Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Czyli gierka nie została należycie doceniona, jest niszowym tytułem wartym uwagi, zwłaszcza osób nie przejmujących się ocenami przepłaconych pismaków.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

czyli gra idealna dla Blubera

Opublikowano

"Pierwszy dobry AC"

Bluber, Vegegamer.pl

Opublikowano

Na MC pojawiła się ta recka Playstation Lifestyle. XD

Opublikowano

10/10 - its perfect and so fun, i played this for a long time and it reminds me of the good day of assasins creed, it makes me so happy, screw the people who don't like this game because this game is amazing, don't trust them trust me - kuvirkunchik,  11 listopada 2014

Edytowane przez mate5

Opublikowano

10/10 - its perfect and so fun, i played this for a long time and it reminds me of the good day of assasins creed, it makes me so happy, screw the people who don't like this game because this game is amazing, don't trust them trust me - kuvirkunchik, 11 listopada 2014

A jak wiadomo branża < ludki na forach, wiec mamy GOTY.
Opublikowano

10/10 - its perfect and so fun, i played this for a long time and it reminds me of the good day of assasins creed, it makes me so happy, screw the people who don't like this game because this game is amazing, don't trust them trust me - kuvirkunchik,  11 listopada 2014

Tak krotki cytat, a tyle raka.

Szczegolnie koncowka "reminds me of the good day of AC" - czyli kiedy ? W dzien premiery AC2 i ... tyle ?

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

6.5 od polygonu xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Oczywiście że tak, w końcu nie można grać kobietą, wiec trzeba było obniżyć notę za dyskryminowanie słabszej płci.

Polygon ścierwo obesrane.

Opublikowano

Jak ten Paryż wygląda z wierzy i jaa pitole, muszę nabyć kopie gry jak najszybciej. Tutaj już czuć że to next gen.

:reggie:

Opublikowano

6.5 od polygonu xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Oczywiście że tak, w końcu nie można grać kobietą, wiec trzeba było obniżyć notę za dyskryminowanie słabszej płci.

Polygon ścierwo obesrane.

no ale nie zważając nawet na fakt ze nie da sie grac kobietą to 6,5 jest chyba ok jak na rakotwórczą serie

Opublikowano

Nigdy nie grałem w tę serię (poza 1h spedzoną przy IV - gra na max 7/10) i wciąż nie rozumiem dlaczego Dwójka miałaby być taka super, a wszystko co po niej (czyli z 5 części) już nie. Dlatego że graliście w nią w 2009? Tym samym powinniście wspominać bez dissów U2 (nie dotyczy tych którzy swoje pierwsze zetknięcie i opinie budowali o niej po 2011).

W sumie czuję jakąś wewnętrzną ulgę że nigdy nie zakupiłem żadnego BF, CoD, czy wspomnianego AC. Mozę dzięki temu mam w sobie dużo mniej jadu. :3

Opublikowano

nobody

Bo AC2 w porównaniu do 1 to był ogromny przeskok, ale serio OGROMNY. Ezio jest za(pipi)isty, miejscówka świetna, fabuła to tam uj, ale jak był moment z napisem Assassin's Creed II(nie chce spoilerować w jakich okolicznościach się pojawia, może ktoś nie ograł jak klapki tlou :teehee: ) to czułem dumę.

Natomiast kolejne części to widać było, że recykling.

Dwójka to był taki przełom w serii, następnym imo była IV tylko szkoda, że to gra bardziej o piratach niż asasynach i przez to jest taka dobra.

Opublikowano

@suteq

to dokładnie tak samo jak było w 2009 z wizualiami, miejscówkami, postaciami, gunplayem, a nawet dorzuconym pvp i czterema trybami kooperacji w Among Thieves w stosunku do Drake's Fortune, a jednak rozw. gameplayowe obydwu to dziś meh.

Opublikowano

ITSE MI, ECJO

Nigdy go nie lubiłem ;/.

Ezio miał głos z zaje.bistym akcentem.

Maj nejm yz Ezio Auditore da Firenze. :banderas:

Opublikowano

Ostatnio ten serwis dojrzałem na MC i ostro śmiechłem jak zobaczyłem ich skalę ocen :P

A dla dotykających się na dźwięk słowa metacritics - Szef Kuchni doczłapał się do 90/100.

Opublikowano

Na jedynym prawilnym portalu ma żałosne 89,98%

Opublikowano

ITSE MI, ECJO

Nigdy go nie lubiłem ;/.

Ezio miał głos z zaje.bistym akcentem.

Maj nejm yz Ezio Auditore da Firenze. :banderas:

Dla mnie rowniez Ezio był mega wku,rwiajacy jak ukończyłem AC2 to odetchnąłem z ulgą że nie muszę już słuchać / oglądać tego buraka

Opublikowano

Ezio był spoko. To bardzo fajnie nakreślony bohater, w dodatku jako gracze obserwujemy go od samych narodzin aż po starość.  

Opublikowano

Od jutra bede :klapek: i Nintendofagiem w jednym na dodatek posiadajacym x360 w edycji limitowanej czy jestem rakiem branzy?

Opublikowano

Nie ma większej popyliny dla casuali niż ta sr.aka AC. Wkur.wia mnie, że takie ścierwa się tak dobrze sprzedają i to się odbija na innych grach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.