Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nadal nie ma bana za vgchartz ?

No najlepiej gdyby był ban w przypadku gdy Xbox One przegrywa, tak jak było z Metacritic, do tej pory powinien być ban za Metacritic, teraz gdy SO prowadzi dwoma punktami nad Infamousem to już absolutnie sirius biznes, podobnie jak oceny DriveCluba, każdy się nad grą rozpływa, ale karcona za politykę i nie ma to znaczenia - Metacritic sirius biznes.

Opublikowano

Po co ten asasyn zyje?

Bo są takie balony co chętnie wypną swojego anusa dla Ubiszrotu.

Opublikowano

żal mi dupę sciska

Co ty znowu pyerdolisz ? vgchartz to gówno obesrane, tak samo jak lensoftruth i gameonly.

Opublikowano

Ta gra to kopalnia beki. Jakim cudem to ma nadal zieloną ocenę na metacritic?

Opublikowano

Efekt łykania gówna przez ostatnie 7 lat, najgorsze jest to że ubi robi to samo z Far Cry'em.

UBISOFT = Rak branży.

Opublikowano

Nienawidzę gier Ubi, te ich pretensjonalne fabuły, przerysowani do porzygu bohaterowie, wypełnianie jakiś pasków żeby zrobić LEWEL AP, gameplayowe schematy, no krótko ujmując chuj im w dupę serio.

Opublikowano

Najgorsze i tak są te obsrane podświetlenia przeciwników,

Opublikowano

Nienawidzę gier Ubi, te ich pretensjonalne fabuły, przerysowani do porzygu bohaterowie, wypełnianie jakiś pasków żeby zrobić LEWEL AP, gameplayowe schematy, no krótko ujmując chuj im w dupę serio.

ja nienawidzę ich za te posrane markery, znaczki, świetliki, walhacki, podświetlania, zaznaczania i oczo(pipi)ne IDŹ TAM, WEJDŹ TU. Tfu.

Opublikowano

:D

Opublikowano

Shinobi właśnie zasugerował remake/remaster Gears of War na 2015 rok.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Pewnie kolekcja Girsa jak Szefa Kuchni.

Opublikowano

bez sensu, przecież w 2016 mija dopiero 10 rocznica wydania jedynki

10 lat kur.wa rozumiecie to ze tyle juz minie? przeraza mnie to w ch.uj. :frog:

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Na 10 rocznicę dostaniesz Girsa 4.

Opublikowano

Kolekcja Gearsow to pewniak, pewnie na Q1 2016 z dostepem do bety multi Gears of War 4 :)

Opublikowano

bez sensu, przecież w 2016 mija dopiero 10 rocznica wydania jedynki

10 lat kur.wa rozumiecie to ze tyle juz minie? przeraza mnie to w ch.uj. :frog:

Pamiętam jak wróciłem z Empiku, z X360 Arcade w reklamówce :D Ręka mi prawie odpadła, nie miałem pojęcia, że pudło z tym skubańcem jest takie ciężkie. Jedyną grę którą kupiłem wraz z konsolą było pierwsze Gears of War. Zrobiłem szybki unboxing, z walącym sercem podłączyłem ją do 28 calowego JVC, oczywiście CRT. Odetchnąłem z ulgą, bo mimo haseł krążących tu i ówdzie ( "nie zobaczysz różnicy między PS2 a 360, jeśli nie podłączysz go do płaskiego telewizora" - tak mówili,   c h u j a    prawda)  Uciekłem Marcusem z więzienia i... musiałem iść do pracy na drugą zmianę :D Pierwsza robota, więc nawet przez myśl mi nie przeszło, żeby brać urlop na żądanie. Serio nie powiedziałbym, że to już prawie 10 lat  :pechowiec:

BTW ten sam Xbox 360 służy mi do dziś :)

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Kolekcja Gearsow to pewniak, pewnie na Q1 2016 z dostepem do bety multi Gears of War 4 :)

2015.

Opublikowano

Kolekcja Girsów + Halo 5 + Forza Motorsport 6 na koniec 2015?

bgg8rjwjqcbvhgbur2ve.gif

Opublikowano

Watpie. Caly czas stawiam na Q1 2016.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.