Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Teraz różnica w mocy jest "troche" większa, a mimo to Ubi udało się wypuścić gorszą wersje na PS4. Microsoft chyba nie płacił tylko za parytety, ale dołożył coś ekstra.

Ale to nic, ta gra to i tak crap, na początku grudnia Naughty Dog pokaże tym wszytskim nieudacznikom jak się piszę gry.

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Proponuje aby o konsolach nowej generacji wypowiadali się ludzie co chciaz jedną z tych konsol mają:)

Opublikowano

Proponuje aby o konsolach nowej generacji wypowiadali się ludzie co chciaz jedną z tych konsol mają :)

ok.

XO - dziala bez problemu

Wii U (choc do konca nie jest to imo next-gen) - dziala bez problemu

PS - pad sie psuje, bateria trzyma 5-6 godzin, naped wypluwa plyty, psn czesto nie dziala, halasuje jak prom kosmiczny oraz po wlozeniu plyty cos mi strzela - i ja tu mowie tylko o swoim egzemplarzu (w mojej poprzedniej plejce [premierowa sztuka] naped plyt nie wypluwal, cala reszta bez zmian).

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Halo 4 teoretycznie na słabszym x360 wygląda lepiej niż konkurencyjny KZ3

:yao::obama:

Opublikowano

Od zawsze to co na papierze nie przekłada się na rzeczywistość - np Crysis 2 czy Halo 4. Najładniejsze FPSy poprzedniej generacji. Halo 4 teoretycznie na słabszym x360 wygląda lepiej niż konkurencyjny KZ3

Crysis 2 na konsole byl zablurowanym goownem gubiacym klatki, halo4...pierwsze ladne halo w historii ale stawiac obie obok K3...

:oh_you:

Opublikowano

Od zawsze to co na papierze nie przekłada się na rzeczywistość - np Crysis 2 czy Halo 4. Najładniejsze FPSy poprzedniej generacji. Halo 4 teoretycznie na słabszym x360 wygląda lepiej niż konkurencyjny KZ3

Crysis 2 na konsole byl zablurowanym goownem gubiacym klatki, halo4...pierwsze ladne halo w historii ale stawiac obie obok K3...

Pierwsze ładne? No chyba nie.

Opublikowano

Ficuś niezła konfabulacja.

Poza 3 i ODST wszystkie pozostałe części Halo w swoim czasie prezentowały bardzo wysoki poziom techniczny.

Opublikowano

Crysis 2 ogrywałem na premierę i w tym dniu wielu na forum jak i duże serwisy okrzyknęło C2 najpiękniejszą konsolową grą ever.  Wiadomo, że z biegiem lat to się zmienia. Tak jak wiadomo, że FPSy starzeją się najszybciej.

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Niby jedynka z tymi swoimi pustymi bazami zrobionymi na zasadzie kopiuj+wklej z jedną teksturą pociągniętą w nich wszystkich była ładna? Terany otwarte też szału nie robiły poza paroma miejscówkami.

Opublikowano

Bansai okrutne bomby prawdy.

Imo Halo 4 na 360tkę zjada na śniadanie konsolowego Crysisa 2 pod względem grafiki... i całej reszty też.

Opublikowano

Niby jedynka z tymi swoimi pustymi bazami zrobionymi na zasadzie kopiuj+wklej z jedną teksturą pociągniętą w nich wszystkich była ładna? Terany otwarte też szału nie robiły poza paroma miejscówkami.

co ja czytam  :facepalmz:  chodzi ci o Halo CE na pierwszym xboxie?   Otwarte lokacje w tej grze były piękne 

Halo-CE-3.jpg

Opublikowano

jesli gra nie trzyma prawie przez cale gre 30klatek i nie chodzi przynajmniej w 720p to nie ma szans byc rozpatrywana w kategorii czegos naj jesli chodzi o technikalia na past genach <<<- mowa o Crysis2

Opublikowano

Strasznie podobają mi się te okładki Wii U. Trochę taki ukłon w stronę GaCka z tym logiem na górnej części pudełka. Pomijam tą dziwną okładkę Kirbyego ale taka Zelda czy MK8 prezentują się wybornie.

@chris85: to jest zdjęcie wersji Xboxowej? Niemożliwe, ta gra tak nie wygląda na tej konsolce. Chyba, że na sofcie i w 720p. Ale klatkuje w chooy wtedy. 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Proponuje aby o konsolach nowej generacji wypowiadali się ludzie co chciaz jedną z tych konsol mają :)

Połowa xbotów musiałaby przestać tu pisać wtedy

Opublikowano

Okładka super, te kolory, ten konsolowy feeling... Tylko ten rysik bym wywalił.

Opublikowano

Ja po prostu za Kirbym jakoś nigdy nie przepadałem i pewnie dlatego brak u mnie tego excitementu co u Was.

Ahh, to Wii U - prawdziwie konsolowy charakter.

Opublikowano

Dołączę do dyskusji bo kiedyś muszę. 

ONE - Stoi na półce jak cegła , nic nie jest w stanie go ruszyć nawet takie bomby jak Sunset Overdrive - czuć że konsola będzie tak stała i odpalała gry przez następne parę lat.

PS4 - Stoi sobie , trzeszczy pod naporem kurzu, jak mucha usiądzie też trzeszczy, każdą grę (o ile jakaś ma) mieli i zimą robi za kaloryfer . Pad działa ale przez większość czasu jest jak narkoman - na wiecznym głodzie... No i do tego dochodzi PSN które wiadomo , jest tym samym co mieliśmy na PS3.

Opublikowano

Ale mnie przyssala jedynka Halo. Dawno Nie grałem w cos tak rewelacyjnego. Gra jest trudna jak cholera, ale świetnie zremasterowana, wciaga jak chodzenie po bagnach, do 3:00 nie mogłem się oderwać.

Jeżeli kolejne części są lepsze, to będę pluć sobie w brodę, że wcześniej w to nie grałem. Genialny feeling strzelania, AI, te lokacje, ich wielkość, fabularnie też kozak. Czuć starą szkołę FPS. W zalewie dzisiejszych gier to coś zupełnie innego i może też dlatego tak mi się podoba.

Z pozdrowieniem dla klapków i krasnalo hejterów.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

No pozdro

Okej, widzę że znaleźć meczu w H2 Anniversary się nie da póki co...

MM nie dziala.

Gra potrzebuje dużego patcha i to jak najszybciej, bo technicznie jest bardzo słabo. Jeden z najgorszych startów jakie znam.

Są problemy z matchmakingiem i systemem party. W tej chwili jak ktoś chce grać multi, to trzeba cisnąć customy, by się niepotrzebnie nie denerwować.

Opublikowano

No zdarza sie nawet najlepszym, wazne ze XBL dzialal i sciagalem sobie spokojnie wczoraj pewna gre. Teraz mozemy odliczac ile im zajmie naprawienie tego, przypomne ze w DC do dzis sa problemy.

Opublikowano

Pytanie. Jaki trzeba mieć przeciętny i szary żywot, aby jeszcze myśleć w ogóle o powierzeniu sony pieniędzy w zamian za ich sprzęt?

Opublikowano

Ale mnie przyssala jedynka Halo. Dawno Nie grałem w cos tak rewelacyjnego. Gra jest trudna jak cholera, ale świetnie zremasterowana, wciaga jak chodzenie po bagnach, do 3:00 nie mogłem się oderwać.

Jeżeli kolejne części są lepsze, to będę pluć sobie w brodę, że wcześniej w to nie grałem. Genialny feeling strzelania, AI, te lokacje, ich wielkość, fabularnie też kozak. Czuć starą szkołę FPS. W zalewie dzisiejszych gier to coś zupełnie innego i może też dlatego tak mi się podoba.

Z pozdrowieniem dla klapków i krasnalo hejterów.

Macio to ten koleś, który przeszedł Knacka 6 razy? 

Opublikowano

U fucking idiots - part 2

(zart na koncu z francja moze byc czy suchy jak piety cejrowskiego ?)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.