Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No w końcu MS musi jakoś walczyć o uwagę januszy a lepszej drogi niż oferowanie "lepszej" wersji ich corocznych ukochanych kotlecików chyba niema co nie ?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Yeti i Fanek muszą być załamani. Najpierw zabrano im argument gier, teraz jeszcze argument mocy ;/

jakby to powiedział Yeti - 2 razy mocniejsze gpu i 3 razy szybszy ram, a takie coś przy AC Unity

tego nawet nie ma co komentować

tu jeszcze cut-scenki, ciekawe czy naprawią ten fps patchem

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Jak tam Fanek, Ty sie podobno Unity jarales? Mocno piecze ze lepsza wersja na konsolii konkurencji?  :oh_you:

Opublikowano

nie odpowiem Ci   :oh_you:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Przecież ta różnica w ocenie nie ma związku z jakością danej wersji.

anyway

bv3swdC.png

Ja tam im nie ufam. Dobrej gry to po odłączeniu od cycka nintendo nie zrobili.Koronnym dowodem jest gunwo zwane Banjo: N&B.
Bez takiego! Fani spodziewali się czegoś innego, ale przy tej gierce bawiłem się tak z 10 razy lepiej niż przy jednej z najlepszych platformówek poprzedniej generacji-LBP. No i te masturbatorskie teksturki podłoża [emoji7]
Opublikowano
najgorsze jest to ze gdy pisalem te wszystkie kasliwe uwagi w strone ubisoftu zawsze chcialem sie mylic, wierzylem ze moja opinia jest krzywdzaca i niesprawiedliwa. taki ch.uj.

Cały czas powtarzam że jeśli chodzi o Ubi to tylko gierki z pod dłuta Ancel'a , a reszta to (pipi) obesrane ;)

Opublikowano

nie odpowiem Ci   :oh_you:

Nie pyskuj. 

Opublikowano

ale co by nie było, tylko Sony <3

callofdutyadvancedwarfare.jpg?w=780

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=clQfCP3NFuc

Unity wygląda lepiej i chodzi lepiej na Xbox One

no cóż, mogę powiedzieć - tylko xbox

ostatnio dużo tego, COD płynniejszy na XO, Evolve płynniejsze na XO, lepszy AC i kilka innych gier, szrot ps4 leży i kwiczy z exami to jeszcze stracił argument za lepszymi multiplatformami  :) 

Opublikowano

:obama:

Pieknie sie Ubi popisalo xD

Opublikowano

ostatnio dużo tego, COD płynniejszy na XO, Evolve płynniejsze na XO, lepszy AC i kilka innych gier, szrot ps4 leży i kwiczy z exami to jeszcze stracił argument za lepszymi multiplatformami   :)

które kilka czy t.j. to było z tym randomowym screen z filimiku Obcego?  :kaz:

Opublikowano

Ha, za każdym razem jak uruchamiam Halo po dłuższej przerwie to motyw muzyczny powoduje u mnie ciarki heh cos pięknego ! Spadam grać, miłego użerania sie z psn oraz nowym assasynem xD

Opublikowano

Yeti i Fanek muszą być załamani. Najpierw zabrano im argument gier, teraz jeszcze argument mocy ;/

Z dnia na dzień pasujesz bardziej do Xboxa

Opublikowano

Ha, za każdym razem jak uruchamiam Halo po dłuższej przerwie to motyw muzyczny powoduje u mnie ciarki heh cos pięknego ! Spadam grać, miłego użerania sie z psn oraz nowym assasynem xD

grałeś już w multi czy dalej nie da rady? :yao: #xbeka

Opublikowano

Dragon's crown na vicie, xboty czegoś takiego nie doświadczą w swoim życiu co najwyżej dwudzieste halo z nie działającym multi.  :banderas:

Opublikowano

Assassin's Creed Unity to znakomita, ogromna gra, a pozytywne wrażenie podkreśla pełen szczegółów świat, który wydaje się tak żywy jak nigdy dotąd. Mamy do czynienia ze zdecydowanie najlepszą odsłoną serii, którą - pomimo zgrzytów technicznych i konieczności korzystania z aplikacji na urządzenia mobilne - mogę z czystym sumieniem polecić każdemu.

Eurogamer.pl - 9/10

A kiedyś ich szanowałem :(

Opublikowano

Dragon's crown na vicie, xboty czegoś takiego nie doświadczą w swoim życiu co najwyżej dwudzieste halo z nie działającym multi.  :banderas:

moze pawciokratos na chwile odejdziemy od tej glupiej wojenki one z ps4 i opiszesz szerzej wrazenia z obcowaniem z ostatnia dobra konsola jaka dotychczas wyszla w tej branzy?

Opublikowano

@pawcio 

ogarnij go w kooperacji na 4 osoby. czysty miód.  

Opublikowano

Dragon's crown na vicie, xboty czegoś takiego nie doświadczą w swoim życiu co najwyżej dwudzieste halo z nie działającym multi. :banderas:

moze pawciokratos na chwile odejdziemy od tej glupiej wojenki one z ps4 i opiszesz szerzej wrazenia z obcowaniem z ostatnia dobra konsola jaka dotychczas wyszla w tej branzy?
A mogę ja ? Proooooooszę!
Opublikowano

pajgi kolego drogi, ty juz swoja opinie wyraziles kiedy napisales, ze messi ssie jajka vicie 

Opublikowano

ciekawe czy naprawią ten fps patchem

Nie liczylbym na to:

Assassin's Creed Unity Uses "Every Ounce Of Power" From Xbox One And PS4

Assassin's Creed Unity pushes the Xbox One and PlayStation 4 to their technical limits, according to creative director Alex Amancio. Speaking during the latest episode of Major Nelson Radio, Amancio boasted about the game: "We really harnessed every ounce of power from both these consoles as much as we could."

Opublikowano

seria, ktora od zawsze kojarzy mi sie z tanczacymi klatkami animacji jak widac znowu wrocila do tej tendencji i chyba juz na zawsze jedna wersja z betonowym fps bedzie black flag z next genow

zobaczymy co pokaze gta na current geny bo ta seria procz swietnych wspomnien w wydaniach konsolowych tez zawsze kojarzy mi z tym samym :P

Opublikowano

Pysznie się czyta temat kolekcji Halo, nic tylko narzekania, że nie działa online, że instalacja zatrzymuje się na jakimś procencie i nie rusza, że lagi, że achievmenty nie działają...

No ale single działa. Pyszna karma po bekowaniu z DC. Tam przynajmniej nie ściągałeś 15 giga patcha, tylko po to, by dalej nie działało :reggie:

Opublikowano

Jestem dumny z tego, jaki poziom reprezentują sobą posiadacze Vity.

:master:

Opublikowano

Po raz kolejny potwierdza się opinia, że prawdziwym rakiem tej branży nie są zachłanne korpo produkujące szajs, ale sprzedajni pismacy, nie wiedzieć dlaczego zwani dziennikarzami growymi. Ta banda kretynow sprzedających własne tyłki za przysłowiową paczkę chipsów. Jeśli takie badziewie jak nowy AC dostaje noty powyżej 8/10, to ktoś tu kogoś robi w ch uja.

Nieprzypadkowo od pewnego już czasu najlepszym źródłem recenzenci giereczek są dla mnie podcasty, a nie tzw branżunia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.