Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Bluber jaka szybka reakcja. No ale co prawda to prawda, sony potrafi w(pipi)ic. Przy infamousie napyerdala strasznie. Dołożę te dwie stówki i kupię nowszą rewizję. Nie polecam bundli z second sonem. Poza tym samo granie goty i opiszę w stosownym czasie wrażenia. Chociaż bądźmy uczciwi, oba sprzęty bywają awaryjne.

moja biala cicha, dobrze ze nie spieszylem sie z zakupem
Opublikowano

Ins pisał, że już dzisiaj będzie wszystko piknie działać, bo "to nie Srajwklub".

Opublikowano

Premiera byla wczoraj.Mogli zacisnac poslady w niedziele albo poniedzialek, a nie wczoraj i napisac nowy kod ;)

Opublikowano

Pytanie. Jaki trzeba mieć przeciętny i szary żywot, aby jeszcze myśleć w ogóle o powierzeniu sony pieniędzy w zamian za ich sprzęt?

Nie chce nawet myśleć jaki masz "przeciętny i szary żywot" skoro zadajesz takie pytanie :empathy3:

Opublikowano

http://imgur.com/wJmw6dL

A wy co dalej klocicie się o to co jest lepsze?

Brakuje tylko najlepszej konsoli obecnej generacji zaraz po Wii U i byloby cacy.

edit: high five Krizz

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

jak szedl ten tekst ze posiadanie konsol roznych producentow to oznaka slabego charakteru?
Opublikowano

Macio to ten koleś, który przeszedł Knacka 6 razy? 

Zmarnowałem czas na PS4, patrzę teraz z uśmiechem na mojego Xboxa, a tam Sunset, Horizon 2, kolekcja Halo, jeszcze wyczekuję Ori, za chwilę będę śmigać po becie multi Halo 5 i budować swoje ekosystemy w Project Spark, a przecież są multiplatformy jako bonus.

A na PS4 DriveCrap, który miał być w plusie i problemy z PSN, gry po 309 zł cyfrowo, gdzie kolekcję Halo Microsoft wrzuca za normalną kasę 219 zł w pre-loadzie.

TYLKO XBOX zieloni bracia.

Opublikowano

Tak, bo brakuje ci najlepszej konsoli...

Ma najlepszą konsole obecnej generacji więc nie (pipi).

Opublikowano

To już nudne się robi, każdy dzień i każdy post to masakracja niebieskich :obama: klepią te swoje odpowiedzi jak z automatu, ale iskra w nich przygasa. W sumie smutne życie tylko się pocieszać, że się ma silniejszą konsole i na jesień-zimę zostaje im granie tylko w crapy pokroju coda, ac czy innych gier z zółtym na metacritic. :frog:

Niestety jeden z zielonych braci opuszcza raj gejmingu, ale wypowiada się ciepło i wię co jest jedyną słuszną konsolą.

Sprzedaję ponieważ doszedłem do wniosku ze chwilowo nie potrzebuje żadnego nexgena. Jeśli chodzi o samą konsole to zrobiła na mnie dużo lepsze wrażenie niż PS4. Konsola jest wręcz śliczna i mimo gabarytów wcale nie jest ciężka. Pracuje zadziwiająco cicho, a materiały z jakich jest wykonana ona i cały osprzęt są w moim odczuciu bardzo solidne. Jak dostałem paczkę i ją otwierałem to czułem, że otwieram konsole, a nie laptopa. Z dwóch nexgenów na tę chwile zdecydowanie polecam XBOXa!

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Najsmutniejsze życie mają ci z jedną platformą do grania którzy muszą sobie wmawiać często że nawet (pipi) jest złotem by się nie załamać. Jak dobrze mieć wszystkie trzy konsole obecnej generacji przynajmniej nie muszę się martwic że wkrótce na XO nastanie posucha :)

Opublikowano

Najsmutniejsze życie mają ci z jedną platformą do grania którzy muszą sobie wmawiać często że nawet (pipi) jest złotem by się nie załamać. Jak dobrze mieć wszystkie trzy konsole obecnej generacji przynajmniej nie muszę się martwic że wkrótce na XO nastanie posucha :)

Gdybym teraz miał PS4, to służyłaby za przycisk do papieru, bo ozdoba z tego marna, więc wolę nie inwestować w taki niefunkcjonalny mebel. Gier na to i tak nie ma.

Za to Wii U z wielką chęcią znowu przygarnę.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Na X0 i PS4 byla posucha do wrzesnia, dlatego kupilem Wii U. Na PS4 w sumie to nic sie nie zmienilo od tej pory. Ostatnio wlaczylem w pazdzierniku zeby wklepac kod na PS Plus. Tyle aktywnosci na konsoli, ze w glowie sie kreci.

Opublikowano

To jakie zycie ma bluber?

:frog:

Opublikowano

PS4 od czasu infymusa się kurzy, beznadziejny zakup =/

Teraz odpalam tą aplikację singstara, która po dwóch tygodniach łaskawie zaczęła działać i co ? I nie ma połowy kawałków które zakupiłem ... trzeba będzie dzwonić na infolinie, która zapewne nić nie pomoże.

Opublikowano

Bluber świadomie obrał alternatywny kierunek, nie musi sobie niczego wmawiać.

Jeżeli zaś kupi next-gena i będzie to (nie daj Boże) PS4 lub XO to podważy sens wyznawanych przez siebie idei niczym Sokrates, który uciekł z więzienia zamiast wypić cykute

Opublikowano

Macio to ten koleś, który przeszedł Knacka 6 razy?

Zmarnowałem czas na PS4, patrzę teraz z uśmiechem na mojego Xboxa, a tam Sunset, Horizon 2, kolekcja Halo, jeszcze wyczekuję Ori, za chwilę będę śmigać po becie multi Halo 5 i budować swoje ekosystemy w Project Spark, a przecież są multiplatformy jako bonus.

A na PS4 DriveCrap, który miał być w plusie i problemy z PSN, gry po 309 zł cyfrowo, gdzie kolekcję Halo Microsoft wrzuca za normalną kasę 219 zł w pre-loadzie.

TYLKO XBOX zieloni bracia.

No dobrze, ale o czym ty mi tu pyerdolisz?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.