Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

W MCC można grać po sieci ze znajomkami meczyki, co-opa też. Problemem jest matchmaking, który rzadko kiedy chce kogoś dobrać. Wszystko pewnie będzie jutro już działać. To nie jest Sony i drajwsraka ;]

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Tak moj filmik, jest to moje konto US na ktorym cebule gry, tak, po patchu. Mialem nie kupowac ale dostalem 15$ z PSN wiec cena ok. 70 zl za AC wydawala sie w miare okej, ale juz zaczynam zalowac :/

ja nawet po minucie tego nagrania czułem zmęczenie tą serią, przecież to się od pierwszej części nic (pipi) nie zmienia (już dwójka była słaba pozdrawiam ciepło :lapka:)

Heh napisalem na nikogo forum mały elaborat na temat tego, że seria od 6 lat się nie zmieniła nic a nic po za lokacjami (dobra stateczki to duża zmiana niech będzie) bo koleś twierdził, że skoro ac sie nie zmienia to gry z serii gta też, lul

Dajesz screena.

Opublikowano

Suteq nie lubię, ale jestem za zbanowaniem każdego kto w profilu bedzie miał ograne AC Unity

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Tak moj filmik, jest to moje konto US na ktorym cebule gry, tak, po patchu. Mialem nie kupowac ale dostalem 15$ z PSN wiec cena ok. 70 zl za AC wydawala sie w miare okej, ale juz zaczynam zalowac :/

ja nawet po minucie tego nagrania czułem zmęczenie tą serią, przecież to się od pierwszej części nic (pipi) nie zmienia (już dwójka była słaba pozdrawiam ciepło :lapka:)

Heh napisalem na nikogo forum mały elaborat na temat tego, że seria od 6 lat się nie zmieniła nic a nic po za lokacjami (dobra stateczki to duża zmiana niech będzie) bo koleś twierdził, że skoro ac sie nie zmienia to gry z serii gta też, lul

Dajesz screena.

Eleboratu czy postów kolesia? :Coolface:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Suteq nie lubię, ale jestem za zbanowaniem każdego kto w profilu bedzie miał ograne AC Unity

Dorzucilbym do tego Far Cry 4 i nowego CoDa.

Opublikowano

Shigeru Miyamoto rzuca bombami prawdy. Boże, jak ja tego gościa kocham.

“I have never thought of games as a means of storytelling,” he says through a translator, “so while many people have approached me in the past and said ‘why don’t you make a movie?’, I had never been interested.”

These younger game creators, they want to be recognised,” he sighs. “They want to tell stories that will touch people’s hearts. And while I understand that desire, the trend worries me. It should be the experience, that is touching. What I strive for is to make the person playing the game the director. All I do is help them feel that, by playing, they’re creating something that only they could create.”

“When you play a game, one moment you’re just controlling it and then suddenly you feel you’re in its world,” he says. “And that’s something you cannot experience through film or literature. It’s a completely unique experience.”

“What the other companies are doing makes business sense,” he says. “But it’s boring. The same games appear on every system. At Nintendo we want an environment where game creators can collaborate and think of ideas for games that could have never happened before.”

MiyamotoSuperFamicom.jpg

Opublikowano

CoDa raczej nie, mimo, że co roku to w tym roku widać duży progress względem Ghosts. No i u Acti raczej wszystko działa jak należy.

Opublikowano

Bo w gry nintendo sie gra i gameplayem sie glownie bronia, a nie press x to pay respects i masa skryptow.

Opublikowano

Shigeru Miyamoto rzuca bombami prawdy. Boże, jak ja tego gościa kocham.

“I have never thought of games as a means of storytelling,” he says through a translator, “so while many people have approached me in the past and said ‘why don’t you make a movie?’, I had never been interested.”

Jaka szydera z tlou  :fsg:

Opublikowano

CoDa raczej nie, mimo, że co roku to w tym roku widać duży progress względem Ghosts. No i u Acti raczej wszystko działa jak należy.

Jaki progres?

Opublikowano

Niech (pipi) się już wyleje,bo chce się pośmiać w tym smutnym dniu,gdzie polaczki biją się między sobą bez konkretnego powodu  :sorcerer:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ten Asasyn to wygląda na kandydata na GOTY.

SU6Jj9r.jpg

c967tKu.jpg

huYDJC2.jpg

Opublikowano

Mam nadzieje na oceny na poziomie knacka 

Opublikowano

You made my day. XD

Opublikowano

A ja myślałem, że seria wkroczy z przytupem na nowe konsole. A jak tam z Rogue?

Opublikowano

Mnie kupują te bitwy morskie. To najlepsza rzecz w tej serii.

Opublikowano

O 18 spada embargo?

Opublikowano

hehe a ja się zastanawiałem czy kupić przed DA i Far Cry 4 . DA to już pewnik i pre order złożony ale obecnie obawiam się o poziom far cry 4. Pewnie poczekam do wtorku następnego i recenzji jak embargo zejdzie :P   

Dobrze że nie muszę się obawiać o Smash Bros tam i bez recenzji wiadomo że będzie moc.  TYLKO NINTENDO !

Opublikowano

Ale w Unity ich nie ma.

Opublikowano

Ale w Unity ich nie ma.

Ale w Rogue są.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.