Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Miałem sprawić sobie tego Amikroga wzorem Transistora, ale po tej pełnej poświecenia darowiźnie django poczekam jak będzie w plusie.  :cebula:   

@Bluber

Nie miałem okazji ograć RDR przed FC3 więc cholernie mi się spodobał motyw polowania i walk z dzikimi zwierzętami, oraz wykonywanie z ich skór lepszych ładownic i kabur. Tak samo jak (zupełnie dla mnie nowe) elementy pseudo rpg, eksploracja podziemnych tuneli i jaskiń, czy ciche wybijanie posterunków. Nierzadko przy wykorzystywaniu drapieżników. Klimat i fabuła inspirowana po części "Rajską Wyspą" z DiCaprio.

Nie stać mnie na gierkę za +200 zł co miesiąc, więc tytuły przy których mogę spędzić mnóstwo czasu mi nie przeszkadzają. FC4 niestety powiela wszystkie błędy trójki i co gorsza hula dokładnie na tym samym silniku, więc mam go chooju, jak i całą tą korporację (poza Child Of Light i Raymanami). Nigdy nie rozumiałem twoich zarzutów wobec gunplayu i w sumie słyszałem o nim niepochlebne opinie jedynie od ciebie. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

jedynke far cry do dzisiaj miło wspominam, potem dwójka była tak nudna, że odechciało mi się grać w połowie, fc3 znowu w dżungli było dobre, w połączeniu z innymi rzeczami dla mnie jest 9/10

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Jedynkę FC skończyłem i byłem wtedy bardzo zaskoczony, jak ta gra wygląda i jak to wszystko jest zrealizowane. Przy dwójce odpadłem już po kilku godzinach. Trójka to samo - dno, nuda, schematy, brak polotu, wszystko drętwe... Czwórka ma fajny klimat, ale wydaje się kalką trójki więc odpuszczę.

Opublikowano

jedynka slaba, dwojka slaba, trojka mistrzostwo. i to nie tylko moje zdanie ale chyba wszystkich osob z ktorymi o tej grze rozmawialem. czworeczke lykam na premiere i nie odrzuca mnie nawet ten swinski blondyn bo jestem pewny ze dostane mega tytul. taka jest jedyna prawda   :sorcerer:

Opublikowano

odstawmy wojenki na bok,

waldusthecyc i Maciomaniak wrócili do nas w tym samym momencie

Przypadek? NIE SONDZE

Opublikowano

Pewnie byli razem na teneryfie.

Opublikowano

karta pewnie tyle co konsola a nawet drożej, dzięki postoje :yao:

Opublikowano

Jakość kosztuje. Co zrobisz jak nic nie zrobisz.

Opublikowano

Wydac kilka tys na karte Nvidii aby rzezba w jaskinii miala nos...

No nie wiem, jeszcze to przemysle.

Opublikowano

Ta muzyka w menu HMCC. :banderas:

Opublikowano

Jacyś fani starych IP ze stajni MS i Rare? 5 dni temu MS zarejestrował Battletoads:

http://tsdr.uspto.gov/documentviewer?caseId=sn86445867&docId=APP20141108074708#docIndex=0&page=1

kilka miesięcy przed zapowiedzeniem Killera był taki sam news więc coś się dzieje w temacie, pytanie czy to będzie wersja z nesa/snesa czy nowy projekt. 

Król SPENCER rozdeptuje te sonybociki jak chce   :)

https://www.youtube.com/watch?v=VWWONVQIpqI

battletoads_by_jag_comics-d65a4qg.jpg

Zielona Szlachta.

Jeśli okaże się to prawdą to lecę moja magiczną chmurką po łoniaczka.

może też być opcja że chodzi o postać do KI lub grę na windows phone, w ciągu ok 7mc pewnie się dowiemy.

W Kinect Sports Rivials jest takie coś:

https://pbs.twimg.com/media/Bkn31TzCQAAK8h3.png:large

jest też z killer instinct, banjo, kameo i viva pinata.

Opublikowano

Każdy ma prawo do oceny każdej gry jeśli w nią GRAŁ. Dla mnie FC3 był GOTY, aha pozdrawiam PC bogów idźcie pogratulować UBI za optymalizację Assasina :) za(pipi)ista robota.

Opublikowano

AC: Unity Goty gra panowie, w grze sa skrzynie ktorych nie da sie otworzyc bez aplikacji na smartphone'y/tablety (mozna wykupic PREMIUM w tej apce za 2 dolary zeby miec dodatkowe misje w grze) oraz skrzynie ktorych nie da sie otworzyc bez czegos co sie zwie "ac: initiates" - problem polega na tym, ze serwery ubi leza i nikt nie moze ich otworzyc na chwile obecna xD

Pierwsza opcja po wcisnieciu START to E-store w ktorym mozna kupic "time saver packs", "stealth boosts" haha

Next-gen xD

Opublikowano

50624400.jpg

Jedyna gra od tej okropnej firmy w którą mam jeszcze cichą nadzieję kiedyś zagrać...

I zapewne kolejna, o ile kiedyś wyjdzie, w której będą wieże odblokowujące mapę oraz pierdyliard bezsensownych znajdziek. :reggie:

Opublikowano

AC nikogo kto ma blaszke, trzeba sie szanowac.

ja chciałem na pc kupić bo taniej i tak bardzo mi na grze nie zależało. Teraz mi się odechciało kompletnie.  Z tymi dlc to ubisoft przesadza. W następnej części będzie dlc - wszystkie trofea odblokowane za jedyne 5 dolców  ! :D

Opublikowano

AC: Unity Goty gra panowie, w grze sa skrzynie ktorych nie da sie otworzyc bez aplikacji na smartphone'y/tablety (mozna wykupic PREMIUM w tej apce za 2 dolary zeby miec dodatkowe misje w grze) oraz skrzynie ktorych nie da sie otworzyc bez czegos co sie zwie "ac: initiates" - problem polega na tym, ze serwery ubi leza i nikt nie moze ich otworzyc na chwile obecna xD

Pierwsza opcja po wcisnieciu START to E-store w ktorym mozna kupic "time saver packs", "stealth boosts" haha

Next-gen xD

O to już wyższy poziom dymania graczy. Przyznam że w tym są nieźli, wymyslaja coraz to nowsze metody.

Opublikowano

hehe zastanawiające jest to iż ponad tydzień przed premierą Dargon Age jest już multum recenzji i to bardzo pozytywnych (hype up)  a Unity chyba dziś ma premierę i 0 recenzji cicho sza. Jedyna 'recenzja' jaką znalazłem  to

http://teamcoco.com/video/clueless-gamer-assassins-creed-unity?playlsist=x%3BeyJ0eXBlIjoicmVsYXRlZCIsImlkIjo4NjA0OX0

;]

Edytowane przez blantman

Opublikowano

O własnie, że ktoś jeszcze nie wpadł na pomysł odblokowywania aczików za hajs, dziwne.

Opublikowano

heh poziom trudności chyba jeszcze obniżyli bo conan który grać nie umie ani razu nie ginie i zabija wszystko co się rusza. Poziom casual do kwadratu :D

Opublikowano

Bioware chyba zawsze dostawało bardzo wysokie noty, szczególnie ME2 (bodajże średnia 96).

Opublikowano

Woah, te oceny Dragon Age. Tak coś czułem, że to będzie dobra gra.

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=138323017&postcount=1

proszę cie

ea_ign.gif

skoro taki crap jak Dragon Age II ma średnią 80% to :sick:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.