Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

jak z commodore c64 w wersji na dwustronna 5 calowa dyskietke

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Premiera 25 marca - może niektórzy wreszcie do tego czasu ogarną Soulsy zanim zaczną wklejać gify w okolicach premiery.

Opublikowano

Demon's Souls

tumblr_mvhnalSE031s89aoio1_500.gif

Dark Souls

482aadd29a4a7776844d079e07dec181.gif

Dark Souls II

hhn3h9xlne9keaxosw62.gif

ibaq1LRuz8Bq3f.gif

iqKlfRFV9WByZ.gif?resize=400%2C225

Bloodborne

Uppercut4qad8.gif

jak dla mnie spokojnie mogło się to ukazać na ps3

Opublikowano

Te Demony to kapitalna gierka. Teraz z powrotem męcze Okami ale jak tylko ukończę biorę się za bary z Duszą Demona. 

Opublikowano

No dobra, przyznaje się xD

Ale Okami zacząłem jakiś czas temu i ta gierka jest zbyt piękna, żeby jej nie ukończyć - zwłaszcza jak leży na półce.

Opublikowano

Premiera 25 marca - może niektórzy wreszcie do tego czasu ogarną Soulsy zanim zaczną wklejać gify w okolicach premiery.

Idealny opis pod klaperskie pospólstwo. Już się nie mogę doczekać premiery BloodBorne i tego, jak to my rasa prawdziwych koneserów gamingu spod szydlu zielonego koloru będziemy grać w to gu.wno obesrne max 6/10, jakim bez wątpienia będzie BB i zdawać relacje w temacie gry, kiedy klapom zostanie jedynie BF4 i nowy Asasin oraz wklejanie gifów z wyżej wymienionego przez mnie gu.wna.

Opublikowano

Bloodborne

Uppercut4qad8.gif

jak dla mnie spokojnie mogło się to ukazać na ps3

"Bloodborne" wygląda obłędnie! Wręcz fenomenalnie, a przecież to tylko testowy fragment kodu. Świetne wykonanie modeli postaci, doskonała scenografia i pieczołowicie dopracowane detale na niemal wszystkim spowodowały, że pierwsze kilkadziesiąt minut testów to w moim przypadku podziwianie doskonałego otoczenia i ponurego świata gry spowitego lekką mgiełką. Prawdziwa poezja dla oka, a do premiery pozostało jeszcze dobrych kilka miesięcy. Gorzej w tym aspekcie nie będzie, ale liczę, że grafika ulegnie poprawie i "Bloodborne" będzie najładniejszą grą na PlayStation 4. Już teraz zasługuje na takie miano

.

Design i grafika to mistrzostwo, tak, nawet graficznie ta gra daje rade.

Bluber, mówie ci, odstaw te kalafiory i zjedz jakieś mięsko, bo ten niedobór białka zwierzęcego pada ci nie tylko na głowę ale i wzrok.
Opublikowano

2011_09_ziew-3.jpg

twoje posty w tym temacie są tak przewidywalne, że ojejku

Opublikowano

Idealny opis pod klaperskie pospólstwo. Już się nie mogę doczekać premiery BloodBorne i tego, jak to my rasa prawdziwych koneserów gamingu spod szydlu zielonego koloru będziemy grać w to gu.wno obesrne max 6/10, jakim bez wątpienia będzie BB i zdawać relacje w temacie gry, kiedy klapom zostanie jedynie BF4 i nowy Asasin oraz wklejanie gifów z wyżej wymienionego przez mnie gu.wna.

be7.jpg

Opublikowano

Oho cosmos kupił nowa konsole i już problemy :teehee:

Zagram dopiero za tydzień pewnie. Konsola chodzi coraz głośniej, już prawie jak suszarka momentami, sklep na nową nie wymieni bo nie ma. Albo serwis (odpada) albo zwrot kasy ale po tygodniu dopiero :/

a tak się jarał 1080p

Opublikowano

A mowilem zeby XO kupil.

Opublikowano

Bluber jaka szybka reakcja. No ale co prawda to prawda, sony potrafi w(pipi)ic. Przy infamousie napyerdala strasznie. Dołożę te dwie stówki i kupię nowszą rewizję. Nie polecam bundli z second sonem. Poza tym samo granie goty i opiszę w stosownym czasie wrażenia. Chociaż bądźmy uczciwi, oba sprzęty bywają awaryjne.

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

Nieeeeeeeeeeeeeee xbox one NIGDY nie nawala. Xbox one is the one and only true next gen experience.

Bluber już nie musisz nic tu pisać. Za ciebie ładnego posta upichciłem

Opublikowano

poradnik jak postępować w przypadku awarii konsoli

xbox one -> sciagnij patcha

ps4 -> dolóz 200zl i kup nowsza rewizje

Opublikowano

infymus vs sanset

monotonia vs robi się kur.wa wszystko co się da

świetna  oprawa vs milion rzeczy na ekranie

po prostu dobra gra vs gówno obesrane

Serio, twórcy raczeta zniszczyli bezpłciowego infymusa. Byłem sceptyczny jeżeli chodzi o ich nowe IP, szczególnie bioriąc pod uwagę dorobek tejże firmy, ale finalny produkt niszczy całe sonowskie januszostwo.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Zagram dopiero za tydzień pewnie. Konsola chodzi coraz głośniej, już prawie jak suszarka momentami, sklep na nową nie wymieni bo nie ma. Albo serwis (odpada) albo zwrot kasy ale po tygodniu dopiero :/

a tak się jarał 1080p

Pokaż mi w którym momencie.

Opublikowano

a tak się jarał 1080p

Pokaż mi w którym momencie.

a moge ja? dziekuje:

PES 2015

PlayStation 4: 1080p/60fps

Xbox One: 720p/60fps

Kolejny cios dla xbotów...

Opublikowano

To tylko informacja. Jaranie się to wrzucanie milionów gifów. Nie zamieściłem w tym temacie ani jednego.

Opublikowano

Finalna wersja KRÓLA2015 chodzi na xbonku w 720p czy udało się wycisnąć 900p?

Opublikowano

Finalna wersja KRÓLA2015 chodzi na xbonku w 720p czy udało się wycisnąć 900p?

jak sama nazwa wskazuje dowiemy sie w 2015

Opublikowano

To tylko informacja. Jaranie się to wrzucanie milionów gifów. Nie zamieściłem w tym temacie ani jednego.

Slaba linia obrony
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dla mnie kupno xone to był chyba jednym z najlepszych dealow jeśli chodzi o konsole.

Jakoś wykonania konsoli o wiele lepsza i po prostu w ogóle jej nie slychac podczas grania.

Pad który trzyma 60 h a nie 6...gierki, które są wyebane w kosmos.

Sunset ,halo,tf,dr3.Dobrze,ze nie jestem fanem wyścigów,bo bym zwariowal chyba.

Deale z EA access to jak za darmo.

Jako posiadacz ps4 od premiery wy się dobrze zastanowcie,bo baroni gejmingu na pleju wola grac w bfa i Fife a w tlou i killzona NiMA komu grac:(

No i zapomniałem o Titanfall i jakości usług sieciowych ale to juz i tak nie ma znaczenia.

Edytowane przez KarolJanuszGejmingu

Opublikowano

Chińce nie umiom w tak zaawansowany sprzęt jak Xbox One i zrobili 720p, ale już na przykład taki Ubisoft ładnie wycisnął z Xboxa i Unity lepiej chodzi niż na Ps4. Da się? Da.

Karol jakie siarczyste bomby prawdy brawo. :banderas:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Od zawsze to co na papierze nie przekłada się na rzeczywistość - np Crysis 2 czy Halo 4. Najładniejsze FPSy poprzedniej generacji. Halo 4 teoretycznie na słabszym x360 wygląda lepiej niż konkurencyjny KZ3

Edytowane przez chris85

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.