Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

:facepalmz: :facepalmz: :facepalmz:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Cofnęli się do ery Atari :P

Opublikowano

ale graficznie ładnie wygląda :teehee: swoją drogą więcej ikonek na ekranie i wallhacków i podświetleń nie dało się wrzucić?

Opublikowano

To AI to jedno wielkie PS4 panowie.

Opublikowano

Do ku.rwy nędzy kolejna gra z wallhackiem czy tych ludzi już popi..erdoliło do reszty? Najgorsze jest, że i tak paru posiadaczy PS4 z uśmiechem na ustach popędzi po to dzieło bo innych gier u nich i tak nie ma.

Opublikowano

Wallhack za ja (pipi)e, bardziej kurewskiego czerwonego na podswietlenie juz nie dalo rady dac? No przeciwnicy sie swieta jak kroliczki Playboya  :facepalmz:

Zabicie z ukrycia +50pkt, no co za zdziwienie ze po 6 czesciach gry o skrytobojcach dali mozliwosc zabicia kolesia z ukrycia i jeszcze pkt za to daja, swietna robota Assassinie!   :facepalmz:

AI przemilcze ale czy Ubi nie tlumaczylo sie ze 900p bo wlasnie AI za bardzo obciaza CPU?  :facepalmz:

No kuzwa cos mnie strzela na sama mysl ze pewnie po premierze Unity seria AC wskoczy na drugie miejsce najpopularniejszych serii gier wideo. Zaraz za Call of Duty  :facepalmz:  :facepalmz:  :facepalmz:  :facepalmz:  :facepalmz:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ja juz nie mogę się doczekać, aż sprawię sobie combo Unity + Rogue.

Opublikowano

Do ku.rwy nędzy kolejna gra z wallhackiem czy tych ludzi już popi..erdoliło do reszty? Najgorsze jest, że i tak paru posiadaczy PS4 z uśmiechem na ustach popędzi po to dzieło bo innych gier u nich i tak nie ma.

Ta bo posiadacze XO nie będą się spuszczać nad tym tasiemcem :sexkonik: :sexkonik: :sexkonik:

Opublikowano

W Rogue bym pogral, poczekam na wersje PC (pirate copy  :sorcerer: ), niby AC, niby rak, ale kurfa plywanie stateczkiem jest po prostu najlepsze. Ze wszystkich gier o tej tematyce jakie wyszly, AC udalo sie najlepiej zaimplementowac plywanie statkiem oraz walke na morzu.

Szkoda ze tak malo gier chwyta sie tych klimatow :/

Opublikowano

Retarded's Creed. oh Ubi  :dog:

Niech oni wywalą cały zespół i zatrudnią ludzi od nowa by uratowali te zgliszcza serii. nie pozwolą jej umrzeć bo za duży hajs ale jak tak dalej pójdzie to i tak zdechną z głodu.

Opublikowano

W Rogue bym pogral, poczekam na wersje PC (pirate copy  :sorcerer: ), niby AC, niby rak, ale kurfa plywanie stateczkiem jest po prostu najlepsze. Ze wszystkich gier o tej tematyce jakie wyszly, AC udalo sie najlepiej zaimplementowac plywanie statkiem oraz walke na morzu.

Szkoda ze tak malo gier chwyta sie tych klimatow :/

No właśnie mi się marzyła już długo dobra gierka w pirackich klimatach, więc jak odpaliłem AC4 (mimo, że seria wieje mi chu.jem bo cały czas robisz to samo) to było BOŻE GOTY ALE DOBRA GRA I JAKA GRAFA. Pamiętam moment z wielką bitwą morską w sztormie, gdzie

uwalniało się zakładników

. Po odpowiedniej ilości specjalnych papierosów i podgłośnieniu odbiornika wizyjnego (co robię bardzo rzadko), gdy usłyszałem dźwięk rozbijających się o burtę fal, szanty moich pobratymców stwierdziłem, że ALLEEEE TE TRIPLE A GRY POTRAFIĄ BYĆ DOBRE. Skończyłem na PS4, mam nadzieję, że za jakiś czas kupię wersję Xbone, by znów przeżyć te piękne chwile.

Dlatego bardziej leży mi Rogue niż Unity, ale chcę obadać jedno i drugie. Szkoda że to pierwsze będzie wyłącznie na past genach...

Opublikowano

Retarded's Creed. oh Ubi  :dog:

Niech oni wywalą cały zespół i zatrudnią ludzi od nowa by uratowali te zgliszcza serii. nie pozwolą jej umrzeć bo za duży hajs ale jak tak dalej pójdzie to i tak zdechną z głodu.

Ale dla gimbazy i casuali własnie taka forma tej gry jest najlepsza, ładna graficzka, historyczne wydarzenia i prostacki gameplay z wallhackami i resztą modern gejmingowego syfu.

Opublikowano

I taki balon mi będzie pisał, że nie jest rakiem kupując Unity. XD

Opublikowano

ale graficznie ładnie wygląda :teehee: swoją drogą więcej ikonek na ekranie i wallhacków i podświetleń nie dało się wrzucić?

no chyba se rzygne XD 

1.Halo MMC

2. GTA V

3. Forza Horizon 2

4 Assasins Creed Unite

5 Sunstet Overdrive 

6 Alien

7 Far Cry 4

8 Evil Within 

Opublikowano

Jacyś fani starych IP ze stajni MS i Rare? 5 dni temu MS zarejestrował Battletoads:

http://tsdr.uspto.gov/documentviewer?caseId=sn86445867&docId=APP20141108074708#docIndex=0&page=1

Zesr,am sie ze szczęścia jeżeli to bedzie podane w takiej formie jak kiedyś

Czyli w formie popsutego coopa?

Opublikowano

Bardziej chodziło o klimat i gameplay, no ale ty wiedz lepiej

Opublikowano

1.Halo MMC

2. GTA V

3. Forza Horizon 2

4 Assasins Creed Unite

5 Sunstet Overdrive 

6 Alien

7 Far Cry 4

8 Evil Within 

Fixed

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

hav3n - a Evil Within podobał sie? jesteś fanem residentów?

pytałem pare osób z psn to mówią, że za dużo gore

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Nie powiem ci.

Opublikowano

No mój ziomek, dumny posiadacz PS4 mówi, że w zasadzie korzysta na "konsoli" tylko z Netflixa... :(

B19uxPkCIAAJgac.png

Opublikowano

Nie powiem ci.

:oh_you:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.