Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ostatnio też wyszedł symulator zakopywania się w błocie

Chętnie bym się taką "gierką" pobawił. Za(pipi)iscie się to prezentuje na tym filmiku. Szkoda, że nie mam PC, który by to odpalił (w sumie chwilowo nie mam żadnego :P).
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

a na amerykanskim eShopie wlasnie wyszedl GOTY na WiiU, 3DS i ..... PC <3 <3 <3 <3

SHOVEL KNIGHT 

#tylkoNintendo

Opublikowano

a na amerykanskim eShopie wlasnie wyszedl GOTY na WiiU, 3DS i ..... PC <3 <3 <3 <3

SHOVEL KNIGHT

#tylkoNintendo

Przynajmniej dzięki takim trailerom przekonuje się że konsola Nintendo nie jest dla mnie.
Opublikowano

To forum nie jest dla Ciebie. 

Opublikowano

To forum nie jest dla Ciebie.

A na jakim innym znajdę beke z takich użytkowników jak Ty?
Opublikowano

Jaką bekę jak marzysz to zamykaj oczy, kalafiorze. 

Opublikowano

Jaką bekę jak marzysz to zamykaj oczy, kalafiorze.

Jakie ostatnio ludzie tu mają riposty to ja nie wierzę XD, wy to z piaskownic wynosicie czy z czatu na onecie?
Opublikowano

Kalafiorze XD

Opublikowano

Jeśli, ta gra jest jakims killerem na systemy nintendo, to dobrze, że moja przygoda z tą marką skończyła się w podstawówce na gameboy color i pokemon yellow

Edytowane przez Ferris71

Opublikowano

to jest indor z eshopu coś jak strider na podkonsole

Opublikowano

Jeśli, ta gra jest jakims killerem na systemy nintendo, to dobrze, że moja przygoda z tą marką skończyła się w podstawówce na gameboy color i pokemon yellow

Twoja platyna w battlefield 4 każe mi stwierdzić, że się nie znasz i bzdurzysz i nie masz racji i wypad.

Opublikowano

Kalafior->warzywo->bez mózg mówiąc krótko ktoś nie ogarnięty, zabity mułem. 

Opublikowano

Zacnie, widzę, że aż musiałeś odpalić mój profil, żeby coś mądrego sklecić

Nie napisałem nic mądrego.

Opublikowano

Było więcej postów w CW? Nie wiem kiedy zaczął się ten ostatni spór. <myśli>

Opublikowano

witam, na wstępie dodam, że nie chce wywoływać kolejnej wojny, potrzebuje tylko opinii i informacji :P

PS4 bundle Watch Dogs, orientuje sie ktoś są 2 wersje?

bo w sieci znalazłem dwa różne pudełka

http://static.gamespot.com/uploads/scale_super/1179/11799911/2449229-watch.jpg

http://static.gamespot.com/uploads/scale_super/397/3971514/2490246-ps4_watchdogs_bundle_eng.jpg

i jeszcze jedno, rozszerzona gwarancja Sony:

1. to sie robi przez ich strone, ktoś wie może?
2. ktoś wykupował rozszerzoną gwarancje na swoja konsole?
3. jakie macie zdanie o rozszerzonej gwarancji?

jakieś doświadczenia?

Opublikowano

Prawdopodobnie pudło nr.1

Rozszerzoną gwarancję daje sklep i tak naprawdę można ją nazwać pakietem ochronnym, cena adekwatnie wzrasta po zażyczeniu sobie takiej usługi.

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

Wy tu gadu gadu, a MS rozdaje setki tysięcy $. Na forumku już nam rosną cebulowi krezusi ;)

Opublikowano

Ostra cebula ;P 

Jak latwo zauważyć, mamy tutaj sporo przedstawicieli PC Master Race, ale jakoś żaden nie wejdzie do odpowiedniego tematu (KLIK) i nie doradzi mi jaki zestaw złozyć. Wstyd panowie.

Opublikowano

Ostra cebula ;P 

Mam 45$, a chcę dobić do 150$ :P Aż czuję w ustach smak cebuli :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Wy tu gadu gadu, a MS rozdaje setki tysięcy $. Na forumku już nam rosną cebulowi krezusi ;)

Na czymś trzeba cebulić, co zrobić, botki wydały tyle pieniędzy na konsole która odpala gry w rozdzielczości jakie mają smartfony ze średniej półki to pieniędzy na gry nie mają, to tak jak z blacharzami, kupują TITANY a później siedzą i czekają na Summer Sale na Steamie.

ajrzGMp_460sa_v1.gif

Kalafior->warzywo->bez mózg mówiąc krótko ktoś nie ogarnięty, zabity mułem. 

aozvVxw_460sa_v1.gif

Opublikowano

Podejrzewam że już ci to pisałem ale napisze raz jeszcze, jesteś nudny w chuujj

mam wyrzuty sumienia że pomogłem ci rozwikłać zagadkę kinecta

Na xone można snapowac achievementy, a wy co dalej synchro pucharków z serwerem ? xD

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Na xone można snapowac achievementy, a wy co dalej synchro pucharków z serwerem ? xD

Sprawdzaja sobie na Vicie XDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.