Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Teraz robisz podpuchy, żeby znowu się nie skopromitować? W końcu zaczynasz myśleć.

A preorder na Unity pewnie już masz złożony. XD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie, on ma na Far Cry 4 :3

Opublikowano

Zawsze jak patrzę na screeny z nowych AC to mi żal du.pę ściską, że takie ładne lokacje marnują się na tak słabe gry.

Dokładnie. Ja zawsze chciałem, podobnie jak chyba większość fanów, AC w Japonii i w Chinach, ale gdy patrzę na ten filmik np. z prezentacja AI który ktoś wrzucił parę stron wcześniej to się nawet cieszę, że postawili na oklepaną Rewolucję Francuską. Przynajmniej nie mam aż tak wielkiego dupościsku.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Teraz robisz podpuchy, żeby znowu się nie skopromitować? W końcu zaczynasz myśleć.

A preorder na Unity pewnie już masz złożony. XD

Nie, ale na Far Cry 4 tak.

Opublikowano

czekaj, czekaj, co chwile piszesz ze Ubi to rak branzy ale pre-ordera na gre od nich masz zlozonego ?xD

#fucklogic

Opublikowano

Dobrze wiedziec na kim rak sie zywi.

Opublikowano

Nie, on ma na Far Cry 4 :3

Słabe prowo

43566644109077371392.png

VS

56439407579021704405.png

69700894520425520939.png

Tak więc wiesz

:daddy:

Opublikowano

Ty jak zawsze samojebka master.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

FC3 ma srednia 91%? :facepalmz:  :facepalmz:  :facepalmz:  

Opublikowano

Zawsze jak patrzę na screeny z nowych AC to mi żal du.pę ściską, że takie ładne lokacje marnują się na tak słabe gry.

Dokładnie. Ja zawsze chciałem, podobnie jak chyba większość fanów, AC w Japonii i w Chinach, ale gdy patrzę na ten filmik np. z prezentacja AI który ktoś wrzucił parę stron wcześniej to się nawet cieszę, że postawili na oklepaną Rewolucję Francuską. Przynajmniej nie mam aż tak wielkiego dupościsku.

Problem w tym, że jakkolwiek rewolucja francuska jest znana każdego "hamburgerowi", to nie jest oklepana w grach video.

Opublikowano

Nie no (pipi) za(pipi)iście, wyzywa innych od raków branży, a sam ma preorder na FC4. XD

Jestem coraz bardziej pewien, że exact odczuwa przyjemność gdy robi z siebie pośmiewisko.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Wczoraj gif z driveszrota, dziś MC i porównywanie na nim gry, która ma premierę jutro do FC3 nikogo...

Przekładając na klapkowo januszowe - FC3 jest tak bardzo nikogo, że na pewno nie zrobią z niego remastera. :empathy3:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Nie no (pipi) za(pipi)iście, wyzywa innych od raków branży, a sam ma preorder na FC4. XD

Ty nie rozumiesz

Assasins Creed z części na część

wykres-w-d%C3%B3%C5%82.jpg

W przypadku Far Cry

1 Część była dobra

2 Dno

3 Świetna

4 Może być tylko lepiej

49560948861164824116.png

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

to co, jak dobre średnie exów MS na mc to nagle ocena taka legitymacyjna. a jak Ubi dostało więcej, to już nie?  :beksa:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Exact żona znów ci nie podała tabletek? Weź z nią w końcu zrób.

Opublikowano

Bez kitu jakie smutne trzeba miec zycie zeby uwazac Far Cry 3 za swietna gre  :frog:

Opublikowano

no jeśli nie grało się w żadna inną grę 3xA Ubi VII generacji, to może. dla mnie FC3 był np. pierwszym fpsem w otwartym świecie od czasu liźnięcia przed laty FC1 na pc. po prostu miałem szczęście nie dostać obrzydzenia schematycznością ich gier. 

Opublikowano

67279381554982498126.png

jim_carey_lol_gif.gif

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

o jezu nie kompromituj mnie tak publicznie exact.  :obama:

Opublikowano

o jezu nie kompromituj mnie tak publicznie exact.  :obama:

ok :reggie:

Opublikowano

Bez kitu jakie smutne trzeba miec zycie zeby uwazac Far Cry 3 za swietna gre  :frog:

Mi się 3 bardzo podobała, ale 4 to takie duże DLC w dodatku z totalnie zerżniętym pomysłem. W 3 był Vaas, teraz jest ten blondas.

Opublikowano
  • Autor

Sonowcy: bez mojej wpłaty byście nie mieli ani Banner Sagi ani Armikroga. Bawcie sie dobrze na tych swoich gównach obesranych i wyjrzyjcie czasem poza te wasze januszowe pozycje. No tak, ale beczunia musi byc, kafle, DOTA i oszukancy na kickstarterze HE HE XDDD.

Gardze wami.

Opublikowano

no jeśli nie grało się w żadna inną grę 3xA Ubi VII generacji, to może. dla mnie FC3 był np. pierwszym fpsem w otwartym świecie od czasu liźnięcia przed laty FC1 na pc. po prostu miałem szczęście nie dostać obrzydzenia schematycznością ich gier. 

Odpowiem ci moimi słowami i słowami kolegi

Far Cry 3 - cholera zmęczyłem to ledwo, naprawdę nie wiem co ludzi w tym tytule zachwyca, ale nadal jest słabo i nie wiele lepiej niż FC2. Mechanika rozgrywki czyli eksploracja, poruszanie się pojazdami oraz strzelanie - nudne, bez polotu oraz drętwe. Graficznie na kompie musi robić wrażenie, na konsolach przyzwoicie, myślałem, że framerate bedzie mi bardziej przeszkadzał lecz dało się swobodnie grać. AI przeciwników to jakaś kpnia, głupie czarnuchy tylko cie zobaczą i lecą z okrzykiem na ustach pod lufe, nasrali na mapie tych posterunków, ale tylko połowe mi sie chciało zrobić bo ciągle to samo się wykonywało. Niby podejście stealth fajne, ale zawsze ktoś coś musiał znaleźć, usłyszeć i nici z tego i pozostawała nudna wyrzynka durnych murzynków. Fabuła słaba i przewidywalna, zero odczuwalnej więzi między bohaterem a jego ludzmi, których trzeba bylo ratować przez co żadnej motywacji nie miałem, ot jakiś czubek w dżungli biega i zabija ludzi bo mu brata ubili no ku'rwa oskary za scenariusz. Kolejna gra z którą się utwierdzam w przekonaniu, że ubisoft nie umie zrobić dobrej gry.

6/10.

Far Cry 3 - kolejny tytuł pękł, lecz zachwytów nad nim nie rozumiem. Fabuła, która gdzieś od połowy jest przewidywalna w 100 procentach, irytujące postacie (tego Bucka to miałem ochotę zaku.rwić od razu, nawet Vaas poza swoim już dość kultowym tekstem o definicji szaleństwa mnie nie powalił), nieciekawe misje poboczne z polowaniem na czele które zerżnięte z Red Dead Redemption nie jest jednak tak dobre i wciągające jak patroszenie zwierzyny na preriach. Grafika dość nierówna momentami, kiedy jest lasek i morze jest spoko, kiedy wchodzimy do wiosek to jest troszkę biednie. Aczkolwiek widok palonej trawy naprawdę zayebisty. Ogólnie to nie lubię w grach Ubi tego parcia by chwytać się poważnych tematów, gwałty, seks, sens życia, relacje rodzinne, jest to niesamowicie sztuczne podane (że niby miałem się przejąć że koledze piraci robili anal penetration?) i aż krzyczy "patrzcie robimy gry AAA SPRAWY SĄ POWAŻNE" co dodając teatralne wręcz dialogi i cutscenki (aktorom chyba aż za bardzo się chciało) powoduje niestrawny mix. No ale pomijając fabułkę było dobrze, stealth sympatycznie zrobiony, gnojenie murzynów z krzaków za pomocą łuku czy snajperki z tłumikiem dawało radochę, dla samego miotacza ognia i efektów jego rozwałki warto sięgnąć, choć irytujący jest framerate który przez większość czasu oscyluje wokół 25 fps. Lepiej się bawiłem przy Blood Dragon.

7/10

Opublikowano

Banner Saga wreszcie na konsole, dobra wiadomosc. Nie chciałem się garbić na taborecie przy tak dobrej grze.

Opublikowano

Banner Saga wreszcie na konsole, dobra wiadomosc. Nie chciałem się garbić na taborecie przy tak dobrej grze.

wystarczy usiasc wygodnie w fotelu i odpalic gre na ipadzie / iphonie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.