Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

AC: Unity Goty gra panowie, w grze sa skrzynie ktorych nie da sie otworzyc bez aplikacji na smartphone'y/tablety (mozna wykupic PREMIUM w tej apce za 2 dolary zeby miec dodatkowe misje w grze) oraz skrzynie ktorych nie da sie otworzyc bez czegos co sie zwie "ac: initiates" - problem polega na tym, ze serwery ubi leza i nikt nie moze ich otworzyc na chwile obecna xD

Pierwsza opcja po wcisnieciu START to E-store w ktorym mozna kupic "time saver packs", "stealth boosts" haha

Next-gen xD

Ja yebie  :facepalmz:

Co do ocen Dragon Age to mnie one bardzo ciesza - szykuje sie solidna gra RPG   :reggie:

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

tak bluber my wiemy że ty tylko grasz w gry pokroju fez, spelunky i Ori. My prosty lud jesteśmy i lubimy te AAA produkcje. Musisz nam wybaczyć że nie rozumiemy twojego hipstersko wegańskiego świata :)

Opublikowano

Czyżby ubi nawet większy rak branży niż ea?

Opublikowano

Rzeczywiście oceny rewelacyjne, poczekam na opinie graczy, ale jak to nie będzie takim crapem jak dwójka, to biorę. Mam ostatnio głód RPGów.

Opublikowano

Kiedy premiera tego Unity? Trzeba przygotowac minusy w ''Zakupy Growe''  :shotgun:

Opublikowano

DA inkwizycje chętnie ogram.

jak dadzą w ea acces

i dostane kod za miecha za free

niech (pipi)ią]

Opublikowano

AC: Unity Goty gra panowie, w grze sa skrzynie ktorych nie da sie otworzyc bez aplikacji na smartphone'y/tablety (mozna wykupic PREMIUM w tej apce za 2 dolary zeby miec dodatkowe misje w grze) oraz skrzynie ktorych nie da sie otworzyc bez czegos co sie zwie "ac: initiates" - problem polega na tym, ze serwery ubi leza i nikt nie moze ich otworzyc na chwile obecna xD

Pierwsza opcja po wcisnieciu START to E-store w ktorym mozna kupic "time saver packs", "stealth boosts" haha

Next-gen xD

Ja yebie  :facepalmz:

Skumajcie sobie:

Opublikowano

Wow, szykuje sie wieksze scierwo niz AC3, to niemale osiagniecie xd

Opublikowano

w gry pokroju fez, spelunky i Ori.

Lol, gardzę takim mainstreamem, tylko Clean Asia! i Powder.

Opublikowano

Assassins creed uNity chętnie ogram.

jak będzie w dobrej cenie

za 30zł używkę kupie za 5 lat

niech (pipi)ią]

Opublikowano

Tak to właśnie jest, jak na świat wychodzi produkt nie miłości, lecz kalkulacji i szybkiej produkcji.

Opublikowano

no trzy gry assasinów yebneli w jeden rok więc coś jest na rzeczy xd

Opublikowano

Skumajcie sobie:

Dodam jeszcze moze ze to jest nagrane po poltorej godziny gry a juz tyle baboli wyskoczylo ze gdyby to wszystko nagrac to miejsca na plejce by pewnie nie starczylo. Porazka totalna.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Dziś w USA, 13tego w EU.

It is a sad day for America  :reggie:

Opublikowano

Tak moj filmik, jest to moje konto US na ktorym cebule gry, tak, po patchu. Mialem nie kupowac ale dostalem 15$ z PSN wiec cena ok. 70 zl za AC wydawala sie w miare okej, ale juz zaczynam zalowac :/

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Call of duty AW? chętnie ogram

jak dostanę od kogoś

albo pożyczę

niech (pipi)ią]

Opublikowano

Tak moj filmik, jest to moje konto US na ktorym cebule gry, tak, po patchu. Mialem nie kupowac ale dostalem 15$ z PSN wiec cena ok. 70 zl za AC wydawala sie w miare okej, ale juz zaczynam zalowac :/

Ja pi.erdolę, to wygląda na większą katastrofę od pierwszego AC xD

Opublikowano

hehehehehehehehe  

PlayStation problems

Most of my time with Dragon Age: Inquisition was spent on the PlayStation 4 version. Despite my high praise for the game's content, I encountered some frustrating bugs that are hard to ignore.

Notably, the PS4 version of Inquisition frequently froze, locking up the entire system and requiring a full reboot. In a few instances, this reboot process led to corrupted save files. According to representatives from EA, this issue is related to Sony's PlayStation Network 2.0 firmware, which has caused problems for other games on the console as well.

Near the end of the review process, Sony sent Polygon a PlayStation 4 that had an upcoming patch pre-installed ostensibly fixing the 2.0 problems. We played approximately 15 hours on this patched PlayStation 4 and did not experience any crashes. EA says this new PSN patch will be released prior to Dragon Age: Inquisition's release date.

Beyond the hopefully-fixed crashes, I experienced a bevy of other small bugs in Dragon Age: Inquisition, such as dialogue refusing to progress until I hit the skip button or characters and clothing clipping into each other during cinematic cutscenes. The most hilariously annoying bug I stumbled across caused my Inquisitor's voice to change 50 hours into the game. Thankfully, I found a solution.

EA has provided Polygon a list of bug fixes coming to Inquisition in a day one patch, including many of the bugs mentioned here. While none of these problems were big enough to greatly impact my enjoyment of the game, we'll continue checking in to see how much the patch helps and if new issues are introduced. In the mean time, we're going to withhold our score for the PlayStation 4 version of Dragon Age: Inquisition.

hehehehehahahahaa ... hmmm pre order mam na jaką wersje ? PS4    (idzie do konta płakać )  

To nie jest rok sony :D

Dobrze że patch o którym napisali już wyszedł bo zakładam że chodzi o wersje 2.01 jak nie to ja (pipi)ie....

Opublikowano

@Orzeszek

Co za dużo to nie zdrowo  :shotgun: 

Asasyna może uratować tylko dłuższa przerwa i przemyślenie wszystkiego. AC2 pokazał,że 2 lata developingu coś dały i gra była o niebo lepsza od poprzednika.

Opublikowano

@Orzeszek

Asasyna może uratować tylko dłuższa przerwa i przemyślenie wszystkiego. AC2 pokazał,że 2 lata developingu coś dały i gra była o niebo lepsza od poprzednika.

Tylko że za dwójką jeszcze był koleś z wizją do serii, ale już dawno go wyrzucili.

Opublikowano

@Orzeszek

:shotgun:  zabieram swojego propsa dla Ciebie za WoW  Warlords of Draenor  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.