Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Je.bac ubi i ich obs.rane go.wnem obsr.anym tasiemce ale halo master czif remaster + girsy remake hd collection juz goty. Zielona galareta zamiast mozgow.

Edytowane przez Mejm

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Kolekcja Girsów + Halo 5 + Forza Motorsport 6 na koniec 2015?

bgg8rjwjqcbvhgbur2ve.gif

Nowatorskie gierki i świeże pomysły tak jak SO zawsze w uznaniu.

Oh wait

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Wiesz ekspercie, że Twój post jest pozbawiony sensu?

Opublikowano

Je.bac ubi i ich obs.rane go.wnem obsr.anym tasiemce ale halo master czif remaster + girsy remake hd collection juz goty. Zielona galareta zamiast mozgow.

Jak nie widzisz różnicy między najlepszymi shooterami 6 i 7 generacji z multi w które cisną ludzie do dzisiaj vs gówniane tasiemce 6/10 od ubi z wallhackami i skrzynkami, które żeby otworzyć trzeba ściagnąć aplikacje na telefon to źle z tobą.

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Kolekcja Girsów + Halo 5 + Forza Motorsport 6 na koniec 2015?

bgg8rjwjqcbvhgbur2ve.gif

Koniec 2016 

GoW 4, Forza Rallysport, nowa gra AAA od Rare, Alan Wake 2 i jakieś nowe kozackie IP

Opublikowano

Watpie. Caly czas stawiam na Q1 2016.

2016 to będzie dla nowych Girsów.

2015 na sto procent. Sam shinobi zresztą tak napisał.

Opublikowano

Nowe Gearsy wyjda w okolicach listopada 2016.

IMO bez sensu wydawac Halo 5 i kolekcje Gearsow w tym samym okresie.

Opublikowano

Kolekcja Halo - Listopad 2014.

Halo 5 - Listopad 2015.

Myślę, że zobaczysz pewien wzór.

Jeszcze większy bezsens w jednym roku wydać kolekcję girsów oraz Girsy od Black Tusk. 2015, na sto procent.

Opublikowano

Halo 5 - Listopad 2015.

Jeszcze większy bezsens w jednym roku wydać kolekcję girsów oraz Girsy od Black Tusk. 2015, na sto procent.

Ale wiesz ze kazdy rok ma 12 miesiecy i pomiedzy Q1 2016 a koncem roku jest wiekszy odstep niz kilka miesiecy Holiday Season w ktorych MS bedzie musial upchac swoje flagowe tytuly?

Na 2015 mamy juz Halo5, Forze 6, Fable Legends, nowy TR, QB i jeszcze kolekcja Gearsow? Za duzo tego.

I za duzo strzelania :#

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Halo 5 - Listopad 2015.

Ale wiesz ze kazdy rok ma 12 miesiecy i pomiedzy Q1 2016 a koncem roku jest wiekszy odstep niz kilka miesiecy Holiday Season w ktorych MS bedzie musial upchac swoje flagowe tytuly?

Na 2015 mamy juz Halo5, Forze 6, Fable Legends, nowy TR, QB i jeszcze kolekcja Gearsow? Za duzo tego.

I za duzo strzelania :#

Dobra, zobaczymy. Ja mówię 2015, Ty 2016. Na E3 się okaże, kto ma rację. Przegrany będzie musiał nosić avatar Kna... a, nieważne.

Opublikowano

Jezu co za różnica, fajno by było pośmigać na pierwszym gridlocku na dedykach oj myśle, że masa ludu wróciłaby do ciorania w gyrosy.

Opublikowano

Wyjdzie pod koniec 2015 żeby razem z Halo 5 wykonać ultra combo i pchnąć kosmiczne ilości Xone w USA.

Opublikowano

Dobra, zobaczymy. Ja mówię 2015, Ty 2016. Na E3 się okaże, kto ma rację. Przegrany będzie musiał nosić avatar Kna... a, nieważne.

Przegrany wysyła mate'owi 5 xboxona z sunset overdrive.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Dla xbotow strzelania nigdy nie jest za duzo, chyba ze mowimy o uncharted

Opublikowano

Ale słabe te liczby Sunset Overdrive :( Wiem, vgchartz, ale kanapka z bidą.

Opublikowano

A ja na prawdę dobrze bawię się w WD. A tu z AC takie akcje, że nie wiem co o tym myśleć. Jak dziś pamiętam gdy z kolegą w 2003 jaraliśmy się piaskami czasu, beyondem i splinter cellem mówiąc, że ubi robi genialne gry. Smutne czasy. 

Opublikowano

Na 2016 jest Phantom Dust , Forza Horizon 3 , Scalebound , Cracdown i pewnie nowe Gearsy coś jeszcze zapewne dojdzie zwłaszcza że Spencer już teraz nie jest pewien czy wszystkie planowane premiery na 2015 uda im się ze względu na natłok wydać więc możliwe że coś poleci na 2016 jednym słowem nie łatwo będzie upchać odświeżone Gearsy ;)

Opublikowano

A ja na prawdę dobrze bawię się w WD. A tu z AC takie akcje, że nie wiem co o tym myśleć. Jak dziś pamiętam gdy z kolegą w 2003 jaraliśmy się piaskami czasu, beyondem i splinter cellem mówiąc, że ubi robi genialne gry. Smutne czasy. 

Kiedyś robili baaaaaaardzo dobre gry, a z Ancelem nawet genialne. Teraz to smierdzące dymiąco-parujące końskie łajno.

Opublikowano

Kiedyś robili baaaaaaardzo dobre gry, a z Ancelem nawet genialne. Teraz to smierdzące dymiąco-parujące końskie łajno.

Ja się dziwie że Ancel jeszcze nie uciekł ale tłumaczył że ma zaczęte u nich projekty min. nowy Beyond dla tego jeszcze się u nich kisi.

Opublikowano

Na 2016 jest Phantom Dust , Forza Horizon 3 , Scalebound , Cracdown i pewnie nowe Gearsy coś jeszcze zapewne dojdzie zwłaszcza że Spencer już teraz nie jest pewien czy wszystkie planowane premiery na 2015 uda im się ze względu na natłok wydać więc możliwe że coś poleci na 2016 jednym słowem nie łatwo będzie upchać odświeżone Gearsy ;)

+ Nowe IP or Rare :) Licze tez na Dead Rising 4 z coopem dla 4 graczy  :obama:

Opublikowano

No, ale kolejne Dead Rising to już na bank multiplatforma będzie. A i jeszcze 2015 nowy Tomb Raider plus nowa gra od twórcy Limbo i na bank król Spencer ma jakiegoś asa w rękawie a na ps4 co? Pif paf po torach, kolejne soulsy z grafiką z ps3 i ledwo trzymające 30 fps na nadkonsoli i kapiszony 4. Może do holiday season 2016 uda im się doprowadzić DriveCluba do porządku ( o ile napiszą kod sieciowy od nowa hehe). :reggie:

Opublikowano

53HwEH4.gif
Dobry gif do tego działu. Wiadomo co wygrywa, ale nie ma tu na animacji.

Opublikowano

Ja tam ogram wszystkie dobre exy na PS4 i Xboxie One. Ostatnio wręcz obsesyjnie pragnę kupić Xboxa One.

Opublikowano

Ja się dziwie że Ancel jeszcze nie uciekł ale tłumaczył że ma zaczęte u nich projekty min. nowy Beyond dla tego jeszcze się u nich kisi.

może tego nie s(pipi)ą :/ 

FC 2 i FC 3 dla mnie mocne 9/10 ( tak dwójka też  :taknieco: )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.