Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

tak bluber my wiemy że ty tylko grasz w gry pokroju fez, spelunky i Ori. My prosty lud jesteśmy i lubimy te AAA produkcje. Musisz nam wybaczyć że nie rozumiemy twojego hipstersko wegańskiego świata :)

Ale ja nic nie powiedziałem na temat nowego DA, tylko po prostu nie ufałbym portalom, którzy spuszczają się na wszystkim co wydaje EA/Bioware.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

uffffffffff.....

http://www.polygon.com/2014/11/11/7192149/dragon-age-inquisition-playstation-4-ps4-crashes

hmmmm tak czy siak wtopa. Fakt że jak gra wyjdzie już tego problemu nie będzie ale cała drama z firmware 2.0 to wielka wtopa Sony. Powinni jak MS robić dla chętnych wersje beta firmware i porządnie testować a nie wypuszczać bubla psującego konsole.

Opublikowano
Powinni jak MS robić a nie wypuszczać bubla  - konsole.

Zgadzam się z tobą :sir:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

To nie było śmieszne bluber.

Opublikowano

haha ale się uśmiałem dobry żarcik :) Na poziomie botków. Nawet pochwały ms nie potraficie z godnością przyjąć :P

Opublikowano

To nie było śmieszne bluber.

sam mówileś, że vita > gów.no obesrane > ps4

Opublikowano

No raczej, vita <3

Opublikowano

Wnoszę o bana dla każdego kto przyznał się do zakupu tego gówna obses.ranego zwanego Unity. :shotgun:

Opublikowano

i tak się sprzeda

Opublikowano

:reggie:

:daddy:

Opublikowano

a jak tam HALO w sieci ?

Widze, ze start podobny do Drive Cluba...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tak moj filmik, jest to moje konto US na ktorym cebule gry, tak, po patchu. Mialem nie kupowac ale dostalem 15$ z PSN wiec cena ok. 70 zl za AC wydawala sie w miare okej, ale juz zaczynam zalowac :/

ja nawet po minucie tego nagrania czułem zmęczenie tą serią, przecież to się od pierwszej części nic (pipi) nie zmienia (już dwójka była słaba pozdrawiam ciepło :lapka:)

Opublikowano

Tak moj filmik, jest to moje konto US na ktorym cebule gry, tak, po patchu. Mialem nie kupowac ale dostalem 15$ z PSN wiec cena ok. 70 zl za AC wydawala sie w miare okej, ale juz zaczynam zalowac :/

ja nawet po minucie tego nagrania czułem zmęczenie tą serią, przecież to się od pierwszej części nic (pipi) nie zmienia (już dwójka była słaba pozdrawiam ciepło :lapka:)

Heh napisalem na nikogo forum mały elaborat na temat tego, że seria od 6 lat się nie zmieniła nic a nic po za lokacjami (dobra stateczki to duża zmiana niech będzie) bo koleś twierdził, że skoro ac sie nie zmienia to gry z serii gta też, lul

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

no i ? kupiłem i żałowałem oraz sprzedałem szybko nie spędziłem 100h jak niektórzy aby calaka wbić. Dla mnie to było rozczarowanie roku

Opublikowano

Wiedziałem, że to Ty blubi.

Piękny wykładzik, szacun. :czezky:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Zrecznie pomijamy problemy z online w Halo?

A trawają już 3 tygodnie?

Opublikowano

Skoro beka była z niedziałającego online w DC od razu przy premierze to czemu nie z Hejlo.

Opublikowano

Może dlatego, że Halo nie było przekładane o rok?

Opublikowano

Bo tam masz 4 single jeszcze do przejscia :Coolface:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.