie działał, więc nie dało się zrobić update profilu - to akurat nie takie trudne posiadając konsolę gónwo obesrane od Sony

Opublikowano

Baroni kupuja PS4 nie po to aby grac (bo i w co) tylko po to zeby stalo w domu i status spoleczny wznosilo wsrod znajomych januszow.

Opublikowano

ratujecie się teraz śmieszniutkie żelkowe ludziki, a d,upa boli bo jeden gra w zasadzie bez dźwięku, a drugi bez obrazu xD. Powinniście gry przechodzić razem grając obok siebie, wtedy może ogarnelibyście całość    :yao:

a TLOU prawilnie skończone, teraz dodatek będzie grany. 

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

No mój ziomek, dumny posiadacz PS4 mówi, że w zasadzie korzysta na "konsoli" tylko z Netflixa... :(

A po co mi dźwięk w grze? Wystarczy, że konsola chodzi mi cichutko, ja chce się odprężyć, a nie żeby mi dźwięki świszczących kul z baterfielda je.bały po uszach. Relaks Panie! Dzięki doskonałej ciszy mogę się skupić na gameplayu i delektować grafą.

Edytowane przez ping

Opublikowano

A po co mi dźwięk w grze? 

ja też jestem tego zdania, Podeślij info do MS Studios aby olali dźwięki samochodów w Forzie, sporo sianka zaoszczędzą i będzie można więcej mountain dew kupić czy może wreszcie pełne 1080p w jakiejś dodatkowej produkcji. Choć zaraz wpadnie bluber, że on na 16 calach nie widzi różnicy, więc w zasadzie dla x-fanów można by zrobić remake'i ze SNESA - bez dźwięków i grafiki, bo przecież dobre replayabilityjest (tylko cofanie czasu się wstawi i już 8/10)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.