Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Malo dobrych gier ze was tak ciagnie to tasiemcow od Ubiszrotu? Rozumiem ze Evil i Alien juz ograne?  :reggie:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Je.bac ubi i ich obs.rane go.wnem obsr.anym tasiemce ale halo master czif remaster + girsy remake hd collection juz goty. Zielona galareta zamiast mozgow.

Jak nie widzisz różnicy między najlepszymi shooterami 6 i 7 generacji z multi w które cisną ludzie do dzisiaj vs gówniane tasiemce 6/10 od ubi z wallhackami i skrzynkami, które żeby otworzyć trzeba ściagnąć aplikacje na telefon to źle z tobą.

Porownywac tryb w grze do totalnego pojscia na latwizne i wykazywania zero kreatywnosci to trzeba byc chyba szpecem w grach multi 6 i 7 generacji. Myslalem, ze nintendorze maja du.pale mocno rozciagniete i przyzwyczajone do kolejnej porcji tego samego ale u zielonych widac nadal sporo miejsca. Master czif wjedzie z lancerem az po sam kask.

Opublikowano

8 minutowy trailer xD jak nie rzygać tymi grami ubi jak wszystko o nich wiadomo zanim wyjdą, r* to potrafią nakręcić na gre ale te patałachy meh

Opublikowano

Malo dobrych gier ze was tak ciagnie to tasiemcow od Ubiszrotu? Rozumiem ze Evil i Alien juz ograne?  :reggie:

Evil spoko, ale Alien? Kur.wa litości, przez 15h uciekasz/chowasz się do szafki. Naprawdę pasjonujące.

Opublikowano

Wszystko lepsze od tasiemcow Ubi  :reggie:

Opublikowano

Evil spoko, ale Alien? Kur.wa litości, przez 15h uciekasz/chowasz się do szafki. Naprawdę pasjonujące.

suteq spodlaski hehe

Opublikowano

Shinobi właśnie zasugerował remake/remaster Gears of War na 2015 rok.

Jadam sie i chyba bardziej niż nowymi gearsami, to już choroba, same remastery :/
Opublikowano

10462352_980423201973405_859666883207509

Piękny ten nowy Assassyn.

Czuje się wywołany przez środowisko gimbusów kradnących gry z zatoki i ich piekący ból dupki że mama nie daje na tyle gierek ile by chcieli w miesiącu (Kornilo nie chodzi o Ciebie, wykorzystam tylko twoje foty).

Miałem obydwie sceny (początek gry) i były normalne twarze, ogólnie nie miałem ani jednego buga (nie liczą klasycznego Assassinowego piekiełka czyli detekcja kolizji, łapanie się nie tego co trzeba itp.).

Pozdróweczki wracam do grania w Wolfa i nowego Asisyna a wy tu walczcie o prawdziwe gry w sensie jajeczka z bazaru mega skillowe i trudne oparte na 100% gameplayu!

Opublikowano

O przyszedł nasz rak branży. :fsg:

Opublikowano

Uderz w stół a gimbaza się pojawi, wywołany do tablicy w celu odpowiedzi ustnej przez Pana nauczyciela balona.

Największy hardcorowcu i tru gejmerze powiedz mi jakie gierki ci mama w tym roku kupiła żeby ratować branże? Samym nabijaniem postów w CW jej nie zbawisz i nie dostaniesz promocji na kolejny level tru gejmera!

Opublikowano

Ależ piękny ból dupska raczyska. :banderas:

GIVE ME, GIVE ME, GIVE ME, MOAR! MOAR!

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ale mam piékny ból dupy bo mając obecnie kombo PS360, PS4, WiiU i SNES mam a pęczki fajnych gierek, a nie muszę walczyć ze swoim hobby, moar moar moar

Opublikowano

balon ale nie można na siłe bronić tego AC Unity, gra nie została poddana żadnej optymalizacji po zakończeniu prac, pominięto ten etap

może jedynie wersja Xbox została poddana jakimś pracom, MOŻE

nawet na PC na najmocniejszych kartach graficznych i i7 gra spada do 16fps momentami

wystarczy przejrzeć 2 ostatnie strony w dziale AC ile sie tego nazbierało

nie można wypuszczać takich produktów, nie można zachowywać sie tak jakby nic sie nie stało, bo tylko przyzwyczajamy defów do takich produkcji

Opublikowano

Primo ja nie bronię Unity a całą serię Asisyna bo to jest rak branży wg growych purystów, co np WiiU widzieli tylko na foteczkach. Secundo to wali mnie jak chodzi na PC bo nigdy na nim nie będę grał. Tertio to u mnie przez 2,5 h nie było żadnego buga, fakt animacja spada ale to dla mnie żadna (pipi)zka po ostatniej generacji bardo się do tego przyzwyczaiłem, a świetnym przykładem jest GTA IV który miał tragicny famet a zapewnił mi dziesiątki godzin świetnej zabawy.

No i co mam zrobić ? hejtować grę bo jest dużo złych filmików w necie i bugów z czap, a mie się gra bardzo dobrze?

Edit: co do ostatnich dwóch stron tematu Unity to na wszystkich tam się wypowiadających (najgłośniej oczywiście szczekają ci co nie mają gierki czy nawet next gena) to z 4 osoby aktualnie grają i akurat są wśród tych osób podzielone zdania.

Edytowane przez balon

Opublikowano

mając obecnie kombo PS360, PS4, WiiU i SNES mam a pęczki fajnych gierek

A mimo to gra w AC :frog:

Opublikowano

Kolejny ekspert sie wypowiedzial

Fanek prosze nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz pojecia. Pominieto etap optymalizacji xD

Opublikowano

Matko bosko asasyna broniom!

Opublikowano

asax - z przymrużeniem oka te pominięcie etapu optymalizacji, ale łatwo można odnieść takie wrażenie

come on

Opublikowano

Balon masz ty rozum i godność człowieka?

Opublikowano

mając obecnie kombo PS360, PS4, WiiU i SNES mam a pęczki fajnych gierek

A mimo to gra w AC :frog:
Ale gram teraz też obecnie w Wolfa, Unity i Super Mario Word na SNES. Pięknie się te gierki i gatunki uzupełniają.

edit:

Co uber adi , twój uber pc się dławi na nowym asisynie? No i oczywiście nie mam rozumu i godności człowieka, mam godnośc małpy , ewentualnie najgorszego psa bo gram w grę.

Edytowane przez balon

Opublikowano

kazdy normalny gdyby sporbowal go.wna, to bys sie przydlawil.

Opublikowano

Jest i on człowiek stalker, mistrz robienia skinów do gta V na uber pc!

Opublikowano

idGVWxs.png

Microsoft :facepalmz:

Co z tym tweetem jest nie tak?

Opublikowano

idGVWxs.png

Microsoft :facepalmz:

Co z tym tweetem jest nie tak?

Wcale nie mylący, wcale.

The past few weeks have been incredibly exciting, marked by a series of highly-anti(pipi)ted game and bundle launches and the most affordable prices yet for Xbox One. We are humbled by the positive response to our new offerings and grateful for the support from our fans.

Yesterday, we celebrated the arrival of the iconic Halo franchise on Xbox One, as Halo: The Master Chief Collection launched to millions of excited fans and an impressive Metacritic score of 89. Sunset Overdrive was recently named by IGN as the “Game of the Month” for October. The new Xbox One bundles, which feature some of this holiday’s most anti(pipi)ted games including Assassin’s Creed Unity, Call of Duty: Advanced Warfare, and Sunset Overdrive, hit store shelves with a limited time offer of $50 off any Xbox One of your choice. Starting as low as $349 in the US, the Xbox One is more affordable than ever this holiday season.

The response to this wave of blockbuster game releases and new bundles has been amazing, and sales have skyrocketed since the new price took effect on Nov. 2. Compared to the previous week, Xbox One sales in the US have more than tripled, which is exciting as more and more friends will be playing together this holiday. As we head into the busy holiday season Xbox One led generation 8 console sales in the US for the past two weeks. Shortly, we will have sold in to retailers more than 10 million Xbox One consoles.

Almost one year ago, I had the honor of shaking hands with hundreds of fans at our Xbox One launch in New York City. We have listened to your feedback and have worked hard to deliver hundreds of improvements to Xbox One, celebrated the launch of amazing new games, and sought ways to offer more value for you. As we reach this milestone, I remain awestruck by your passion for games and your support of Xbox One. Thank you for an incredible year.

Yusuf

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.