Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

wiecie co w xbonie zrobilo na mnie najwieksze wrazenie? to, ze po wlaczeniu konsoli gra jest wlaczona w tym samym miejscu, w ktorym ja zostawilismy wylaczajac konsole, a co najlepsze wszystko jest bez zadnego loadingu. 

nextgen

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Following last week's rumours and speculation, we also wanted to take the opportunity to address a few misconceptions. Those leaked screenshots were taken from an ancient version of Just Cause 3. Like most games, this one went through an exploratory phase where we looked at different control schemes, different technologies, different business models. Those leaked screenshots show aspects of that process, and in no way reflect the game we are making today.

To be perfectly clear: Just Cause 3 will be available in 2015 for PlayStation 4, Xbox One and Windows PC. It will be distributed as a retail box and digital download. It is not a Free To Play game. It does not feature in-game micro transactions.

- twórcy Just Cause 3

:) :) :)

Opublikowano

Czyli insajderzy z gafa go.wno warci. Dobrze wiedziec :)

Opublikowano

Czyli insajderzy z gafa go.wno warci. Dobrze wiedziec :)

... co mają insajderzy gafa wspólnego z czymkolwiek w tej sprawie?

Opublikowano

Ty powinienes wiedziec najlepiej  :yao:

Opublikowano

A co z tym tweetem od jednego z twórców (?) o tym, że mikrotransakcje to przyszłość branży?
Jakoś nie wpasowuje się to zbytnio w powyższy cytat.

Opublikowano

A co z tym tweetem od jednego z twórców (?) o tym, że mikrotransakcje to przyszłość branży?

Jakoś nie wpasowuje się to zbytnio w powyższy cytat.

Może mówił o Mad Max [*]

Opublikowano

A ten gruby co tweetowal ze gra nie wyjdzie w jednym kawalku to nie z neogafa?

Opublikowano

A ten gruby co tweetowal ze gra nie wyjdzie w jednym kawalku to nie z neogafa?

Może lepiej spróbuj szczęścia w matchmakingu Halo, zamiast pisać bzdury.

Opublikowano

Przepraszam, tak czesto go cytujesz ze myslalem ze on gdzies z Twoich stron.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Wiem, że nikogo ale Unity radzi sobie lepiej na Xboksie. Hehehe.

Opublikowano

xD szczerze wam życzę lepiej działających i sprzedających się CODów I Assasinów.

Opublikowano

Tak przycinali wersje na ps4 zeby roznic nie bylo, ze przegieli w druga strone.

Opublikowano

Assassin's Creed Parity xD Klapy chyba myślały, że to w drugą stronę :P Zresztą je.bać ta grę. Tegoroczny lineup xboxowy zdecydowanie nie zmusza do grania w takie crapy.

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=clQfCP3NFuc

Unity wygląda lepiej i chodzi lepiej na Xbox One

no cóż, mogę powiedzieć - tylko xbox

Xone sprowadził PS4 do swojego poziomu 900p/30FPS i pobił doświadczeniem  :Coolface:

Opublikowano

Yeti i Fanek muszą być załamani. Najpierw zabrano im argument gier, teraz jeszcze argument mocy ;/

Opublikowano

Szkoda ze Alien albo The Evil Within nie chodzi lepiej na XO tylko jakies ch*jowe Assassiny :3

Opublikowano

Ubisoft zgarnia statuetke Frajerow 2014

czemu mnie to nie dziwi...

najgorsze jest to ze gdy pisalem te wszystkie kasliwe uwagi w strone ubisoftu zawsze chcialem sie mylic, wierzylem ze moja opinia jest krzywdzaca i niesprawiedliwa. taki ch.uj.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

A jeszcze Halo 5 ma działać 1080@60. :fsg:

Opublikowano

Ktoś kupił to (pipi) obesrane na premiere?

Opublikowano

Szkoda ze Alien albo The Evil Within nie chodzi lepiej na XO tylko jakies ch*jowe Assassiny :3

No mi się ten deal podoba x-box one - lepsze COD AW i AC, ps4 - lepsze TEW i Alien.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.